Vassula Rydén i pinsebevægelsen.

Lagt på d. 29/10-17Det er umuligt for mig med ord at fortælle dig, hvilken okkult bevægelse der rører sig i Pinsekirken - eller rettere, Kirken I Kulturcenteret. Deres flirt med den romersk katolske og dybt okkulte moderkirke, nærmer sig fuldbyrdet utugt. Og med det mener jeg at de forlader vores elskede Frelser og Skaber for at følge undrende efter kvinden der sidder på dyret - og for de der kender Bibelens budskab om den kommende tid, er det en ubeskrivelig sorg og smerte, for der venter fortabelse i målet for det løb.

Det, der får mig til at skrive er, at det "kristne" forlag Scandinavia i begyndelsen af 2017 har udgivet en oversættelse af okkultisten Vassula Rydén's bog, "Himlen er Virkelig - Helvede ligeså". Hun er en kvinde der skriver beskeder fra Satan i Jesu navn, i Marias navn, i Faderen og Helligåndens navn. Hendes bøger er ikke andet end pseudepigrafer, med Satan som forfatter. Hånelige fornedrelser af Skaberen - så som, "Jeg vil være dig nær og trøste dig, når du trænger til Mig, men til gengæld ønsker Jeg også blive trøstet, når Jeg lider... Min smerte er stor. Mine lidelser er mange. Vil du ikke hjælpe Mig, Jeg, som døde for dig? Jeg er naglet til Mit Kors og kan ikke komme til dig. Så kom... Jeg vil, at du skal føle Korsets smerter. Lid med Mig". Bibelen fortæller at Jesus sidder ved Faderen højre hånd i magt og herlighed, og Satan hader det. Stefanus så det (Apg. 7:56), og Satan hadede Stefanus for det, og opildnede folket til at stene ham. Dette had er intakt, og derfor gider Satan bruge kræfter på at latterliggøre og håne Skaberen for Hans ultimative offer for at frelse dig og mig, igennem Rydén’s villighed som redskab.

Også fra "Maria" er der budskaber, så som, "Jeg er Maria, Sorgens Moder. Vassula, Jeg er dig altid nær… Min Søn, Jesus, og Jeg er altid ved din side… Jeg er dig nær og beskytter dig…Forstå, Mit barn, at du gennemgår en slags skærsild".
 
Læs mere i artiklen Foredrag ved Niels Christian Hvidt
 
Til dette had mod Jesus, har Satan draget kulturkirkens indsatte ulv, Jarle Tangstad, sammen med moderkirkens agent Niels Christian Hvidt, som har skrevet forordet til bogen. I dette forord kalder de hende profet, og informerer at:
 
Hun kommer fra en ikke-kirkelig baggrund, men efter en personlig omvendelse, der involverede en åbenbaringsoplevelse fra hendes skytsengel, begyndte hun at ændre sit liv og nedskrive budskaber fra Kristus, Gud Fader, Gud Helligånd og Jomfru Maria1

Bemærk at de ikke får det over sig, at kalde Jesus ”Gud Søn” i guddommen. Bemærk også at det hele involverer en skytsengel - hvis navn, fra Forlaget Scandinavia's side oplyses, er Daniel2. Paulus advarede om præcis det og sagde, "Men om så vi selv eller en engel fra Himmelen forkyndte jer evangeliet i strid med det, vi har forkyndt jer - forbandet være han!"

Men den "kristne" kulturkirke og det "kristne" forlag er bedøvende ligeglade, og har derfor ikke det minimum af bedømmelse der skal til at skåne flokken for denne okkultisme og forhånelse af manden, Jesus Kristus der gav sit liv for os, som gennemgik universets værste sorg og smerte for at bane vejen til evigt liv, vejen til fred med Skaberen i vores sted. Jørgen Vium Olesen og Jarle Tangstad's største bekymringer er ikke Jesus, men for lidt penge og for lidt anerkendelse.

Nej, de fortsætter og bedyrer at, 

Flere af de store kirker har undersøgt hendes budskaber og finder ingen dogmatiske fejl, de kan sætte fingeren på

Til den frafaldne menighed, der var rig og ikke manglede noget, Laodikea - aka kulturkirken, sagde Jesus, "fordi du er lunken og hverken varm eller kold, har jeg i sinde at udspy dig af min mund" (Åb. 3:16). Store Laodikætterske menigheder er absolut ingen garant for et sundt budskab - "du er elendig og ynkværdig og fattig og blind og nøgen", siger Jesus (Åb. 3:17).

Jarle Tangstad påstår at han, "arbejder analytisk og systematisk" i sin gerning. Han kender Vassula Rydén personligt, og anerkender hende som en "sund og autentisk person, der formidler et usædvanligt, men sundt budskab om omvendelse" - en omvendelse som ironisk nok citeres som en omvendelse fra "Gudsbespottende splittelse".

Med andre ord, vil sund Bibelsk gendrivelse af Rydén's dæmoniske - og derfor, naturligvis, Gudsbespottende - autoskrift, af disse medsvorende Gudsbespottere anses for Gudsbespottende splittelse. Til dem må jeg bare sige - fortsat god ridetur på dyret. Jeg håber virkelig at Jesus får kaldt flere ud af jeres dødskult før det er for sent, "Drag ud fra hende, mit folk! for at I ikke skal gøre jer delagtige i hendes synder og rammes af hendes plager" (Åb. 18:4), "Drag bort fra dem, og skil jer ud, siger Herren, og rør ej noget urent, så vil jeg tage imod jer og være jer en Fader, og I skal være mine sønner og døtre, siger Herren, den Almægtige" (2. Kor. 6:17-18).

Læs også gerne "Vassula Ryden: "Guds hemmelige agent"" og "Det katolske indtog blandt Guds folk, Sakristiet, Pinsekirken København".

1 "Himlen er virkelig, helvede ligeså - forord", issu.com, d. 02-03-2017
2 "Himlen er virkelig, helvede ligeså", Forlaget Scandinavia


Debat: Vassula Rydén i pinsebevægelsen.

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Den katolske kirke [67]; Dæmoneri [10]; Endetidens frafald [28]; Global religion [21];

Flere nyhedsblogs fra 2017