De syv bjerge

af Kim Andersen
Lagt på d. 10/07-04Det er et faktum, at rom er bygget på syv bjerge som denne illustration viser:


Bibelen forudså at den store Skøge (”klædt i purpur og skarlagen”, Åb. 17:4) skulle sidde på syv bjerge (Åb. 17:9) og Antikrists rige skal være et fornyet Rom der er ”frygteligt, rædselsvækkende og meget stærkt…forskelligt fra alle de andre dyr (riger), og det havde ti horn” (Dan. 7:7). Det katolske system, den Romersk Katolske Kirke har eksisteret lige siden romerriget og som den eneste religion kalder den sig Moderkirken. Bibelen beskriver systemet og siger: ”Det store Babylon, moder til skøgerne og jordens afskyeligheder” (Åb. 17:5). Læg mærke til udsagnet ”moder til skøgerne”. Hvor mange skøgekirker har vi ikke i dag? Hvor mange kirker prædiker i dag ikke det økumeniske, humanistiske evangelium, med hvilet protestantismen er ødelagt, frem for Kristi Evangelium?

Det er vigtigt at forstå, at denne moderkirke ammer sine skøgekirker med sin modermælk – den karismatiske bevægelse. Kære læser. Drikker du denne mælk frem for det levende vand, Guds Sande Ord? I så fald, vil jeg tilskynde dig til at drage ud fra hende (Åb. 18:4) så ikke også du drikker dig beruset i ”hendes utugts vin” (Åb. 17:2), for da må du ”også drikke Guds harmes vin, skænket ufortyndet i hans vredes bæger” (Åb. 14:10).

Vi ved, at deres gudinde og deres gud netop er den Babyloniske guddom og du vil igennem dette materiale se, at denne Skøge siden Cæsarerne drukket sig ”beruset af de helliges blod og af Jesu vidners blod” (Åb. 17:6). Den Katolske kirke med sin Jesuitiske hær, har millioner af menneskeliv på samvittigheden – adskillige inkvisitioner og du vil senere kunne læse mere om hvordan kirken i århundrede har beruset sig i sejren over de såkaldte kætteres blod.

Forbindelsen mellem det gamle Babylon og tiden i dag, findes blandt andet i Obelisken, som er en fire siddet søjle, vendt med de fire verdenshjørner. På dens top er der en pyramide. Den repræsenterer en kombination af både religiøs og politisk magt verden over. Den ses i Ægypten, de Forenede Stater (Washingtons monument) og i Vatikanet. I Danmark finder vi den på Vesterbrogade inde ved Københavns Hovedbanegård. For jesuitterne, frimurerne og Illuminati står den i hemmelighed for én-verdens regeringen. Obelisken er okkult og repræsenterer sol guden Baal. Den repræsenterer også livet igennem sex, da den er et fallisk symbol (mandligt lem). Ser man Skt. Peters Pladsen ovenfra, kan man se denne Obelisk omgivet af bygningerne omkring, der danner form som den kvindelige kønsdel.


Dr. Rivera forklarede, at da han var jesuit under jesuitternes sidste ed, blev han fortalt, at et hemmeligt tegn ville blive givet til jesuitterne verden over, når den økumeniske bevægelse, succesfuldt havde fjernet protestantismen, i forberedelsen for underskrivningen af et konkordat mellem Vatikanet og de Forenede Stater.

Signalet ville være når en præsident fra de Forenede Stater, aflagde sin tjenestes ed med ansigtet vendt mod en obelisk. For første gang i de Forenede Staters historie (”Newsweek”, 26. januar 1981, s. 32), blev ceremoni-besværgelser flyttet til kapitælen ved vest fronten, og præsident Reagan havde ansigtet vendt mod Washingtons Monument. Dette skete d. 20. januar, 1981. Var præsidenten klar over dette? – det vides ikke. abcdefghijklmn

Det er vigtigt at forstå, at Katolicisme og Kristendom intet har med hinanden at gøre. Den romersk katolske moderkirke har en hel anden fordeling af værdierne end Kristendommen. Før vi fortsætter med den blodige Katolske fremfærd mod en en-verdensmagt, skal du se hvordan kirken vægter og misbruger Guds levende og forunderlige Ord til død og ødelæggelse.


| | Katolsklære


Debat: De syv bjerge

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Emne: Den katolske kirke

Relaterede nyhedsbogs


Information & kontakt

Kontakt

Skriv til Tagryggen, på mail:

Ophavsret

Alle artikler på Tagryggen.dk, stilles til rådighed for visning og læsning.
Det er tilladt at udskrive og distribuere artiklerne, også digitalt, når blot det er til eget brug. Men digital kopiering af hele artikler til visning på andre sites er ikke tilladt.
Citater må gerne kopieres og bruges digitalt, når blot der linkes til omtalte artikel på Tagryggens hjemmeside.

Læs om ophavsretsloven hos Statens Retsinformation