Opfyldelsen af Dan. 9:27 skræmmende tæt på!

Lagt på d. 28/06-15


Udskriv


Har du, som jeg, prøvet at stå ved strandbredden og udfordret hvor tæt du kunne komme på bølgerne uden at blive våd? Den ene bølge tager den næste, de gnaver sig ind på spidsen af dine sko og løfter du ikke hovedet for at se havets bevægelse, så vil bølgen der oversvømmer dine sko komme pludselig.

Sådan er det med begivenhederne her den sidste tid. Jesus sagde at endens komme er som veer (Matt. 24:8) og som bølgerne i analogien ovenfor nærmer sig dine sko for at drukne dem, siger Dan. 9:26 at: "enden kommer med oversvømmelse", hvorefter Gabriel fortsætter briefingen og siger om Antikrist at: "han skal stadfæste en pagt" (Dan. 9:27, KJV).

Lyt til dette:

I fredags underskrev Vatikanet for første gang en historisk aftale med Palæstina, to år efter officielt at anerkendelse det som en stat.

Aftalen, en traktat der dækker kirkens aktivitet og liv i Palæstina, er den første siden Vatikanet anerkendte den palæstinensiske stat i februar 2013.

Aftalen, som tog 15 år med forhandlinger at afslutte, blev i princippet aftalt sidste måned og blev bittert fordømt af Israel, som værende et tilbagefald for fredsprocessen.

Vatikanets anerkendelse af den palæstinensiske stat, kom efter en afstemning 12 november, til fordel for anerkendelsen, af FN's general forsamling.

Vatikanets embedsmænd har beskrevet den som reflekterende for kirkens ønske om at se konflikten i det hellige land løst, igennem en "to-stats" løsning.1


Det, vi ser her er dels, at Israel formentlig intet for at sige, når to-stats løsningen eksekveres, og dels at Pavedømmet endnu engang stadfæster sit antikristelige virke.

En to-stats løsning
For at genopfriske din hukommelse, så er der en endnu u-opfyldt profeti i Obadias' bog, der siger at "Jakobs Hus skal blive en Ild og Josefs Hus en Lue, men Esaus Hus skal blive Strå, og de skal sætte Ild derpå og fortære det, og ingen af Esaus Hus skal undslippe" (Ob. 1:18).

Det er sandsynligt at denne to-stats løsning vil befordre muligheden for opfyldelsen af denne profeti. Israel får ikke lov at give sin anerkendelse med - verden bestemmer, og Israel vil naturligvis blive tvunget til at gribe til handling, når de palæstinensiske angreb således vil kunne gennemføres i hjertet af Israel. Folket vil blive delt, og Israel (Jakob og Josef) kan føre krig mod et flygtninge folk (Esaus hus), der har tilranet sig at blive anerkendt som en stat. Nu kan stat lovligt føre krig mod stat2.

Pavestatens antikristelige virke
Som artiklen citeret ovenfor nævner, udfærdigede Vatikanet i maj, 2015, denne traktat3 som nu er underskrevet. Det er yderst interessant som KJV formulerer begyndelsen af Antikrists virke: "han skal stadfæste en pagt". Paven, med sit tydelige virke i antikrists ånd, har udfærdiget denne pagt, som kan være den Antikrist senere vil stadfæste.

For ikke at miste overblikket, er vi nødt til at løfte hovedet og med Bibelens hjælp se længere ud i horisonten. Her er et par pejlemærker: Jeg tror Antikrist er her. Jeg tror eliten kender ham og venter at han som deres despot, deres messias, snarligt vil overtage verden. Men først skal verden effektivt være opdelt i 10 kongeriger under 10 konger (Dan. 7, Åb. 13 og 17) 4, hvilket vi ser der bliver arbejdet hårdt på i disse tider. Al mellemøstlig turbulens handler om denne omstrukturering5, ligeledes med Rusland6 og Afrika7 og USA, hvor USA, Canada og Mexico snart fil sammenlægges. Der skal også være rejst et tempel - hvilket der er mange kræfter i gang for at få løst, hvor ofringerne skal genoptages for at kunne afbrydes igen: "og i Ugens sidste Halvdel skal Slagtoffer og Afgrødeoffer ophøre" (Dan. 9:27). Derudover skal vi være bortrykket, for "kun må den, som nu holder igen, først fjernes" (2. Tess. 2:78).

1 "Vatican signs first treaty with 'State of Palestine'", Ynetnews, d. 26-06-2015

2 Se evt Situationen i Guds land, Israel: Esaus hus skal blive til strå

3 Vatikanet anerkender en palæstinensisk stat

4 Se evt. Nyt forskningsprogram angående globalt demokrati er etableret

5 Tumulten i mellemøsten, Den ublu Ny Verdensorden

6 Obama kontrollerede pressen under valgkampen.

7 Der har været palmer ved Nordpolen

8 Se evt. Menighedens bortrykkelse og Herrens dag: Kun må den, som nu holder igen, først fjernes


Debat: Opfyldelsen af Dan. 9:27 skræmmende tæt på!

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Den katolske kirke [67]; Jerusalem [11]; Mellemøsten [73]; Palæstinensisk stat [23];

Flere nyhedsblogs fra 2015