USA angreb Haiti med jordskælvs-våben

Lagt på d. 23/01-10Jeg har før skrevet om "vejr kontrol", eller "vejr krigsførelse"1. Det er et faktum, at man i mange årtier har kunnet skabe kunstige naturkatastrofer, og Hugo Chavez kender tilsyneladende noget til denne form for krigsførelse.

USA er tilsyneladende i besiddelse af et "jordskælvs-våben", som landet brugte til at starte jordskælvet i Haiti i sidste uge, hvor op mod 200.000 mennesker frygtes omkommet. Det mener Venezuelas præsident, Hugo Chavez, ifølge foxnews.com.

Venezuleansk stats-tv citerer en rapport fra den russiske flåde for, at jordskælvet blev udløst, da USA testede et jordrystelses-system, der også kan skabe "unormale vejrsystemer, der kan skabe oversvømmelser, tørre og orkaner".

Ifølge tv-stationen står USA også bag et jordskælv i Californien den 9. januar og et skælv i Kina i 2008, der dræbte 90.000 mennesker.

Det "lille" skælv i Haiti, er ifølge Chavez kun en test forud for et stort jordskælv, som USA vil forårsage i Iran.


Jeg havnede på en blog hos Uriasposten2, hvor der gøres en del grin med Chavez' udtalelse. Men er det så dumt, det han påstår?

Senator Claiborne deBorda Pell, der tjente som senator for USA fra Rhode Island i 1961-1997, udtalte at:

Vi har brug for en traktat nu, til at forhindre sådanne aktioner, før verdens militær ledere begynder at styre storme, manipulere klimaet og forårsage jordskælv imod deres fjender. Den grundlæggende ide om miljømæssig krig er enkel. Hvis en nation lærer at udløse naturudfald, kan det bibringe frygtelig skade for en fjende igennem nedbør, oversvømmelser, tidevandsbølger, jordskælv og endda klimatiske ændringer som kunne ødelægge hele fjendens nationale landbrug.3


Chen May Yee, Raporter hos Wall Street Journal, fortæller:

Kula Lumpur, Malaysias krig imod smog, er ved at tage en drejning. Regeringen vil skabe en menneskeskabt cyklon til at rense tågen væk, som har plaget Malaysia siden juli. ’Vi vil bruge en speciel teknologi til at skabe en kunstig cyklon til at rense luften’, sagde Datuk Law Hieng Ding, minister for videnskab, teknologi og miljø. Planen kræver brugen af ny Russisk teknologi, for at lave cykloner – de store storme også kendt som tyfoner og orkaner, for at forårsage styrtregn til at skylle røgen ud af luften. Det Malaysiske kabinet og finansministeren har anerkendt planen, sagde Datuk Law. Et Malaysisk firma, BioCure Sdn. Bhd., vil snart underskrive et memorandum of understanding, med et regerings-ejet Russisk parti, for at producere cyklonen. Datuk Law afslog at røbe teknikken og størrelsen på den genererede cyklon. ’ Detaljerne har jeg ikke’, sagde han. Men han sagde alligevel, at den genererede cyklon ville være ’temmelig stor’. Datuk Law afslog også at røbe prisen på at skabe cyklonen.4


USA's forsvarsminister William Cohen, talte ved en konference ved University of Georgia, d. 28. april, 1997, og sagde. b.la.:

Andre er endda engagerende i en øko-type terrorisme, hvorved de kan ændre klimaet, udløse jordskælv, vulkaner fjernstyret ved hjælp af elektromagnetiske bølger.5


Læs også om Nikola Tesla's brug af dette våben6, Tesla der var opfinderen af denne mulighed. Han sagde bl.a.

I løbet af få uger, kunne jeg føre jordens skorpe ind i en tilstand af vibrationer, så den ville hæves og sænkes hundrede vis af fod, kaste floder ud af sine fundamenter, ødelægge bygninger og praktisk talt ødelægge civilisationen…dele jorden som et æble7


Også FN har lavet en traktat for at forhindre militærisk og anden fjendtlig brug af miljømæssig modifikations teknikker. Traktaten blev underskrevet i Geneve, d. 18. maj, 1977. Den blev sat i kraft året efter, d. 5. oktober, 1978, og ratificeret af USA præsident d. 13. december 1979, som d. 17. januar, 1980 satte traktaten i kraft.

Det er kommitteens forståelse, at de følgende eksempler er illustrative for fænomener som kunne forårsages af miljømæssige modifikations teknikker, som beskrevet i konventionens Artikel II: jordskælv, tsunamier; en forstyrrelse i den økologiske balance i en region; ændringer i vejrmønstre (skyer, fordampning, cykloner af forskellige typer og tornado storme); ændringer i klimamønstre; ændringer i havstrømme; ændringer i ozonlagets tilstand; og ændringer i ionosfærens tilstand.

Det er yderligere forstået at alle fænomenerne angivet ovenfor, vil, når de produceres af militærisk eller anden fjendtlig brug af miljømæssige modifikations teknikker, resultere, eller kan fornuftigvis forventes at resultere, i omfattende, langvarig eller voldsom ødelæggelse, beskadigelse eller skade. Således er militærisk eller anden fjendtlig brug af miljømæssige modifikations teknikker som angivet i Artikel II, for at forårsage de fænomener som et middel for ødelæggelse, beskadigelse eller skade en anden Stat, forbudt.

Det er kendt, desuden, at listen af eksempler fastlagt ovenfor, ikke er fyldestgørende. Andre fænomener som kunne give udfald fra brugen af miljømæssige modifikations teknikker, som beskrevet i Artikel II, kunne også passende være inkluderet. Fraværet af sådan fænomen i listen, antyder på ingen måde at forpligtelsen indeholdt i Artikel I, ikke ville være gældende for disse fænomener, forudsat at kriterierne i den artikel er opfyldt.8


Det er ikke for sjovt FN og USA har lavet denne traktat. Vejrkrigsførelse er virkelighed. En sådan traktat er dog på ingen måde garant for at vejrvåben ikke tages i brug, og Chavez kan meget vel have ret. Tværtimod vil sådan et våben være umuligt at holde sig fra, eksperimentere med og udvikle yderligere, for magteliten.

Bemærk at der omtales "ændringer i klimamønstre; ændringer i havstrømme". Når FN taler om vejrforandringer - oversvømmelser, jordskælv, tornadoer osv., så kan det meget vel være menneskeskabt. Ikke på grund af at CO2 teorien er sand, men fordi det alt sammen kan skabes ved dette vejr våben. HAARP og GWEN er to faciliteter der kan forårsage det beskrevne ved meget kraftige Elektro Magnetiske Pulser (EMP).

Hvad Haiti angår, kan det vi ser meget vel være en del af den Nye Verdensordens befolkningsreduktion. Haiti er ét af landene der anses for at være ikke-integrerbar i den Ny Verdensorden, så det er ikke usandsynligt at et jordskælv ville blive rettet mod dem, da de kan være udvalgt til at lade livet for moder Gaia. Samtidig, da Haiti er ikke-integrerbar, så skal der voldsomme begivenheder til at omforme et samfund, og som før sagt, er Illuminati's motto "Ordo Ab Chaos" - "Orden igennem kaos". Det kan meget vel være at USA med rette beskyldes for at besætte
Haiti:

Frankrigs udviklingsminister Alain Joyandet sagde mandag, at FN bør undersøge og klargøre USA’s dominerende rolle i det jordskælvshærgede Haiti.

Han antydede samtidig, at amerikanerne mere travlt med få soldater til Haiti, end at få nødhjælp frem til de mange ofre for jordskælvet, der ramte Haiti for en uge siden.

”Dette handler om at hjælpe Haiti, ikke om at besætte Haiti,” sagde Joyandet ifølge AP...Det amerikanske militær kontroller lufthavnen i Port-au-Prince, hvor kun en start- og landingsbane er brugbar, og den franske kritik kommer efter, at amerikanerne for et par dage siden afviste et fransk nødhjælpsfly, der medbragte et felthospital...Kritikken bliver støttet af Læger Uden Grænser, der hævder, at flere hundrede liv var i fare, da fly med vitale medicinske forsyninger blev afvist i lufthavnen af de amerikanske flyveledere. Det skriver Daily Telegraph... En talsmand for det amerikanske militær i lufthavnen i Haiti, oplyser ifølge Daily Telegraph, at der onsdag vil være omkring 10.000 amerikanske soldater i landet.

Han understreger dog, at soldaterne primært vil deltage i humanitære opgaver og hjælpe med at evakuere personer, der har brug for behandling... Både Frankrig og USA har tidligere besat Haiti.

Frankrig havde kontrollen over landet i mere end 100 år, fra 1697 til uafhængigheden i 1804, efter verdens første succesfulde slaveopstand.

Amerikanske tropper besatte Haiti fra 1915 til 1934 for at dæmpe politiske uro.9


Har man fulgt med i medierne, så ved man at alle taler om den Nye Verdensorden, og vi ser i disse dage hvordan det hele falder på plads. Snart ses opfyldelsen af Bibelens profetier, og vores tid, forudsagt for tusinder af år siden.

1 Konspiration - teori eller fakta?

2 "Hugo Chavez: USA stod bag Haiti-jordskælv", Uriasposten, d. 21-01-2010

3 "The Providence Journal Bulletin", 1975.

4 "Wall Street Journal, Torsdag d. 13 november 1997, side A19

5 "COHEN ADDRESS 4/28 AT CONFERENCE ON TERRORISM", www.fas.org

6 Den globale opvarmning, og sammensmeltning.

7 "HAARP: The Ultimate Weapon Of The Conspiracy", af Jerry Smith, side 176

8 "Convention on the Prohibition of Military or Any Other Hostile Use of Environmental Modification Techniques", Understanding Relating to Article II

9 "USA beskyldt for at besætte Haiti", jp.dk, d. 19-01-2010
Kilde: nyhederne.tv2.dk


Debat: USA angreb Haiti med jordskælvs-våben

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Befolkningsreduktion [45]; EMP [6]; FN [35]; Klimaforandringer [178]; Konspiration [53]; Kontrol [92]; Teknologi [20]; USA [19]; Verdensordnen [157]; Videnskab [53];

Flere nyhedsblogs fra 2010

- 400 tusind år gamle tænder udfordrer evolutionsteori [29-12-10]
- Neandertalere kogte deres grøntsager [29-12-10]
- Mere "Gore Effekt" [27-12-10]
- Jøder i Europa [16-12-10]
- Mobilisering af Kloden [15-12-10]
- COP16, konference i moderens ånd [15-12-10]
- Medierne og socialdemokraterne [14-12-10]
- Pia K. venter samarbejde med rød regering [09-12-10]
- KRONIK: Bibelen misbruges i debatten om homoseksuelle vielser [09-12-10]
- Aftalt spil i politiske tv-dueller [06-12-10]
- Nye gen-projekt data indikerer en ung menneskerace. [04-12-10]
- Homoseksuelle vil have egne plejehjem [04-12-10]
- Ny klimaskuffelse truer i Mexico [16-11-10]
- "Derfor vil euroen bryde sammen" [05-11-10]
- EU-landene enige om traktatændring [31-10-10]
- Danske præster vil gøre halloween kirkelig [29-10-10]
- Katolsk præst: Kristus har ophævet Guds løfter til jøderne [27-10-10]
- Tiltagende global overvågning [21-10-10]
- Super Mega Orm [06-10-10]
- Klimakampen er blevet hot igen [02-10-10]
- Hele verden hoppede på rumvæsen-historie [28-09-10]
- Modstanden mod euroen vokser [27-09-10]
- FN vil udpege ambassadør for rumvæsner [27-09-10]
- Forskere: Moses fik hjælp af en storm [22-09-10]
- Naturlovene er måske ikke ens i universet [19-09-10]
- Sex med dyr – ja, hvorfor ikke? [13-09-10]
- Forskere: Grønlands is smelter langsommere [07-09-10]
- Fox News, Illuminati's budbringer [05-09-10]
- Nu rabler det - EU udsteder bøder, hvis vi ikke vil høre Barroso tale... [05-09-10]
- The Book of Eli [02-09-10]
- Mystisk kraft fra Solens indre påvirker radioaktive stoffer på Jorden [30-08-10]
- Obama er kold overfor muslimrygter [30-08-10]
- Senatorer står i kø for at give FN besked på at lade børnene være i fred [26-08-10]
- Influenza-vaccine fremkalder måske sovesygdom [25-08-10]
- Obama er ikke muslim [24-08-10]
- Ny chance for fred i Mellemøsten [21-08-10]
- HAARP, Amerikas usynlige våben [20-08-10]
- Obama fortryder ikke moske-forsvar [18-08-10]
- Bono, du som er i himlen [17-08-10]
- Til vinter vaccineres også mod H1N1 [14-08-10]
- Rusland: Klimaet skyld i katastrofe [10-08-10]
- Forbrydelser forudsiges af ny software [08-08-10]
- Gud får plads ved EU-forhandlingsbord [22-07-10]
- Guldet lokker med rekordpriser [19-07-10]
- Jens og Lena Garnfeldt modtog doktor titel [14-07-10]
- Palæstinensisk leder opfordrer til arabisk invasion af Israel [10-07-10]
- Klimaforskere frifindes [10-07-10]
- Tyrkiet truer Israel med diplomatisk brud [05-07-10]
- Liv for 2,1 mia. år siden [05-07-10]
- Analytiker: "Vi nærmer os klippekanten" [29-06-10]
- Flere kvinder vil have sen abort [28-06-10]
- Danskere strømmer til psykolog [27-06-10]
- Taliban, heroiske frihedskæmpere? [19-06-10]
- Adidas Jabulani, underholdning til folket [15-06-10]
- IDF: Global jihad forbindelser på flotille [10-06-10]
- Rabbinere: Flotille konflikt ligner Gog og Magog profeti [07-06-10]
- Flotilla Choir præsenterer: Vi fupper verden [04-06-10]
- Aktivist-leder: Soldater angrebet i selvforsvar [03-06-10]
- Stillehavsøer overlever højere vandstand [03-06-10]
- "Fredsaktivister" til Gaza [01-06-10]
- Fuldvoksne konfirmander på vej [28-05-10]
- Forskere skaber første bakterie stamme fra menneskeskabt DNA. [26-05-10]
- 2010 - gennemgribende nedsmeltning? [20-05-10]
- Kurser vil gøre kvinder til gudinder [05-05-10]
- Jøder bliver jaget vildt i København [05-05-10]
- EU vil have mere kontrol med Euro-landenes økonomi [04-05-10]
- Egyptens ti plager skyldtes klimaforandringer [23-04-10]
- Jagtvej 69 solgt for otte millioner [23-04-10]
- Kender du den mørke side af biobrændstof? [22-04-10]
- Troede mere på Gud som 13-årig [17-04-10]
- Forsker: Menneskehedens vugge er måske fundet [12-04-10]
- Israelsk reklame kampagne påberåber det tredje tempel [01-04-10]
- Falder lysets hastighed? [01-04-10]
- Jorden på vej ind i ny tidsalder [30-03-10]
- Ny spiritualitet skal forene stort miks af kristne [24-03-10]
- Faderhuset har solgt Jagtvej 69 [22-03-10]
- Er det nu, verden får det tredje tempel? [16-03-10]
- FN's klimapanel skal undersøges [12-03-10]
- Dansk Folkeparti kræver præster fyret [08-03-10]
- Menighedsråd kræver ja til homovielser [08-03-10]
- Muhammed-advokat løj for Politiken [06-03-10]
- Præster: Andre religioner kan føre til Gud [05-03-10]
- Dinosaurer-døden kom fra rummet [05-03-10]
- Leder for IMF foreslår Ny Reserve Valuta [01-03-10]
- Klimarapport trækkes tilbage [23-02-10]
- Flere præster støtter homoægteskaber [22-02-10]
- Danmark tættere på EU-retssag [17-02-10]
- Forsker-chok: Ingen global opvarmning i 15 år [16-02-10]
- Færre frygter klimakaos [12-02-10]
- Analyse: Krisen vil føre til mere EU-samarbejde [12-02-10]
- Gratis influenza A-vaccine til alle [12-02-10]
- Forskere vil skrotte FN's klimapanel [11-02-10]
- Mirakuløs medalje skal beskytte mod det onde [09-02-10]
- Klimapanel taget i ny fejl [09-02-10]
- Det tredje tempel på vej i Israel? [03-02-10]
- Hård kritik af WHO's influenza-alarm [01-02-10]
- FN's Globale Opvarmnings Rapport Under Nyt Angreb for Regnskovs påstande [30-01-10]
- Klima-aftalen fra COP15: Mere og mere varm luft [24-01-10]
- USA angreb Haiti med jordskælvs-våben [23-01-10]
- Klimapanel: Vi tog fejl om Himalayas gletsjere [21-01-10]
- Clairvoyant i al hemmelighed [21-01-10]
- Bibelen er muligvis skrevet århundrede tidligere, antyder tekststykke [20-01-10]
- Københavns Kommune vil bruge børnene til at få klimabudskab igennem til forældre [20-01-10]
- Fupvidenskab fra FNs klimapanel [18-01-10]
- Dommedag er rykket længere væk [17-01-10]
- Missouri begynder at beskatte yoga undervisning [14-01-10]
- Neandertalerne brugte makeup [12-01-10]
- Vejret som i gamle dage [09-01-10]
- Google er blank om islam [09-01-10]
- Danske katolikker vender tilbage til latinen [09-01-10]
- T.D. Jakes: 2010 vil blive et år med dobbelt del [02-01-10]
- Den Katolske Kirke: Vi kan blive guder [01-01-10]
- 500 peer-reviwed dokumenter, som understøtter skepsis for "menneskeskkabt" global opvarmning [01-01-10]