Israel overvejer kryptovaluta

Lagt på d. 28/12-17De sidste 50+ år, har folk der kender deres Bibel forventet denne dag, hvor den fysiske økonomi ville overtages, i elitens jagt på total økonomisk verdenskontrol. Og nu er tiden kommet hvor den digitale økonomi eksploderer. 

Digital økonomi er helt utroligt populær idag og Bitcoin spekulanter er allerede blevet milliardærer1. Selv i min omgangskreds har folk satset og tjent tusindvis af kroner, og forventningerne er, at Bitcoin vil fortsætte med at stige. Jeg selv er blevet tilbageholdt alene af Guds afsløring af, hvor målet for dette blændværk ender. Selv Alex Jones, der igennem årtier foregiver at have bekæmpet eliten, er ovenud euforisk over Bitcoin, og reklamerer konstant for denne globale kontrolvaluta - alene fordi han er forblindet af ussel mammon. 

Bitcoin påstås at være den bunde mands vej ud af den elitekontrollerede økonomi, frigørelsen fra inkonvertible papirpenge - penge der ikke har nogen økonomisk sikkerhed. Man mener at Bitcoins værdi måles igennem de kollapsende papirpenge, at fordi dens papirpengeværdi flyttes over i Bitcoin, og derfor er Bitcoin den fremtidige sikre økonomi. Men Bitcoins værdi er en skrøbelig konvertering af brugernes tillid til en digital repræsentation af papirpengenes værdi. Intet andet.

Der er flere årsager til at vi kan se, at Bitcoin er problematisk. Ud fra Guds Ord, ses at den digitale økonomi alene handler om magt, og der findes intet tidspunkt i historien hvor den lille mand har haft nogen magt. Bitcoins værdi hviler ikke i sig selv, men måles op imod det nuværende monetære system. Bitcoin købes med papirpenge og folk er begejstrede for værdien alene fordi de sammenligner med papirpenge. Mens dollaren igennem de sidste ca. 100 år har været forholdsvis stabil - om ikke andet nok til at bevare det nuværende system, har Bitcoin graferne fra begyndelsen hoppet og danset, som et ustabilt atomkræftværk - dog igennem den sidste tid med en voldsom opadgående tendens. Der findes hundredevis af kryptovalutaer - næsten 14002 med Bitcoin som den stærkeste, og Bibelen forklarer at verden vil opdeles i 10 kongeriger, hvilket tyder på at der vil være max. 10 digitale økonomier når Antikrist står frem. Derfor vil mange digitale valutaer falde, og derfor er Bitcoin yderst usikker. 

Bitcoin er uden tvivl et forsøg der skal vise om verdensbefolkningen er parate til en digital økonomi - og befolkningen jubler. Den generelle historie siger at en ukendt Japaner Satoshi Nakamoto designede Bitcoin, men de færreste tror på det. Dertil kommer at NSA omkring tolv år før denne Hr. Nakamoto i 2008 publiserede en skrivelse om kryptografi, havde udgivet en rapport om elektronisk økonomi. I 1996 udgav NSA rapporten kaldt, "How To Make A Mint: The Cryptography Of Anonymous Electronic Cash"4 (oversat sådan cirka til "Hvordan laver man en ny mønt: Kryptografi for anonyme elektroniske penge"). Noget tyder på at eliten har lagt en føler ud under et pseudonym, og lavet en ustabil kryptovaluta, for at kunne præsentere deres egen stabiliserede version, hvis tiden var moden. Og det er tiden, endda så moden at Israel tager det næste skridt.

Israel overvejer som respons på denne Bitcoinmani, at udstede en kryptovaluta der er identisk med deres shekel.

Den digitale shekel ville monitorere alle transaktioner med mobiltelefon og gøre det mere vanskeligt at lave skatteunddragelse... I flere måneder, har tilsynsmyndigheden undersøgt muligheden for en stats-sponseret valuta, og regeringen kunne gennemgå en foreløbig lovramme i januar. Den digitale shekel ville være af samme værdi som den fysiske shekel, der i øjeblikket er i brug...

Det er muligt at centralbankerne ser digitale valutaer som en trussel der undergraver det centraliserede bankrydningssystem. I det lys, kan stats-sponsorerede digitale valutaer være et forsøg på at konkurrere med decentraliserede kryptovalutaer som Bitcoin. Der er stadig tilbage at se, hvordan digitale valutaer påvirker forbrugernes liv.3
 

Det er tydeligt at der i dette ligger kontrol. En stats-sponsoreret valuta der kan monitorere transaktioner og forhindre skatteunddragelse. Mere behøves man egentlig ikke at vide, for at se at Gud så denne tid og afslørede økonomien for 2000 år siden.

Af alle lande, er det interessant at Israel måske kommer til at stå som det første land, der tager kryptovalutaen ind som stats-kontrolleret system. Israel, der forblindes af Antikrist kommende bekræftelse af en fredsaftale, som han vil bryde 3½ år efter. Endetidens profetiske opfyldelser snurrer omkring Israel, og det gør denne nyhed ganske interessant for os, der venter profetiernes snarlige opfyldelse.

1 "Winklevoss twins who claimed to have dreamed up Facebook become the world's first Bitcoin billionaires after investing just $11m in the booming cryptocurrency", MailOnline, d.05-12-2017
2 "Cryptocurrency Market Capitalizations", CounMarketCap, d. 28-12-2017
3 "Israel Banking On 'digital Shekel' Cryptocurrency?", The Jerusalem Post, d. 24-12-2017
4 "How To Make A Mint: The Cryptography Of Anonymous Electronic Cash", groups.csail.mit.edu


Debat: Israel overvejer kryptovaluta

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Bibelens troværdighed [17]; Israel [101]; Kontrol [91]; Kryptovaluta [4]; Overvågning [28]; Teknologi [20]; Tidens ende [75]; Trængslen [67]; Verdensordnen [156]; Økonomi [100];

Flere nyhedsblogs fra 2017