HAARP, Amerikas usynlige våben

Lagt på d. 20/08-10


Udskriv


I forlængelse af nyhedsbloggen "Rusland: Klimaet skyld i katastrofe" er der kommet nogle informationer frem, som er ganske interessante. Jeg foreslår i førnævnte nyhedsblog, at der er brugt vejrmodificerings teknik til at give Ruslands præsident, Dimitri Medvedev, mulighed for at vende Ruslands skepsis mod menneskeskabt global opvarmning, til at tale i kor med Verdensordnen. Medvedev er verdensordensmanden, der fremviste en prøvemønt for en ny Verdens valuta, på G8 mødet i 20091.

Nu viser det sig, at røster i Rusland har samme tanke. Ifølge Cutting Edge nyhedsbrev, fortalte en læser via et telefonopkald til Cutting Edge, at:

den almindelige russer tror fuldt og fast på vejrkontrol ved brug af elektromagnetiske bølger, fordi de dagligt ser reklamer for netop dette i deres aviser, og de fleste af dem har set en sådan kontrol udført af disse firmaer.2


London avisen, the Guardian, fortæller at:

Moskva's formiddagsavis har endda spekuleret på om USA har organiseret hedebølgen til fordel for sin egen korneksport, ved at affyre skadelige stråler mod Rusland, fra en forsknings station i Alaska3


Denne forskningsstation hedder HAARP. Samme artikel fortæller:

Men paranoiaen går endnu videre end disse kommentarer, hos nogle avisredaktører.

Andrei Areshev, fuldmægtig leder for Strategic Culture Foundation, sagde at det virkelige formål med High Frequency Active Auroral Research Project i Alaska, er at bygge et våben "for at destabilisere miljømæssige og landbrugsmæssige systemer i lokale lande."

"For øjeblikket, kan klima våben nå sin tilsigtede egenskab og kan blive brugt til at udløse tørker, ødelægge afgrøder og forårsage forskellige afvigende fænomener i bestemte lande", skrev han i en artikel udgivet i hele Rusland, ifølge en nyhedsrapport på hjemmesiden fra radiostationen Free Europe Liberty.

"Artiklen er offentliggjort i Rusland, inklusiv Internationa Affairs, et tidsskrift udgivet af udenrigsministeriet og det statsejede nyhedsbureau RIA Novosti"


Mediemanipulationen ses ganske tydeligt i denne Amerikanske artikel, der kalder den almene russiske borger, det russiske udenrigsministerium og adskillige redaktører's viden om vejrmanipulations teknologier for paranoia. Man kan undre sig, at Ruslands verdensordensfolk spiller på to fløjter - den ene piner klimakoret, den anden afslører HAARP. Men det er lige præcis sådan et spil, der får folket til at sætte ordet "teori" efter "konspiration".

Det er ikke så lang tid siden at Venezuelas præsident, Hugo Chavez, også anklagede USA for at bruge deres EMP våben HAARP, til at udløse jordskælv i Haiti4. Det må efterhånden tale for sig selv, at alle de - tilmed højtstående personer der udtaler sig, fortæller at der er mere end blot paranoia i talen om vejrmanipulations våben - og jeg kan anbefale dig at læse nyhedsbloggen USA angreb Haiti med jordskælvs-våben.

Der går et utal af rygter om, at også oversvømmelserne i Pakistan er forårsaget af HAARP. Og det er interessant at forskere kan fortælle at:

En massiv hedebølge i Rusland og de nuværende ødelæggende oversvømmelser i Pakistan, kunne sættes i forbindelse med jetstrømmens usædvanlige adfærd, mener forskere.

Jetstrømmen er den højtliggende vind, som kredser om kloden fra vest til øst, og som normalt skubber en serie af våde men milde atlantiske lavtryk på tværs af Storbritannien.

Men meteorologer som studerer fænomenet siger, at det producerer ualmindelig fastholdende mønstre, som holder vejrsystemerne på ét sted og producerer abnorme tilstande.5


Dette fænomen som beskrives i artiklen, er ét af HAARP's mulige egenskaber. Og det er logisk, at nu hvor den "videnskabelige" (politiske) del af den global opvarmning, der peger på menneskeskabt CO2 udslip som den enestående synder, er bevist løgn6, så må der andre overtalelsesevner til - og Ruslands kovending i denne sag taler næsten for sig selv. EMP våben kan efterligne alle naturens kræfter, og da global opvarmning ikke kan forsvares, ændres sprogbrugen så man nu taler om klimaforandringer, som er EMP våbnenes speciale - f.eks. HAARP og GWEN.

Igennem mine egne iagttagelser under undersøgelserne af dette emne, har jeg igen og igen set, at befolkningsreduktion er en alvorlig, men målrettet faktor i denne politiske sag7. Bibelen fortæller om den kommende tid, at et menneske vil blive sjældnere end Ofirs guld (Es. 13:12), og der ses i Åb. 7:9 at en stor skare som ingen kan tælle, vil dø i den kommende trængsel. Dertil kommer 8:11, som fortæller at yderligere mange vil dø, og 9:15 at endnu en tredjedel af klodens befolkning vil dø. Det stemmer overens med Verdensordnens plan for befolkningsreduktion, hvor op til 6 milliarder mennesker skal udryddes.

En skribent fra Prison Planet, Jurriaan Maessen, læste en FN diskussion fra 12. oktober, 2009, der omhandler FN's årtusinde udviklings mål (kaldt MDG - og bemærk undertonen i "årtusinde" = "den nye verdensorden"), og fandt at Ban Ki-moon's top rådgiver, Jeffrey Sachs, som er professor i sundhedspolitik og forvaltning, på sin politisk korrekte måde, presser på for befolkningsreduktion. Her siger Sachs:

Slutteligt er fertilitets reduktion og stabilisering af befolkningstal afgørende. Han afsluttede med at opfordre til vedtagelse af en global aftalt handlingsplan ved næste års samling, for at opnå MDG'erne i 2015, og foreslog at danne arbejdsgrupper med medlemmer fra delegationer inden for bestemte emner. Han karaktiserede ikke denne indsats som værende til forhandling, men som en global problemløsning...8


Med verdensordens briller på, ses her at et nyt rige vil nedbringe klodens befolkningstal. Målet søges opnået i 2015, hvilket vil være omkring midt i trængslen, hvis mine antagelser om trængslens start i år, er sand9. For at nå disse mål, fortæller Sachs, er der fire punkter der skal tages i betragtning, hvoraf det sidste er nævnt, "fertilitets reduktion og stabilisering af befolkningstal":

Det første er landbrug. Han pointerede at fødevaresikkerhed og tilgang til fødevarer er afgørende for opretholdelse. For det andet, infrastruktur. Han understregede at der ikke er nogen udvikling, hvor der ikke er elektricitet og veje. For det tredje, menneskeligt aktiv: evner, kundskab og uddannelse.


Med verdensordnens briller på betyder dette, at ikke-integrerbare lande, fattige lande, der ikke har et ordentligt uddannelsessystem, som ikke har el og vejnet (som er nødvendig for global kontrol), de er, som verdensordnens folk kalder dem, unyttige ædere. Og for at tilvejebringe "fødevaresikkerhed og tilgang til fødevarer", underforstået for den lille udvalgte skare, de omtrent 500.000.000 mennesker, skal menneskehavet gøres mere sejlbart...

Jeg kan ikke lægge nok tryk på mine ord når jeg siger, at tiden er nær for en trængsel der aldrig har været før, og som aldrig vil komme igen. Tiden hvor verdens ondskab kulminerer i personen Antikrist, er lige om hjørnet. Der er kun én eneste vej, og én eneste dør ud af dette mareridt, og det er Jesus: "Jeg er døren; om nogen går ind gennem mig, han skal blive frelst...Jeg er vejen og sandheden og livet; ingen kommer til Faderen uden ved mig" (Joh. 10:9, 14:6).

1 Medvedev viser prøvemønt for Ny 'Verdens Valuta' ved G-8

2 "Cutting Edge Weekly Newsletter", Cutting Edge, 18-08-2010

3 "Conspiracy buffs in Moscow blame Alaska HAARP project for crop loss", Fairbanks Daily News-Miner, d. 16-08-2010

4 USA angreb Haiti med jordskælvs-våben

5 "'Blocked' jetstream to blame for freak weather in Russia and Pakistan, say scientists", Mail Online, d. 12-08-2010

6 "Forsker-chok: Ingen global opvarmning i 15 år", "Klimaforskere frifindes"

7 "Den globale opvarmning, og sammensmeltning -", "Global opvarmning og tarvelige tricks, Befolkningsreduktion"

8 "Achieving the MDGs by 2015: Preparing for the 2010 UN MDG Summit", FN's hjemmeside, un.org

9 Trængslen i 2010?


Debat: HAARP, Amerikas usynlige våben

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Befolkningsreduktion [45]; EMP [6]; Klimaforandringer [179]; Konspiration [54]; Kontrol [93]; Teknologi [20];

Flere nyhedsblogs fra 2010

- 400 tusind år gamle tænder udfordrer evolutionsteori [29-12-10]
- Neandertalere kogte deres grøntsager [29-12-10]
- Mere "Gore Effekt" [27-12-10]
- Jøder i Europa [16-12-10]
- Mobilisering af Kloden [15-12-10]
- COP16, konference i moderens ånd [15-12-10]
- Medierne og socialdemokraterne [14-12-10]
- Pia K. venter samarbejde med rød regering [09-12-10]
- KRONIK: Bibelen misbruges i debatten om homoseksuelle vielser [09-12-10]
- Aftalt spil i politiske tv-dueller [06-12-10]
- Nye gen-projekt data indikerer en ung menneskerace. [04-12-10]
- Homoseksuelle vil have egne plejehjem [04-12-10]
- Ny klimaskuffelse truer i Mexico [16-11-10]
- "Derfor vil euroen bryde sammen" [05-11-10]
- EU-landene enige om traktatændring [31-10-10]
- Danske præster vil gøre halloween kirkelig [29-10-10]
- Katolsk præst: Kristus har ophævet Guds løfter til jøderne [27-10-10]
- Tiltagende global overvågning [21-10-10]
- Super Mega Orm [06-10-10]
- Klimakampen er blevet hot igen [02-10-10]
- Hele verden hoppede på rumvæsen-historie [28-09-10]
- Modstanden mod euroen vokser [27-09-10]
- FN vil udpege ambassadør for rumvæsner [27-09-10]
- Forskere: Moses fik hjælp af en storm [22-09-10]
- Naturlovene er måske ikke ens i universet [19-09-10]
- Sex med dyr – ja, hvorfor ikke? [13-09-10]
- Forskere: Grønlands is smelter langsommere [07-09-10]
- Fox News, Illuminati's budbringer [05-09-10]
- Nu rabler det - EU udsteder bøder, hvis vi ikke vil høre Barroso tale... [05-09-10]
- The Book of Eli [02-09-10]
- Mystisk kraft fra Solens indre påvirker radioaktive stoffer på Jorden [30-08-10]
- Obama er kold overfor muslimrygter [30-08-10]
- Senatorer står i kø for at give FN besked på at lade børnene være i fred [26-08-10]
- Influenza-vaccine fremkalder måske sovesygdom [25-08-10]
- Obama er ikke muslim [24-08-10]
- Ny chance for fred i Mellemøsten [21-08-10]
- HAARP, Amerikas usynlige våben [20-08-10]
- Obama fortryder ikke moske-forsvar [18-08-10]
- Bono, du som er i himlen [17-08-10]
- Til vinter vaccineres også mod H1N1 [14-08-10]
- Rusland: Klimaet skyld i katastrofe [10-08-10]
- Forbrydelser forudsiges af ny software [08-08-10]
- Gud får plads ved EU-forhandlingsbord [22-07-10]
- Guldet lokker med rekordpriser [19-07-10]
- Jens og Lena Garnfeldt modtog doktor titel [14-07-10]
- Palæstinensisk leder opfordrer til arabisk invasion af Israel [10-07-10]
- Klimaforskere frifindes [10-07-10]
- Tyrkiet truer Israel med diplomatisk brud [05-07-10]
- Liv for 2,1 mia. år siden [05-07-10]
- Analytiker: "Vi nærmer os klippekanten" [29-06-10]
- Flere kvinder vil have sen abort [28-06-10]
- Danskere strømmer til psykolog [27-06-10]
- Taliban, heroiske frihedskæmpere? [19-06-10]
- Adidas Jabulani, underholdning til folket [15-06-10]
- IDF: Global jihad forbindelser på flotille [10-06-10]
- Rabbinere: Flotille konflikt ligner Gog og Magog profeti [07-06-10]
- Flotilla Choir præsenterer: Vi fupper verden [04-06-10]
- Aktivist-leder: Soldater angrebet i selvforsvar [03-06-10]
- Stillehavsøer overlever højere vandstand [03-06-10]
- "Fredsaktivister" til Gaza [01-06-10]
- Fuldvoksne konfirmander på vej [28-05-10]
- Forskere skaber første bakterie stamme fra menneskeskabt DNA. [26-05-10]
- 2010 - gennemgribende nedsmeltning? [20-05-10]
- Kurser vil gøre kvinder til gudinder [05-05-10]
- Jøder bliver jaget vildt i København [05-05-10]
- EU vil have mere kontrol med Euro-landenes økonomi [04-05-10]
- Egyptens ti plager skyldtes klimaforandringer [23-04-10]
- Jagtvej 69 solgt for otte millioner [23-04-10]
- Kender du den mørke side af biobrændstof? [22-04-10]
- Troede mere på Gud som 13-årig [17-04-10]
- Forsker: Menneskehedens vugge er måske fundet [12-04-10]
- Israelsk reklame kampagne påberåber det tredje tempel [01-04-10]
- Falder lysets hastighed? [01-04-10]
- Jorden på vej ind i ny tidsalder [30-03-10]
- Ny spiritualitet skal forene stort miks af kristne [24-03-10]
- Faderhuset har solgt Jagtvej 69 [22-03-10]
- Er det nu, verden får det tredje tempel? [16-03-10]
- FN's klimapanel skal undersøges [12-03-10]
- Dansk Folkeparti kræver præster fyret [08-03-10]
- Menighedsråd kræver ja til homovielser [08-03-10]
- Muhammed-advokat løj for Politiken [06-03-10]
- Præster: Andre religioner kan føre til Gud [05-03-10]
- Dinosaurer-døden kom fra rummet [05-03-10]
- Leder for IMF foreslår Ny Reserve Valuta [01-03-10]
- Klimarapport trækkes tilbage [23-02-10]
- Flere præster støtter homoægteskaber [22-02-10]
- Danmark tættere på EU-retssag [17-02-10]
- Forsker-chok: Ingen global opvarmning i 15 år [16-02-10]
- Færre frygter klimakaos [12-02-10]
- Analyse: Krisen vil føre til mere EU-samarbejde [12-02-10]
- Gratis influenza A-vaccine til alle [12-02-10]
- Forskere vil skrotte FN's klimapanel [11-02-10]
- Mirakuløs medalje skal beskytte mod det onde [09-02-10]
- Klimapanel taget i ny fejl [09-02-10]
- Det tredje tempel på vej i Israel? [03-02-10]
- Hård kritik af WHO's influenza-alarm [01-02-10]
- FN's Globale Opvarmnings Rapport Under Nyt Angreb for Regnskovs påstande [30-01-10]
- Klima-aftalen fra COP15: Mere og mere varm luft [24-01-10]
- USA angreb Haiti med jordskælvs-våben [23-01-10]
- Klimapanel: Vi tog fejl om Himalayas gletsjere [21-01-10]
- Clairvoyant i al hemmelighed [21-01-10]
- Bibelen er muligvis skrevet århundrede tidligere, antyder tekststykke [20-01-10]
- Københavns Kommune vil bruge børnene til at få klimabudskab igennem til forældre [20-01-10]
- Fupvidenskab fra FNs klimapanel [18-01-10]
- Dommedag er rykket længere væk [17-01-10]
- Missouri begynder at beskatte yoga undervisning [14-01-10]
- Neandertalerne brugte makeup [12-01-10]
- Vejret som i gamle dage [09-01-10]
- Google er blank om islam [09-01-10]
- Danske katolikker vender tilbage til latinen [09-01-10]
- T.D. Jakes: 2010 vil blive et år med dobbelt del [02-01-10]
- Den Katolske Kirke: Vi kan blive guder [01-01-10]
- 500 peer-reviwed dokumenter, som understøtter skepsis for "menneskeskkabt" global opvarmning [01-01-10]