De to bliver ét Kød

Lagt på d. 13/08-17Ny forskning giver stærke indicier på, at der i den biologiske verden deles DNA mellem seksuelle partnere.

Da Guds skabte os, manden først og derefter kvinden, da tog Han fra manden og skabte kvinden. Det er derfor en mand skal forlade sin fader og moder, for at blive ét kød med sin hustru (1. Mos. 2:21-24). Ofte er der mere i Guds Ord og forordninger, end man lige får øje på. Jesus citerer denne passage, og uddyber at mand og hustru ikke længere er to, men ét kød, og Han siger at det er Gud der sammenføjer dem (Mark. 10:7-9). Der er uden tvivl en åndelig forening i dette, men det tyder på at en mand og en kvinde der har et seksuelt forhold, også bliver ét legeme kødeligt set.

Der er selvfølgelig altid uenighed inden for forskning, og nogle beskylder opdagelsen for at være fejlfortolket. Der er en del artikler om det på nettet, der går i hver sin retning, men jeg fandt denne noget suspekte mand, Daryush Valizadeh, der i sig selv ikke virker særlig pålidelig, men han citerer andre studier der taler for denne nye forskning, som jeg ud fra Bibelen ikke finder svær at tro på. 

Overbevisende ny videnskabelig forskning har vist, at insekter og pattedyr af hunkøn kan absorbere fremmed DNA igennem cellerne i deres legemer... Forskningen viser nu at hundyr kan inkorporere sæd DNA fra deres tidligere sexpartnere2

Ud over at referere til 4 studier, som viser at der er større sandsynlighed for at et ægteskab med en kvinde der har haft mere end to seksuelle partnere før hun bliver gift, går i stykker (i dag ser vi at takt med samfundets løssluppenhed, er der flere ægteskaber der går i stykker), så henviser han til et studie ved New South Wales universitet, hvor man så at for bananfluer blev størrelsen bestemt igennem den første han, som hunnen havde parret sig med, og ikke den anden der var faderen1.

Et andet eksempel er Lord Morton der parrede en hoppe og en zebra, og fik et hybrid føl med striber. Næste gang han parrede samme hoppe med en hingst, kom der igen et føl, der havde linjer i pelsen som en zebra. Forsøget blev nævnt af Le Dantec, en fransk biolog, i sin bog "Individual Evolution, Heredity and Neo-Darwinists" (1899), og her nævner han også et vildsvin der fik et kuld unger der havde samme farve som faderen, og i det næste kuld fra samme so, med med en anden orne, var der fortsat grise med samme farve som det forrige kulds fader3.

Uden tvivl er der mere i det at være seksuelle partnere, end en fysisk handling. Det har et åndeligt aspekt og et legemligt aspekt Jesus beskriver som at blive ét kød. Ægteskabet er så vigtigt for Gud, at Han valgte at bruge det som model for vores forhold til Gud, hvilket Paulus viser i Ef. 5:31-33.

Der er en enorm kamp imod Guds forordning på dette punkt, hvor samfundene, tillige med kirkerne, knokler for at legitimere utugt, som Paulus fortæller er anderledes end andre synder, idet man således synder mod sit eget legeme (1. Kor. 6:18). Dybden og styrken der ligger i som mand og kvinde at være ét legeme, forpures med stor aggressivitet igennem ligestillingsbevægelsen, der vil at homoseksualitet skal sidestilles med Guds forordning og fremstilles som ikke bare normalt, men som naturligt. 

Lidt til den humoristiske side. KLM Royal Dutch Airlines Tweetede, for at fejre Amsterdam Pride Dag, og det her er hvad de kom op med, hvortil teksten er, "Det er lige meget hvem du går i hak med. Glædelig #PrideAmsterdam":Jeg synes det skildrer sagen helt perfekt. Hvad tør du sætte din lid til, når du skal op og flyve? Der er kun én model der fungerer - der er kun én model der går i hak, og det er Guds model! Der er kun én måde at blive ét kød, og det er som mand og kvinde - ægtemand og hustru! - se evt. Flere præster støtter homoægteskaber.

1 "A Woman?s Body May Incorporate DNA From The Semen Of Casual Sex Partners"
2 "Could previous lovers influence appearance of future children?", The Telegraph, d. 01-10-2014
3 "Woman's first partner may become genetic father of all her kids, telegony says", pravda.ru, d. 27-06-2007


Debat: De to bliver ét Kød

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Bibelens troværdighed [17]; DNA [4]; Familien [3]; Seksualitet [33]; Skabelse [16]; Videnskab [52];

Flere nyhedsblogs fra 2017