Pro-israel italiensk sheikh siger:

af Holger Skov Særkjær
Lagt på d. 26/06-02
Imanen for Al`Nooor Moskeen i Rom, sheikh Abdul Hadi Pallatzi, der er overhoved for det italienske, muslimske fællesskab i byen, har bedt Premiereminister Sharon om at bruge lejligheden til at skaffe sig af med Arafat, der er bagmanden bag terroren i Israel. Han beder ham sætte Arafat i fængsel eller likvidere ham for at få en ende på terroren, han har bragt med sig fra Tunis.

Detaljerne i denne udtalelse blev bragt i Al Sharq Al Awsat. (Arabisk-sproget avis i London) efter et telefoninterwiev med Pallatzi, hvori det fremgik, at der havde være en stor demonstration i Rom til støtte for Israels vilje til at fjerne de arabiske terrorister fra palæstinensiske områder.

I henhold til Al Sharq sagde Pallatzi, at han var født og vokset op som en muslim og nu var overhoved for 4000 muslimer i Rom. Og han gentog, at han opfordrede til, at Israel kastede Arafat i fængsel og sagde, at Arafat ikke er palæstinenser men ægypter, og at han ikke har nogen nærmere grund til at kalde sig palæstinenser.

Avisen Al Sharq spørger Pallatzi. Du kalder dig selv muslim. Er dine udtalelser så ikke en slags joke? Pallatzi svarer, at han er muslim, og at det netop er fordi han muslim, at han opfordrer Sharon til at skaffe sig af med Arafat. Og han tilføjer, at det ikke er Sharon, der vil krig mod muslimerne, men at det er Arafat der vil strid.

Al Sharq spørger: Hvorledes?

Pallatzi svarer: Førend Arafat kom til Gaza i 1994, viste palæstinenserne der deres uvilje mod Israel med stenkast. Men efter Arafats ankomst er de gået over til at lade mænd og kvinder bruge sig selv som selvmordsbomber.

Avisen Al Sharq spørger, hvad Pallatzi ville gøre, dersom nogen okkuperede Rom. Pallatzi svarer, at han i alle tilfælder ikke ville gribe til at dræbe uskyldige mennesker.

Pallatzi siger, at Jerusalem må forblive under Israels kontrol og tilføjer, at Jerusalem er hellig for alle muslimer, ikke kun for palæstinensere. Og han tilføjer videre, at palæstinenserne aldrig har eksisteret i historien men er en international ”opfindelse”.

Pallatzi fortæller, at da kalif Omar kom til Jerusalem som sejrherre, nægtede han at give tilladelse til, at der byggedes moskeer, hvor der i forvejen lå en kristen kirke.

Avisen spørger Pallatzi, om han ikke er bange, når han kommer med sådanne udtalelser? Pallatzi svarer benægtende men tilføjer, at han selvfølgelig er forsigtig.

Artiklen er hentet fra ISRAEL & CHRISTIANS TODAY (Summer 2002) og bragt her i forkortet version, men meningen er uændret.Debat: Pro-israel italiensk sheikh siger:

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Emne: Israel

Information & kontakt

Kontakt

Skriv til Tagryggen, på mail:

Ophavsret

Alle artikler på Tagryggen.dk, stilles til rådighed for visning og læsning.
Det er tilladt at udskrive og distribuere artiklerne, også digitalt, når blot det er til eget brug. Men digital kopiering af hele artikler til visning på andre sites er ikke tilladt.
Citater må gerne kopieres og bruges digitalt, når blot der linkes til omtalte artikel på Tagryggens hjemmeside.

Læs om ophavsretsloven hos Statens Retsinformation
Denne tekst er beregnet til at sende til dine venner/bekendte, så tag og udfyld denne form, så bliver teksten sendt til den ønskede person.
Du kan indtaste flere adresser i "Send til" feltet, ved at sætte komma imellem mail adresserne.

Send til:

Dit navn: