Amerika, en kasseret nation.

af Kim Andersen
Lagt på d. 02/10-03Jeg har endnu engang oversat et nyhedsbrev, denne gang fra Last Trumpet Ministries. Det er et meget interessant nyhedsbrev, som egentlig bare er plukket ud af mængden. Der ligger flere meget læseværdige nyhedsbreve på deres hjemmeside, som du vil få meget ud af at læse.


Den, der bliver irettesat, men gør nakken stiv, knuses brat og uhelbredeligt. Når de retfærdige får magt, glæder folket sig, når den uretfærdige bliver hersker, sukker folket.” (Ordsp 29:1-2)

Dette folk har et genstridigt og trodsigt hjerte, de fjernede sig fra mig og gik deres egne veje.” (Jer 5:23)

Herren sagde til mig: Om så Moses og Samuel stod for mit ansigt, ville jeg ikke have med dette folk at gøre; send dem bort fra mig; de skal væk. Når de spørger dig: »Hvor skal vi gå hen?«, skal du svare dem: Dette siger Herren: Den, der tilhører døden, til døden, den, der tilhører sværdet, til sværdet, den, der tilhører sulten, til sulten, den, der tilhører fangenskabet, til fangenskabet! Jeg vil straffe dem på fire måder, siger Herren: sværdet skal dræbe dem; hundene skal slæbe dem bort; himlens fugle og jordens dyr skal æde dem og tilintetgøre dem.” (Jer 15:1-3)

I denne udgave af the Last Trumpet nyhedsbrev, må jeg begynde med at sige, at jeg skriver med et meget tungt hjerte, da jeg ser endetidens begivenheder udfolde sig. Jeg ser med forbavselse at åbenbare tegn og advarsler bliver givet til denne, tidligere store nation af de forenede stater, og alligevel findes sløvheden og ligegyldigheden i overflod. Faktisk stiger direkte trodsighed imod den almægtige Gud og Hans lov ustandseligt. Himmelen og alle indviede og hellige ting, bliver bespottet konstant, af ignoranter og oplyste mængder af hjernevaskede mennesker, som har været i saltlage af bedrag så længe, at de er fulde af satanisk fuldendthed. Når en nation har udviklet en sådan begærlighed for pornografi, stoffer, alkohol, utugt, homoseksualitet og abort, når det til sidst punktet, hvor der ingen vej er tilbage. Når det sker, at den tålmodige og langmodige del af Gud den Almægtige, når et mætningspunkt, begynder doms tegn. Snart begynder dommen at blive hældt ud over et forbandet og opgivet folk, som nægter at angre. Som vi vil se i dette nyhedsbrev, viser der sig nu doms tegn, som forøges i hyppighed og intensitet. De påtrængende spørgsmål er, om denne nation allerede er gået for vidt. Vi ved, at den lille rest, er beskyttet og alt vil være godt for de sande bedende og troende kristne. Men er vores nation kastet ud i den sataniske afgrund af kaos og åndelig vanvid? Hvad sker der, når forbundsregeringen officielt fjerner Guds bud fra sine bygninger og ved lov godkender synd, så som homoseksualitet? Hvad sker der med mennesker, som lader dem slippe af sted med sådanne ting, uden i det mindste at græde over det? Der er tydeligvis kun en lille rest, som er sande over for Herren.

Når jeg husker tilbage til 1950’erne og sammenligner den tid med den nuværende, og som jeg betragter kontrasterne, så er det en meget sørgelig forskrækkelse. erreHerreDe ting, som folk sagde aldrig ville ske her i Amerika, sker nu. Historien lærer os, at mennesket intet lærer af historien. Vores nation har nået bunden af synden, og synden har brolagt vejen for et luciferansk overtag og etableringen af en En-Verdens, Newage regering. Disse er mærkelige og mørke tider af hemmelige aktiviteter, med hvilke lederne af Illuminatis store konspiration, stræber efter at afslutte og realisere deres årgamle mål om, at trone deres gud til synligt og åbent at regere hele verden. Folket af de Forenede Stater og resten af verden, måtte forberedes og programmeres til at modtage denne ”verdens gud”, og vi kan se den dårlige opførsel af den almindelige befolkning og specielt de, som letfærdigt bruger ordet ”kristen”. Så tiden er kommet, hvor verden skal modtage sin konge. Det er som Herren Jesus advarede, da Han sagde i Joh 5:43Jeg er kommet i min faders navn, og I tager ikke imod mig; hvis en anden kommer i sit eget navn, skal I nok tage imod ham (Antikrist).

Det nye Amerikanske Reich.


Krigen med Irak var erklæret for afsluttet den 1. maj 2003, men vi ved, at dette kun var en forestilling iscenesat af præsidenten og hans kammerater, på heksenes ”high cross-quarter sabat of Beltaine”. Sandheden er, at sårede og døde amerikanere falder til jorden hver dag i Irak og så mange som 55 om ugen er blevet dræbt eller såret (1). Så den 19. august 2003 eksploderede en lastbilbombe ved det Forenede Nationers hovedkvarter i Bagdad og efterlod tyve mennesker døde og over 100 brændende mennesker under tonsvis af murbrokker (2). Når vi tænker over dette, må vi huske på, at præsident Bush aldrig var i stand til at få de Forenede Nationers støtte, til at gå ind i Irak. Selvom han arbejde hårdt for at få FN’s støtte og godkendelse, slog han fejl. Nu da dette direkte angreb imod de Forenede Nationer skete, har alt ændret sig. Foruden dette blev en mand, som skulle have været næste Sekretær-general for de Forenede Nationer dræbt, i eksplosionen. Sergio Vieira de Mello, var på plads til at erstatte Kofi Annan, og nu er han en død mand (3). Vi ved at Bill Clinton ønskede dette job og vi kommer i tanke om at undre os, om der vil ske Kofi Annan noget, for at skabe en hurtig åbning til dette job. Hitler gjorde det samme i Tyskland da han steg i magt. Han blev anden mand og fjernede Hindenberg, hvorefter han snart dukkede op som diktator.

Samme dag som eksplosionen ved FN bygningen i Irak, decimerede en selvmordsbomber en bus i Jerusalem og dræbte 18 mennesker (4). Heksene der praktiserer numerologi ved, at tallet 18 – som er i nyhederne konstant, bliver tre sekstaller i deres okkulte system. Denne bus bombe bremsede alle formodede fredforhandlinger. Lad det her være kendt, at Paul Wolfowitz, anden manden i Pentagon som kontrollerer al vores (USA’s) militær, har et dobbelt borgerskab med de Forenede Stater og Israel. Alle intriger som nu foregår i Mellemøsten, er et arrangement til at fremkalde Tredje Verdenskrig. Det nye ”Reich” som får det til at ske, er her i USA. Vi må også huske på, at de blodige bestræbelser for at etablere en Ny Verdensorden ikke bare er politisk men primært religiøs. Det er alt sammen en del af den Luciferanske heksekrafts plan. Vi kan se dette på titlen af en ny bog, som er skrevet af tidligere Hær Sekretær, Thomas White, som blev tvunget til at trække sig tilbage af Forsvars Sekretær, Donald Rumsfeld. Titlen på general Whites bog er Reconstructing Eden (”Genopbygge Eden”) (5). Det er Satan som vil have sin endelige krig til at starte i det ældgamle land, kendt som civilisationens vugge. Det var i dette land, den originale side af Edens Have, han begyndte sin kampagne for omkring 6000 år siden.

Søndag nat, d. 7. september 2003, som nymånen ved høsttid tiltog til fuld, viste præsident Bush sig på nationalt tv og meddelte at han havde brug for 87 milliarder dollars for at fortsætte kampen i krigen, hvilken han havde erklæret slut d. 1. maj. Han fastslog at 66 milliarder var nødvendig for militæret og det resterende for at hjælpe Irak (6). Alene for at opbygge det elektriske ledningsnet i Irak ville koste 13 milliarder dollars ifølge de seneste rapporter (7). En Australsk førende nyhedskilde rapporterede at præsident Bush har overtalt Polen, Ukraine, Nicaragua, El Salvador, Honduras og den Dominikanske Republik til at sende styrker til Irak, for at hjælpe med krigen. Men USA må betale dem 250 millioner dollars for at gøre det (8). Penge kloakken er åben og økonomien i vores Amerikanske nation bliver ødelagt. Vi bliver fortalt, at det bliver bedre og at der er tegn på bedring. Men vi ser flere og flere tomme butikker, fabrikker og forretningsvirksomheder af enhver slags, som lukker dørene for sidste gang. I mellemtiden stiger benzinpriserne astronom højt og har nået 3.99.9 pr. gallon (ca 25,5 krone for 3,8 liter – ca. 6,70 kr. literen) over Arizona (9). Stor arbejdsløshed fortsætter og endnu 93.000 jobs blev mistet i august (10).

USA fortsætter sine tunge handler med Rødekina, selv selvom deres plan om at ødelægge vores økonomi er velkendt. Kina køber eller sælger yen for kunstigt at kontrollere forsyningerne og for at mindske prisen i forhold til US dollaren. Prisen som Kina har sat, er lavere end den ville være, hvis yennen blev styret af markedskræfterne. Den undervaluterede yen gør det billigere for amerikanere at købe kinesiske produkter, end at købe amerikansklavet artikler. Fordi der er mindre efterspørgsel på dyre, amerikansk lavede ting, laver den amerikanske industri mindre og ansætter færre (11). Det sørgelige faktum er, at Amerika er oversvømmet med produkter lavet i Rødekina og Rødekina er en nation hvis regering fortsat forfølger kristne. Denne ugudelige regering går for tiden fra hus til hus og eftersøger uregistrerede kirker og uregistrerede kristne. Enhver kirke som ikke er registreret hos regeringen, og således ikke er under regeringens kontrol, bliver listet som illegale kulter og bliver mærket for ødelæggelse (12).

I mellemtiden i Amerika, fortsætter folk med at blive terror-testet. Der er rapporter ude som fortæller, at Al Qaeda terrorister snart vil angribe med et angreb som ville få 9. september angrebet på World Trade Centeret til at se småt ud (13). Sådanne trusler udruster Gestapo, kendt som ”the Department of Homeland Security” (”afdelingen for hjemlandssikkerhed), med en grund til at eksistere for øjnene af det amerikanske folk. Jeg ser for øjeblikket på to forskellige kraft felter for forbundspolitiet, som ulovligt var under vores system. Et felt siger ”United States Police” (Forenede staters politi), og den anden siger ”Federal Protective Service Police” (Forbunds Beskyttende Tjeneste Politi) (14). Alle andre lov håndhævelses organisationer er underordnet denne forbunds kontrols næve. De fleste har glemt den nye lov som blev vedtaget i 1995, kendt hos den 104. kongres som H.R. 666, hvilken tillader tidligere illegale undersøgelser og konfiskeringer (15). Vi bliver fortalt, at vi må stole på og adlyde denne gigantiske afdeling for hjemlandssikkerhed, med dens 180.000 ansatte – og at det er for vores eget bedste. Denne afdeling har endda en brochure kaldt ”Get Ready Now” (Gør dig klar), som indeholder instrukser om hvad man skal gøre ved et terrorangreb. Bruchuren indeholder de sædvanlige informationer om at have en lommelygte og noget Gaffetape. Men en ting fangede mit øje med det samme. Afdelingen for hjemlandssikkerhed siger, ”Hvis du har en bil, hav da en halv tank benzin på den, altid” (16). Dette direktiv minder mig om den ordre som blev givet, lige før angrebet ved Perk Harbor d. 7 december 1941. Alle amerikanske køretøjer og fly blev beordret at have en halv tank brændstof. Det var af denne grund alle biler og fly, blev sin egen bombe, fordi en fuld tank af brændstof eksploderer ikke. Men en halv tank er højest eksplosiv, på grund af dampene inden i. Det amerikanske folk bliver fortsat testet og arrangeret til overtag og kontrol af antikrists magt.

Mørkets magter!


I disse sidste dage, bringer den Almægtige forbløffende tegn frem, for at åbenbare for folket i denne nation, Amerika og hele verden, at tiden løber ud og at slutningen presser sig på. Det lader til, at hver gang jeg skriver et nyhedsbrev, sker der en kæmpe hændelse. Sidste måned var der strømsvigt og denne måned er det orkanen Isabel. Strømsvigtet efterlod 50 millioner i mørke. Tusinder af mennesker var fanget i varme undergrundsbaner og en almen fornemmelse af terror, rystede byen i New York (17). Utallige tusinder af mennesker, lå i gaderne hele natten, hjælpeløse og sårbare, mens Illuministerne, som styrer de Forenede Staters regering, overværgede folkets reaktion (18). Peæsident Bush sagde, at folket reagerede godt og gjorde præcis som de skulle. Tænk over disse ord, ”Gjorde præcis som de skulle!”. Disse er ordene fra en mand, som overvåger en test, for at undersøge resultatet. Dette er den samme Præsident Bush som med en formodet spøgende tone i stemmen sagde, ”Du kan narre noget af folket hele tiden, og disse er dem vi må koncentrere os om.” Jeg tror ikke på han spøgte.

Dette strømsvigt i august 2003, havde en overvældende effekt, som langt fra er ovre. Det kostede ikke bare 6 milliarder dollars i skader, inklusiv omfattende ødelæggelse af mad, men der er milliarder mere som skal betales af folket i de Forenede Stater, som bruger elektricitet, eftersom prisen for at anvende den, bliver forøget væsentligt (19). De ildevarslende overskrifter i New York Daily News meddelte, ”You’re Gonna Pay!” (”Du kommer til at betale!”) (20). Ganske tydeligt planlagde Illuministerne deres arbejde, og udførte planen.

Da jeg modtog nyheden om strømsvigtet, indså jeg noget af meget åndelig natur foregå. Mørkets magter har overtaget denne nation og dette strømsvigt var ganske sikkert et tegn på, at der er en meget større nødsituation, end fysisk mørke. Som tidligere heks, frelst ved Guds nåde, ser jeg ofte ting fra et andet perspektiv. Jeg indså at den okkulte timing af strømsvigtet, var i linie med heksekraft. Strømsvigtet skete den samme aften som heksene kalder ”cat nights” (”kattenes nat”). Hver d. 17 august begynder en ni dages periode i heksenes kalender, hvorigennem trylleformularer bliver fældet som indbefatter katte. Hekse tror på at de er i stand til at forvandle sig til en sort kat og vende tilbage til menneskelig form otte gange. Den niende gang de forvandler sig til en sort kat, tvinges de til at forblive i den form, sådan tror de. Det er alt sammen bedrag fra djævelen og er onde ånders værk som får dem til at hallucinere, men det er heksekraft lære og en speciel tid for at kaste forbandelser for dem. Det er derfra det gamle ordsprog stammer, at en kat har ni liv. Heksene siger, at grunden til at kattene udenfor, er specielt hylende fra d. 17. august til den 25., er fordi at heksene er i kattene.

Et andet forbløffende tegn fra oven, angående strømsvigtet, er størrelsen af det geografisk. Det var seks gange større end noget andet tidligere strømsvigt, inklusiv det i 1965 (21). I sidste måneds nyhedsbrev, nævnte jeg at der ville komme flere strømsvigt og 13 dage senere, var der et endnu et. Denne gang var det i London, England. Den 28. august ramte et omfattende strømsvigt London og forårsagede massive problemer. Dette strømsvigt ramte 150.000 hjem, over 1000 tog måtte stoppe og der var 250.000 mennesker fanget i undergrunden da 60% af undergrundsforsyningerne var borte. Trafiklys svigtede og mange mennesker var fanget i elevatorer (22). Vi har ikke set det sidste til sådanne slags ting og både Illuministiske tests og domme fra Gud, vil fortsætte. Må enhver sand kristen blive en vedvarende bedende kristen som den sidste dag nærmer sig.

Amerika forhekset!


Vi ser konstant chokerende beviser for, at de Forenede Stater i Amerika er en nation som står stik imod Gud den Almægtige, og er blevet forhekset af mørkets magter. Et godt eksempel på dette åbne oprør imod Gud i Himmelen, er forbundsregeringens ordre på at fjerne de Ti Bud monumentet fra højesteretsbygningen i Montgomery, Alabama. De Ti Bud blev fjernet og låst inde i et baglokale, hvor ingen kunne se dem (23). Det var d. 27. august da denne afskyelige handling foregik. Vær opmærksom på, at det var samme dag, da planeten Mars var tættere på jorden, end den nogensinde har været, eller vil komme. I heksekraft, er Mars ”krigsguden”, den vrede røde planet og vores forbundsregering opererer fuldstændig med kraften i heksekraft. Det er derfor de valgte netop denne dag da deres ”krigsgud” var så tæt, til at gøre denne krigshandling imod Gud den Almægtige, og således erklærer de krig imod Ham! Den samme dag, d. 27. august 2003, dykkede aktierne på det amerikanske finanscentrum, Wall Street ned med 0,666, eller 0.1%, til 9,33379.

Nu da angrebet på vores Frelser er begyndt, bliver der gennemgået adskillige andre retssager Amerika over, som forlanger at lignende monumenter og indfattede Bibler, skal flyttes fra regeringsbygninger. En sådan handling er retssagen i Houston, Texas, om at fjerne King James Biblen fra et monument ved en retsbygning (24). Krigen er i gang og denne nation vil snart blive chokeret over responsen fra vores Skaber og Forløser.

Heksekraft bevægelsen har rejst sig på mange måder og et af de projekter der nu bliver planlagt, er et interaktivt allehelgensaftens ritual, som den berygtede heks Fiona Horne er vært for (25). Denne heks tilbyder et kursus på Internettet allehelgensaften, hvor hun underviser et Wicca ritual, hvordan man laver et alter, at kaste forbandelser, hvordan man laver sine egne formularer og ritualer og andre sådanne afskyligheder. Planen er at få et interaktivt heksekrafts ritual på Internettet allehelgensaften, som vil forløse en ny bølge af onde ånder på Internettet. I årevis har jeg advaret om farerne ved at unge mennesker fylder deres hoveder med Harry Potter materiale og at en strøm af heksekraft ville følge efter. De første to Harry Potter film, har indsamlet over to milliarder dollars verden over (26). Interessen for heksekraft har aldrig været større og denne allehelgensaften (Halloween) eller Samhain (Sow-een) er forventet at være en der forandrer verden. For at hælde brændstof på bålet, blev filmen Ringenes Herre del 2, udgivet i offentligheden ved midnat den 27. august, den samme dag planeten Mars var tættest på jorden og de Ti Bud blev fjernet. Navnet på Ringenes Herre del 2, er ”De To Tårne”, og den udgivelsesdato var 15 dage før anden årsdag efter de to tårne af World Trade Centeret styrtede (27).

Bevis for det okkulte fortsætter med at komme til overfladen overalt. I den populære film ”Fantasia”, er der en troldmand kaldt ”Yensid”, hvilket er Disney stavet bagfra. Dette er alt sammen en del af indstillingen og træningen for de unge mennesker i verden, til at acceptere Antikrist. En mand skrev for nyligt til mig fra Taiwan og fortalte mig om en Pepsi reklame i det land. Han sagde at enhver Pepsi dåse eller flaske, havde påtrykt et 8-tals nummer som tilbød muligheden for at vinde gaver så som en computer notebook, T-shirt eller kop. Manden fortsatte med at fortælle, at for at kontrollere et nummer som en vinder, blev folk bedt om at ringe 666 på deres mobiltelefoner. Den berygtede Britney Spears stod for nyligt frem på MTV, iklædt en forkortet hvid top med ordene ”side seks seks seks” tydeligt vist (28). De dæmoniserede tjenere af Antikrist kommer alle sammen frem i lyset, disse sidste dage, lige før Herrens genkomst! Hvem vil rejse sig og udråbe Herrens Ord?

En anden ting som er i forbløffende for mig som tidligere okkultist, er den åbenbare tilstedeværelse af heksekraft i kirkerne, som er regnet for at være kristne. Mange forenede metodister, presbyterianer og biskoppelige kirker, har nu hvad der kaldes ”crone ceremonies” (”morlil ceremonier”). Dette er heksekraft af en gammel Wicca Orden og er blevet holdt af hekse i tusinder af år. Heksekraft lærer at en kvinde gennemgår tre tidsperioder i hendes liv, før hun dør og bliver reinkarneret. Disse tre perioder bliver kaldt jomfruen, moderen og morlillen (gammel kælling). Hekse som er post-menopause (efter overgangsalderen) bliver kaldt morlil (gammel kælling), og menes at være på toppen af deres kraft. En hver bevægelse fra et stadie til det næste, kaldes ”rite of passage” (”Gennemrejses ritual”). Kvinderne fra disse kirker, former som regel en cirkel ved at holde hinanden i hånden, mens de synger og messer. Det bliver nogle gange udført udenfor under egetræer. Nogle kirker begynder også at kopiere en anden form for heksekraft kaldet ”praying the hours” (”bedende stunder”). Forskellige religioner fra gammel tid, har gjort dette i tusinder af år, men det startede med hedningene eller heksene og bliver nu gjort i ”kristne” kirker. Der er syv gange igennem dagen, hvor bønner eller vers bliver gentaget monotont. I de gamle hedenske templer, var der tempelprostituerede som begyndte det nye år, ved at bære tilspidsede hatte og danse forførende danse kaldet ”the dance of the hour” (”den timelige dans”). Ordet tempel betyder et sted, hvor tiden opbevares og ordet time kommer af ordet hore (hour =

Den åndelige kamp raser og det er tid for enhver kristen at vide det. For nyligt bragte en Wicca ypperstepræstinde en retssag op imod en by i Syd Carolina, hvilket resulterede i en føderalistisk kendelse, som forbyder brugen af Jesu Kristi navn. Ypperstepræstinde Darla Kaye Wynne vandt sin sag, da U.S. distrikt rets dommer Cameron McGowan Currie afgjorde sagen imod brugen af vores Frelsers navn (29). Dette er endnu et bevis for, at vores forbundsregering er blevet dyret beskrevet i Åbenbaringsbogen. Vi ved også at Hillary Clinton, en 4. grads heks, har planer om blive præsident og hun har modtaget uhyre mængder af post som tilskynder hende til at gøre det næste år (30). Dette er den samme Hillary Clinton som har skrevet to bøger. Den første bog har 666 sider og den anden har 576 sider, hvilket går op i 18, i okkult numerologi, og bliver til tre sekstaller (31). I mellemtiden stiger hendes mand Bill i popularitet. Jeg har foran mig et billede af Bill Clinton, hvor han taler til lastbilchaufførernes forening. Han står foran deres symbol, to hestehoveder og begge hans hænder er løftet over de to heste. (32) En hest er sort og en anden er hvid. Vi tænker øjeblikkeligt på Åbenbaringen kapitel 6 og hestene beskrevet der.

I en anden begivenhed for nyligt, talte Bill Clinton, en 3. grads heks, for at reklamere for visse demokrater i staten Iowa. I en artikel som udkom i ”Des Moines Register” (en avis fra Iowa), blev det oplyst at Bill Clinton kom for at ofre sin ”stjerne kraft” og råd til feltet. Der blev hørt, at Iowa demokraterne sagde at Bill Clinton overstrålede området som han kom for at reklamere for, og at han overstrålede dem alle. Iowa senato Tom Harkin tilskrev endda Clinton overnaturlig kraft og sagde ”Vi har haft en pokkers tørke her i Iowa. Han kommer til byen og vi får regn.” (33)

Sikre tegn på enden!


Som jeg ser på hændelserne disse sidste dage, bliver jeg konstant mindet om vores Herre og Frelser Jesu Kristi ord, som findes i Luk 21:25 som siger ”Og der skal ske tegn i sol og måne og stjerner, og på jorden skal folkene gribes af angst, rådvilde over havets og brændingens brusen.” I september måned har vi oplevet tegn fra den Almægtige, i form af havets brusen. Først var det orkanen Fabian, en kategori tre orkan. Som denne orkan krydsede Bermuda og forsvandt den 6. dag i september, efterlod den øen i en tilstand af ødelæggelse. Navnet ”Fabian” er et besynderligt Illuministisk ord taget fra en navnet på en senator fra det gamle Rom, kaldt Quintas Fabius Maximus. Taktikken og lærdommen som denne senator er husket for, er det at forårsage forandring – du må bruge ordet gradualisme (troen på eller taktikken af at avancere mod et mål trinvist, ofte med langsomme stadier) og med denne metode kan du lave drastiske ændringer i menneskers liv og institutioner, uden at de ligger mærke til det. Fabian Socialist Samfundet i England er en gren af Illuminati, som arbejder med ”Council of Foreign Relations” (”Råd for udenlandske forbindelser”) og den Trilaterale Kommission i Amerika, og er i høj grad ansvarlig for overtaget af Amerika. Jeg har personligt været i Pratt Building ved 58 East 68th Street i New York og jeg har set den Trilaterale Kommissionsbygning tæt ved East River og de Forende Nationer, og jeg kan fortælle dig, at disse organisationer er meget virkelige og aktive. Det er interessant for mig, at navnet ”Fabian” ville blive sat til en kategori tre orkan. Ordet ”Fabian” starter med et ”F”, hvilket er det sjette bogstab i alfabetet og ordet i sig selv, har seks bogstaver. Stormen forlod Bermuda som en slagmark den 6., hvilket efterlader mærket af denne kategori tre storm som tre seksere eller 666.

Så kom der en anden orkan og den blev navngivet Isabel. Denne store orkan begyndte at gå efter de Forenede Stater og ramte vores nation den 18. dag i september 2003. Dette nummer 18 er tre seksere i okkult numerologi, endnu et 666. Navnet Isabel er et almindeligt navn blandt hekse og er foretrukket af dem, fordi det er det samme navn som Jezabel, den mest berygtede hore og afgudsdyrker nogensinde. (Et hurtigt tjek i en navnebog ville bekræfte at Isabel og Jezabel er identiske navne. I middelalderlig Engelsk, var der ikke noget bogstav ”J”. Men bogstavet ”I” i begyndelsen af et ord, gav den samme fonetiske lyd som bogstavet ”J”) Snart begyndte orkanen Jezabel at gå efter Nord Carolina og Virginia og så begyndte den at stille ind på Washington D.C. (D.C. står for ”district of criminals (”distrikt for kriminelle”)). Jeg blev chokeret og lammet, da jeg hentede et billede af orkanen Isabel eller Jezabel fra NASA’s (National Aeronautiske og Rum Administration) officielle hjemmeside. Satellit fotografiet viste at en tydelig fempunktet stjerne eller pentagram havde formet sig i øjet på denne orkan, som var 64 kilometer i diameter (34).

  
Billeder og video er ikke med i nyhedsbrev!
Se evt. dette klip Isabel (1,01 MB)

Dette er et kraftfuldt symbol i heksekraft og de fem punkter repræsenterer jord, vind, ild, vand og ånd. Snart var jeg igen i chok. Jeg hentede et andet satellitfoto af stormen fra NOAA (Nationale Oceaniske og Atmosfæriske Administration) og fandt, at Isabel havde et dæmonisk ansigt i sig, og det er så klart og tydeligt, han du ikke behøver den mindste smule fantasi for at se det (35). Jeg kan bevidne, at disse fotos er autentiske, da jeg selv hentede dem fra officielle sider og de indeholder det officielle identifikations stempel. Ansigtet i denne orkan, som kun kan være en handling fra Gud, er det mest modbydelige bæst-lignende ansigt jeg nogen sinde har set og det giver mig kuldegysninger op og ned af ryggen. Uden tvivl, er dette et tegn, at Gud er ved at gøre med denne nation præcis som Han sagde Han ville gøre i Åb 2:20-23, som siger, ”Men jeg har det imod dig, at du finder dig i kvinden Jezabel, der påstår at være profetinde, og som med sin lære forfører mine tjenere til at bedrive utugt og spise afgudsofferkød. Jeg har givet hende tid til at omvende sig, men hun vil ikke vende om fra sin utugt. Nu kaster jeg hende på sygelejet, og dem, der horer med hende, styrter jeg ud i stor trængsel, hvis de ikke omvender sig fra hendes gerninger, og hendes børn slår jeg ihjel. Så skal alle menighederne forstå, at jeg er den, der ransager nyrer og hjerter, og jeg vil give enhver af jer efter jeres gerninger.

I tillæg til det ovenstående, rapporterede den nationale vejrservice at orkanen Isabel eller Jezabel var stærkest ved Kill Devil Hills, Nord Carolina, og at storm systemet bevægede sig over dette område med 18 mil i timen (29 km i timen). Således er der endnu et tegn af tre seksere mere over Kill Devil Hills. Denne orkan var helt bestemt en åndelig begivenhed langt over tilfældighedens grænse. Jeg har et billede af præsident Bush, hvor han bliver orienteret om stormen og jeg har aldrig set så skrækslagent et blik i hans ansigt før. Efter orienteringen satte præsident Bus kursen imod bjergene ved Camp David. Da præsident Bush tog af sted, sagde han: ”Forbundsregeringen er meget forberedt på orkanen. Homeland Security Department (Hjemlandssikkerheds afdelingen) er i forbindelse med state emegency preparedness offices (stats nødsituationsberedskabets kontorer), udstyr er på forhånd anbragt på nøglepositioner, advarsler er udgået til offentligheden og kommunikationssystemer er opstillet. Når stormen rammer, vil responsen fra indbyggerne være en effektiv respons. OK, lad os komme af sted, før det begynder at regne.” (36) På dette tidspunkt hastede præsidenten ud i bjergene. Er dette en optakt og advarsel angående Åb 6:15-17 ? Disse vers siger: ”Og jordens konger og stormænd og hærførere og rigmænd og magthavere og hver træl og fri skjulte sig i huler og klippekløfter. Og de sagde til bjerge og klipper: »Fald ned over os og skjul os for ham, som sidder på tronen, og for Lammets vrede. For nu er deres vredes store dag kommet, og hvem kan da bestå?«

Som konklusion, kan vi se at den Almægtiges hånd begynder at røre ved denne nation og Hans store dommedag vil snart være over os. Jeg tilskynder enhver sand kristen at bøje sig ned i bøn og rejse sig op og være et stærkt vidne imod ondskaben. Husk også os hos Last Trumpet Ministries i dine bønner, da trykket er stort imod os.


Debat: Amerika, en kasseret nation.

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Emne: Frafald generelt

Information & kontakt

Kontakt

Skriv til Tagryggen, på mail:

Ophavsret

Alle artikler på Tagryggen.dk, stilles til rådighed for visning og læsning.
Det er tilladt at udskrive og distribuere artiklerne, også digitalt, når blot det er til eget brug. Men digital kopiering af hele artikler til visning på andre sites er ikke tilladt.
Citater må gerne kopieres og bruges digitalt, når blot der linkes til omtalte artikel på Tagryggens hjemmeside.

Læs om ophavsretsloven hos Statens Retsinformation