Harry Potter, et omfattende kursus i heksekraft

af Kim Andersen
Lagt på d. 26/09-04Der er skrevet op og ned om Harry Potter bøgerne og filmene. Men jeg kan ikke lade være med at bringe denne artikel, da jeg til stadighed hører og ser begejstringen over materialet. Du vil igennem denne artikel se, at bøgerne befordrer direkte undervisning i heksekraft, i en forførende og tilsyneladende uskyldig form. Det burde ikke være nødvendigt at skrive denne artikel. De kristne ledere burde have råbt op i tide, alene ved at læse bøgernes titler. Men de åndelige ledere har tilsyneladende en dømmekraft som en vissen ært. Det er forfærdende at dagens børn fyldes med indoktrinering af denne slags. Deres liv bliver fyldt med den okkulte verden, deres tanker mættes af formularer og forbandelser og Bibelen siger, og jeg citerer fra King James ”For as he thinketh in his heart, so is he” (For sådan som han tænker i sin sjæl, sådan er han), hvilket fortæller os, at børnene bliver hvad de lærer. Bibelen siger endvidere: ”Tilskynd drengen til at følge den vej, han skal gå, selv når han bliver gammel, vil han ikke vige fra den” (Ordsp. 22:6). Børn der er fyldt med lærdom om heksekraft, får meget vanskeligt ved at omvende sig til frelsen, i Jesus Kristus, skønt børn ofte er dem som har lettest ved at tro på Bibelens bogstavelige Ord: ”hvis I ikke vender om og bliver som børn, kommer I slet ikke ind i Himmeriget” (Matt. 18:3).

De første tre bøger er udgivet i 35.000.000 eksemplarer og oversat til 35 sprog og gennemsyrer således meget af verden, inklusiv vort land. Bog nummer fire, solgte 3,8 millioner eksemplarer på 24 timer, og 2 millioner måtte bestilles med det samme. En tredjedel af USA’s børn har disse bøger og lærer nu hvordan man udfører heksekraft, og jeg tror også at tallet i Danmark er højt, da jeg selv kender flere familier der har disse bøger. Kirken der burde råbe op og advare børn og forældre om faren ved denne okkulte undervisning, er uvidende og tager ikke heksekraft alvorligt. Jeg har igennem længere tid skrevet med adskillige børn og unge via Tagryggen, som dyrker Wicca, der anses for at være såkaldt ”hvid magi”, og dermed uskadeligt. Det er nøjagtig denne hvide magi som børn i Danmark og verden over undervises i, via Harry Potter men også fra mange andre instanser, så deres sind fra ganske ung indtages af okkult tankegang, der holder dem i uvidenhed om menneskets forhold til evigheden, efter dette liv.

Pastorer og de der burde være åndelig levende og advare, siger intet eller griner af det faktum der peger på regulær heksekraft. Flere tilslutter sig desuden materialet og det viser ganske tydeligt hvilken side de er på, da vi i Bibelen finder en fast og præcis irettesættelse for en nation der er involveret i og underholdt af heksekraft. I Nah. 3:4-5 siger Bibelen ”Det skyldes skøgens hor. Hun var indtagende og kyndig i trolddom; hun besnærede folkeslag med sit hor og folk med sin trolddom. Jeg kommer over dig, siger Hærskarers Herre. Dine skørter slår jeg op i ansigtet på dig og lader folkeslag se dit skød og kongeriger din skam”. Som sædvanligt, er den danske Bibel fattig i sin ordbrug og jeg bringer derfor versene fra King James: ”Because of the multitude of the whoredoms of the wellfavoured harlot, the mistress of witchcrafts, that selleth nations through her whoredoms, and families through her witchcrafts. Behold, I am against thee, saith the LORD of hosts; and I will discover thy skirts upon thy face, and I will shew the nations thy nakedness, and the kingdoms thy shame.

Vi ser tydeligt at King James taler direkte om heksekraft. Det kunne ikke siges mere tydeligt – enhver nation involveret i heksekraft, som går ind i det okkulte, har en forbandelse over sig og det fremgår ganske tydeligt, at Harry Potter indholdet handler om og underviser i det okkulte. Bibelen forudser at heksekraft vil være gængs i den sidste tid og udtrykker det således: ”og de omvendte sig ikke fra deres myrderier og trolddomskunster og utugt og tyveri” (Åb. 9:21).

Harry Potter bøgerne er af yderst interesse blandt unge og de forlader tv, computerspil og anden underholdning for at suge disse bøger i sig. En af bøgerne er på 700 sider og havde vi ikke problemer i forvejen, så vent til disse unge sjæle begynder at praktisere heksekraften de har lært igennem disse bøger.

Grunden til at mange kristne ledere og kirker ikke er imod bøgerne, er fordi at det såkaldte gode overvinder det onde. Der er formodet at der findes gode hekse og dårlige hekse. Mennesker der har været en del af hekseverden, ikke bare børn i udførelsen af heksekraft, men fuldvoksne i kendskab til den verden, kan skrive under på, at der ikke findes gode hekse.

Heksekraft er ingen fantasi og ingen joke og lad os se på indholdet i Harry Potter bøgerne, og se hvor seriøs onde disse bøger er, og at de er designet til at ødelægge og fordærve vore børn og unges sind, fylde deres tanker med formularer og en ødelæggende appetit, efter de dybere verdener i heksekraft.

Harry Potter lærdomme


Fra et interview med Joanne Kathleen Rowling, i WAMU Radio, Washington D.C. d. 20-10-1999, ses at Rowling har undersøgt gamle lærdomme og virkelige trylleformularer. Hun siger, ”Jeg laver en vis forskning, og folkesagn er ganske vigtig i bøgerne, så hvor jeg nævner et væsen eller en trylleformular, som folk plejede at tro virkelig virkede… så vil jeg finde ud af nøjagtigt, hvad ordene var, og jeg vil finde ud af nøjagtigt, hvad egenskaberne for dette væsen eller spøgelse skulle være.”.

Så det, som okkultister fra gammel tid har søgt og lært af dæmoner og faldne engle, er det, som Rowling videregiver til sine læsere. Og det er ikke ikke bare én eller to forbandelser her og der bøgerne byder på, for som hun fortæller, ”omkring en tredjedel af de ting, der dukker op er ting, som folk oprigtigt troede på i Storbritannien. To tredjedele af det er dog min opfindelse”.

I bog nr. et, med titlen ”Harry Potter og de vises sten”, finder vi Harry Potter som et lille barn, lagt på dørtærsklen til sin tante og onkel. Harry havde overlevet en kamp indbefattet hans forældre og en ond troldmand ved navn Lord Voldemort. Voldemort er et fransk navn, og derfor udtales det afsluttende ”t” ikke, så udtalelsen er ”Voldemor”.

Harrys forældre var begge kraftfulde hekse, men blev dræbt af Voldemort, som forfejlede i at dræbe Harry og blev drænet for størstedelen af sine kræfter, og måtte forsvinde, hvilket gjorde Harry til en helt, heksene imellem. Harrys tante og onkel er såkaldte Mugglere eller mugglefolk, som er ikke magiske folk. De hader magi og heksekraft og skildres som onde og hæslige, da de gør Harry til genstand for gentagende mishandling. De sulter ham og holder ham indelukket i et lille hummer, under trappen.

Det er en kendt praksis blandt okkultister, at for at forme deres børn til at være et medie for den dæmoniske verden, lukkes de inde i et mørkt rum og mishandles brutalt, både ikke-seksuelt og seksuelt. Formålet med denne mishandling er, at der skabes en spaltning i barnets sind. Det afføder præcis det som du senere vil se i artiklen, at Harry Potter er beslægtet med Lord Voldemort, idet han indtager og bruger Voldemorts onde kræfter. Harry er splittet og er i stand til at bruge både ”gode” og onde kræfter. Selvfølgelig er de ”gode” kræfter lige så mørke og onde som de onde kræfter. Denne spaltning kan i virkelighedens verden udgøre op til tyve eller flere spaltninger, eller personligheder som den psykologiske verden udtrykker det. Sandheden er, at der kun er et sind og en person, som til gengæld er besat af et antal dæmoner, der har ”slået rødder” og kan overtage menneskets adfærd – vilje og følelser og til sidst hele mennesket - ånd, sjæl og legeme.

I kontrast til Harry, giver de deres søn Dudley, som er fed og afskyelig, kærlighed og gaver. Således skildrer forfatteren, J.K. Rowling, familier som er imod heksekraft som dumme og ubrugelige, onde og uretfærdige og viser at hekse er venlige og vidunderlige over for Harry. Det giver de unge mennesker et klart, frygtelig og ondskabsfuldt signal om, at glæde og lykke findes i heksekraftens verden, og at hekse er virkelig gode folk, hvorimod mennesker med kristne værdier er sløve, dumme og ubrugelige. Dette signal gives uden tvivl med fuldt overlæg.

På Harrys elleveårs fødselsdag, møder heksekraftsamfundet op og inviterer ham til at komme til en kostskole for hekse, kendt som ”Hogwart Skole for heksekraft og trolddom”. Harry tager på indkøbstur til et sted kaldt, ”Diagon Alley”, eller Diagonalstræde, for at købe skoleforsyninger og en tryllestav. Han går derefter hen til en troldmandsbank, kaldt ”Gringotts”, og hæver nogle af hans afdøde forældres penge, til undervisning på Hogwart. Endelig går Harry om bord på et specielt magisk tog, kendt som Hogwarts Express, som hurtigt befordrer ham til skolen.

På Hogwart skole, møder Harry nogle underlige professorer, så som ”Albus Dumbledor”, ”Minerva McGonagall” og ”Severus Snape”. Han støder også på underlige skabninger, inklusiv ”Have Gnomer”, ”Blast Ended Skrewts” og ”Whomping Willow”.

Det kan lyde ganske uskyldigt. Men hekse har mange legender og myter som de fortæller, uden nødvendigvis at tro de alle er sande, som alle fortæller en pointe i heksekraft. Disse navne indikerer at J.K. Rowling har god kendskab til heksekraft, fordi måden det er sat sammen og hele terminologien, kommer direkte fra det okkulte.

På denne skole lærer Harry også et foldboldspil, der spilles på kosteskafter, som kaldes ”Quidditch”. Kosteskaftet er heksekraftens varemærke og det laver heksene selvfølgelig grin med. Men det kommer fra oldtiden, hvor kosteskaftet blev brugt af hekse til ”umoralsk formål”, og derfor bliver de vist flyvende på kosteskafter.

Bøgerne (i hvert fald de fire første) omhandler hver et år på Hogwart skole, hvor der er en fremskreden træning i færdigheder til at forhekse og føre kamp. Hver bog er øgende i mørke og sygelighed. I bog nr. fire ”Harry Potter og Flammernes Pokal”, bliver en af studenterne myrdet af Lord Voldemort og i hver bog er der en øgende døds skygge, som svæver over heksekraftskolen.

I et interview, sagde J.K. Rowling at ”død, smerteligt tab og hvad død betyder, vil jeg sige er en af de centrale ting i alle syv bøger”.

Lord Voldemort


Lord Voldemort er al ondskabens væsen. Voldemort er på trods af, at han har et navn, refereret til som ”Ham der ikke må navngives”, da folket frygter ham og undgår hellere at sige hans navn. I de øvre niveauer af heksekraft, er der en satanisk prins, som refereres til som ”den navnløse”, eller ”intet navn”. I Ef. 6:12 siger Bibelen at ”Thi for os står kampen ikke mod kød og blod, men mod myndigheder og magter, mod verdensherskerne i dette mørke, mod ondskabens åndemagter i himmelrummet” og i heksekraft er der syv fyrstemagter eller chefgeneraler under Baal-Zebub, som igen er under Satan. De syv har navne, men den sidste har ikke noget navn og derfor er det iøjnefaldende at Voldemort refereres til som denne, og indikerer igen at J.K. Rowling har kendskab til heksekraft i de øvre niveauer.

Voldemort er som sagt fransk. Det kan deles op således vol de mort, og kan betyde ”flugt fra døden”, ”døds flugt” og ”tyveri af lig” (http://www.free-definition.com/Lord-Voldemort.html). I bøgerne er Voldemort i hans forsøg på at opnå udødelighed, aldrig død. Han fortæller Harry i bog fire, at hans vej til magt er strøet med lig fra gode hekse og mugglere, som stod ham i vejen.

Der skal ikke meget bedømmelseskraft til at se, at bøgerne er spækket med ondskab, og alligevel vender forældrene hovedet den anden vej, for at gøre deres børn tilfredse. Mange pastorer mener at da det hele ender godt, er det ikke så galt. De forsvarer Harry Potter og siger han er en god heks, der overvinder Voldemort og ondskaben.

Studerer man bøgerne, ser man at selvom Potter og Voldemort er dødelige fjender, er de alligevel ens. Et eksempel på dette, er at Harry mødte Voldemort, og absorberede noget af Voldemorts kraft og tog mange af hans karaktertræk på sig. En af de karakterer, er evnen til at tale i underlige tunger, kaldt ”parseltongue”, som er slangens sprog. Historien fortæller også, at Harrys tryllestav er lavet af det samme som Voldemorts, og således ophæver de hinanden. I virkelig heksekraft bliver sådanne tryllestave brugt, som er lavet af træ fra Holly træet. Det er selvfølgelig Hollywood og interessant, eftersom der kommer så meget okkult lære fra Hollywood i Californien.

I bog nr. fire, er der en kamp imellem Harry og Voldemort, hvor Voldemort genvinder sin fulde styrke ved at drikke en skål med blod, taget fra Harry, og bevilger ham egenskaben Harry havde som baby, til at modstå Voldemort. Således har Harry og Voldemort meget tilfældes og hvor finder vi da definitionen mellem godt og ondt?

Harry modtog et mærke på sin pande, med form som et lyn, hvilket er kilden til Harrys kraft og magiske evner. Dette lyn ses mange steder rundt omkring, og er et satanisk mærke – det symboliserer satanisme.

Referencen mellem Satan og lynet som symbol, er hentet fra Bibelen: ”Jeg så Satan falde ned fra himlen som et lyn” (Luk. 10:18) og det bruges af flere rock grupper – KISS som står for ”Knights in Satans Service” (”Rock and Roll: An Analysis of the Music”, s. 30). De sidste to ”S’er” i KISS er det sataniske ”S” som vist på billedet. Andre grupper som Black Sabbath, ACDC, Raven, Metallica, Judas Priest m.fl. bruger også dette ”S”. Det samme gør sig gældende for Heinrich Himmlers ”Schutzstaffel”, det berygtede ”SS”.

Det hebræiske Tau, eller korset og den dobbelthovedet økse har samme symbolværdi som lynet. Thor, Set, Zeus, Jupiter og andre guder, var betragtet som torden og lynets guder. KISS har et nummer på en af deres plader, som hedder ”God of Thunder” (samme bog, s. 31). Interessant er det, at Thor er et andet navn for Satan.

”A Dictionary of Symbols” fortæller på s. 342 at “Lynet holdes som et emblem af suverænitet. Det vingede lyn udtrykker ideer om magt og fart. Jupiters tre lyn, symboliserer, mulighed, skæbne og forudseenhed – kræfterne som danner fremtiden…Vajra, det tibetanske symbol for både ’lyn’ og ’diamant’, er også forbundet med verdens-akserne…det er også relateret til blikket fra det tredje øje af Shiva (eller Siva), ødelæggeren af alle materielle former”.

Shiva er endnu et synonym for Satan (”The Satanic Bible”, s. 60, 145) og er videre igen det alt seende øje, som vi finder i logoet hos Illuminati.

Der kan siges meget mere om dette symbol, men jeg tror at det er rigeligt til at se, at Potters kraftkilde ikke er god, men lige så ond som Voldemort, der er synonym for ondskab og død.

Der er den forskel på heksekraft og satanisme, at hekse ikke tror på Satan, hvilket nogle der kalder sig satanister egentlig heller ikke gør. Men de tjener Satan og tilbeder ham, men tror ikke på ham. De tror på guderne og gudinderne i de højere niveauer, særligt personen Lucifer. I de lavere niveauer, tror de på naturens kræfter. Når de møder hinanden, siger de ”Velsignet være”, og når de forlader Covenmødet, siger de ”Må kraften være med dig” – på samme måde som sætningen bruges i Star Wars (Star Wars blev skrevet helt og holdent i heksekraft jargon).

Voldemort sætter et mærke på medlemmerne i hans hemmelige cirkel, som kaldes dødspisere. Mærket kaldes ”mørkes mærket” og sættes på armen af hans efterfølgere. Mærket forårsager bærerne af dette smerter, når Voldemort kalder dem sammen. Mærket på Harrys pande, bliver ekstremt smertefuldt, når Voldemort manifesterer sin kraft eller kommer tæt på.

Andre miksturer af gode / onde karakterer


Bøgerne har også en underlig optagethed af slanger og groteske skabninger. I bog nr. et har Harry en samtale med en slange, på sit specielle slangesprog ”parseltongue”. Slangen som er i Zoologisk have, fortæller at den gerne vil sættes fri. Harry bruger sin kraft til at forstøve glasset og kvælerslangen slipper fri.

I bog nr. to, kommer en basilisk til syne (som er en slange der kan dræbe dig bare ved at kikke på dig), ved Hogwart skole.

I bog nr. fire, kommer en slange kaldt ”Nagini” sammen med Lord Voldemort. Ordet ”Nagini” er et sanskrit ord (det indoeuropæiske, oldindiske sprog, kendt især fra den ældste indiske religiøse litteratur; bruges stadig som helligt sprog i hinduismen), og betyder ”slange”. Nagini ses i bog nr. fem i gang med at spise ”Mr. Weasley” i Dumbledores kontor.

I et anden sammenstød med Voldemort, går Harry ned i en tunnel under Hogwart skole og opdager, at tunnelen er bevogtet af Cerebus, den tre hovedet jagthund fra helvede. Da Harry opdager sin fjende for enden af tunnelen, finder han ham manifesteret som et skjult ansigt på en af hans lærers baghoved. Alle disse manifestationer og episoder stammer fra legender, fortalt i virkelig heksekraft. Endnu engang viser det, at forfatteren har en usædvanlig forståelse inden for heksekraft.

I alle Harry Potter bøgerne, er der som sagt en underlig blanding af godt og ondt, som lader til at have samhørighedsfølelse med hinanden, hvilket understreger at der ikke findes hvid magi, eller god heksekraft. Det er alt sammen mørkt og ondt, og ikke mindst forbandet af Gud. Læseren opdager hurtigt, at Voldemort og Potter er en uadskillelig del af hinanden. Men kristne ledere omfavner alligevel bøgerne, og mener at kristne principper kan undervises ud fra dem. Harry og Voldemort er så ens, og mange karakterer i bogen er dobbeltsidede, så som ”Hagrid”, som er Harrys bedste ven, der holder dødelige dyr i sit hus, hvilke på et tidspunkt sætter Harry og de andre studenter i livsfare. ”Professor Lupin”, som også er en af Harrys venner, er en varulv.

I bog nr. fire, afslører ”Severus Snape”, at han engang var en af Voldemorts dødspisere og bærer det mørke mærke på sin arm.

Der er en underlig mikstur af godt som er ondt, og ondt som er godt, og når det opsamles af børn og unge mennesker, gør det dem ude af stand til at bedømme ret og forkert – præcis hvad bøgerne er designet til at opnå. Det er en frygtelig situation at være i. Det er præcis sådan Bibelen beskriver Satan: ”Satan selv giver sig jo ud for at være lysets engel” (2. Kor. 11:14).

J.K. Rowling


Rowling har tjent millioner på salget af disse Harry Potter bøger, og var på et tidspunkt den tredje rigeste kvinde i Storbritannien, hvorimod hun ikke lang tid før, var fattig og havde ingen penge. Som bøgerne klart viser, har hun givet sig over til Satan og arbejder for ham, og får sin løn i form af verdslig rigdom. Bibelen lærer at ”hvad gavner det et menneske at vinde den hele verden og at bøde med sin sjæl?” (Mark: 8:36), og det er forfærdeligt, at ikke kun Rowling, men måske også alle hendes læsere som overvejende er børn, risikerer at betale prisen med sit liv, for ”hvad kan et menneske give til vederlag for sin sjæl?” (Mark. 8:37).

I et online interview, på www.scholastic.com (http://myweb.tiscali.co.uk/godricshollow/inter_3rd_Feb.htm), spurgte en ung læser Rowling om hun havde nogle forbilleder, hvortil hun svarede nej. ”Men jeg har en heltinde! Hendes navn er Jessica Mitford, og hun var en menneskerettighedsaktivist.”

Jessica Mitford var et fremstående medlem af det amerikanske kommunistparti og var hustru til den livslange socialist Robert Treuhaft. Jessica, den flammende kommunist i 1960’erne, havde en optagethed af døden, og skrev en bog med titlen ”Den Amerikanske Dødsmåde” (The American Way of Death) – og det er Rowlings heltinde! – Det er hende som hun ser op til – en flammende rød kommunist!

Skal vi tro, at Harry Potter bøgerne er harmløs underholdning og endda åndeligt sund? Gud har en del at sige til denne påstand.

Guds Ord om heksekraft


Vi ser i 5. Mos. 18:9-14, hvordan Guds vilje for et lands gerninger skal være: ”Når du kommer ind i det land, som Herren din Gud vil give dig, må du ikke lægge dig efter at gøre de afskyelige ting, som folkene dér gør. Hos dig må der ikke findes nogen, som lader sin søn eller datter gå gennem ilden, ingen, der driver spådomskunst ellertrolddom (KJV: ”a witch” – en heks), ingen, der tager varsler, ingen, der bruger magi (KJV: ”a wizard” – ikke ”warlock” (troldmand) men ”wizard” (en mandlig heks)), ingen, der udtaler besværgelser, spørger dødemanere eller sandsigere til råds eller søger orakel hos de døde. Herren afskyr enhver, som gør den slags, og på grund af den slags afskyeligheder vil Herren din Gud drive folkene bort foran dig; udadlelig skal du være over for Herren din Gud. De folk, du skal fordrive, lytter til dem, der driver trolddom eller spådomskunst; men det har Herren din Gud ikke givet dig lov til

Stort set alt hvad Gud her, klart og tydeligt forbyder, finder vi undervisning om, i Harry Potter bøgerne. Der er ingen mulighed for at overse dette, med mindre man velvilligt, med fuld overlæg lader sig bedrage og narre. Gud forbyder her heksekraft, om det er mænd eller kvinder. Han forbyder spådom, trylleri og selv det at kaste forbandelse eller fortryllelse, nævnes ved navn. Hvad er der at misforstå for de såkaldte kristne ledere eller forældre, som godtager dette sataniske materiale – Harry Potter?

I Es. 47:12-14 taler Gud videre om emnet og siger: ”Stå nu frem med dine besværgelser
og med al din trolddom (græsk: ”kesheph” = heksekraft), som du har anstrengt dig med fra din ungdom; måske kan du få hjælp, måske kan du skræmme ulykken bort. Du har udmattet dig med dine mange rådgivere, lad nu dem træde frem; lad dem, som gransker himlen, frelse dig, dem som tyder stjernerne, dem som måned for måned meddeler dig, hvad der skal komme over dig. Se, de er blevet som strå, ilden har brændt dem, de kan ikke redde sig selv fra flammerne. Der bliver ikke gløder at varme sig ved eller bål at sidde ved

Her forbyder Gud igen, strengt, okkult praksis, som er fremherskende, almindelig og gængs over hele verden i dag. Læg mærke til at Gud fremhæver lærdommen om det okkulte fra ungdommen af. Det er præcis hvad Potter bøgerne bibringer - undervisning i okkulte lærdomme fra barndommen.

Appetitten for heksekraft er stærkt øgende, og jeg har som sagt modtaget utallige mails fra unge piger og drenge, der er vrede over artiklen om religionen Wicca (http://www.tagryggen.dk/show_article.php?num=292), hvilket gør at jeg med stor overbevisning kan sige, at det er sådan! - Børn elsker eventyret og den magiske verden, da de er opfostret med det fra barns ben igennem tegneserier, tegnefilm, film, bøger, børnetime, brætspil, computerspil og meget, meget mere. Det er blevet en naturlig del af deres liv og Gud ser ikke anderledes på sagen fra gammel tid, end Han gør i dag! Lønnen for ulydighed imod Guds Ord, er et land i forfald og et tegn på at endens tid er meget nær.

Nu kommer jeg til noget meget vigtigt, som jeg ønsker at du må bide mærke i. Du kender sikkert kødets gerninger, med hvilke vi ikke kan arve Guds rige. Kristne som er blevet født på ny, er i en livslang kamp imod kødet, og denne kamp er en indikator for, at ånden i os arbejder og at Guds Ånd arbejder med, på vores sjæls frelse. Giver vi op overfor denne indre kamp, bliver vi kolde og mister førstekærligheden til Jesus Kristus og til sidst frelsen vi engang modtog. At vi har denne kamp, er således en god målestok for, at vi er på vej.

Vi skal dog ikke lade os narre og tro at det er en skudsikker indikering. Newage kan have samme ”frugter”, og endda lede mennesker til Bibelen. Men Newagere vil aldrig kunne sige sig fri for synderne som Bibelen kalder afgudsdyrkelse og hvad den danske Bibel kalder trolddom.

Kødets gerninger er velkendte: utugt, urenhed, udsvævelse, afgudsdyrkelse, trolddom (KJV: ”witchcraft” – heksekraft), fjendskaber, kiv, misundelse, hidsighed, selviskhed, splid, kliker, nid, drukkenskab, svir og mere af samme slags. Jeg siger jer på forhånd, som jeg før har sagt, at de, der giver sig af med den slags, ikke skal arve Guds rige” (Gal. 5:19-21)

Vil du som pastor eller forældre, være årsag til at dine børn opfostres i kundskab om heksekraft og dermed miste evigheden med Gud? Hvorfor tage så tåbelig en chance at fra ungdommen af, vende dit barn mod vejen til fortabelse? Ifølge Bibelen kommer du og dine børn til at stå til ansvar, for at omfavne disse bøger. Du har ingen del i Guds rige og vil ikke arve det, hvis du ikke gør op med bevidst at holde Harry Potter bøgerne for god læsning.

Gud siger videre i Åb. 21:8Men de feje og troløse og afskyelige og morderne og de utugtige og troldmændene og afgudsdyrkerne og alle løgnerne skal få deres lod i søen, der brænder med ild og svovl; det er den anden død

Den danske Bibel bruger igen ordet troldmand, men det græske ord ”pharmakeus” dækker over mere. Personer der burger stimulerende og narkotiske midler, fortryllet medicin eller drikke, og som igennem fortryllelse søger at producere overnaturlige kræfter, til at gribe ind i andre mennesker liv.

Dr. Timothy Leary, en Harvard University professor i psykoterapi, som gjorde LSD populær igennem rock & roll bevægelsen, sagde at ”når du er på LSD, så hallucinerer du ikke. Stoffet giver dig evnen til at se en anden verden, som er der hele tiden”. Og at bruge stoffet er ”a bridge over troubled waters”, som den kendte sang fortæller om. Lytter du efter i denne sang, vil du støde på at teksten siger ”Sail on Silver Girl”. ”Silver Girl” er slang for en heroinsprøjte og Simon & Garfunkel fortsætter med at synge ”Your time has come to shine. All your dreams are on their way” (Din tid er kommet til at skinne. Alle dine drømme er på vej). Heroinnålen er ifølge denne sang broen over livets problemer, som kristne i flæng synger møntet på Jesus Kristus. Kristne er så blåøjede og uvidende - ligesom en struds der stikker sit hoved i jorden og tror den er væk - og så lette at narre. ”Mit folk skal gå til grunde, fordi det er uden kundskab” (Hos. 4:6)

Åbenbaringsbogen siger videre at: “Udenfor skal hundene være og troldmændene og de utugtige og morderne og afgudsdyrkerne og enhver, der elsker og øver løgn” (Åb. 22:15)

Guds vilje for heksekraft


Vi har set hvad Gud siger om heksekraft og således også om Harry Potter bøgerne. Spørger vi Gud hvad vi skal gøre med disse bøger, svarer Han os på denne måde: ”Mange af de troende kom og bekendte og fortalte, hvad de havde gjort. En del af dem, der havde haft med trolddom at gøre, bragte deres bøger med og brændte dem i alles påsyn. Man regnede den samlede værdi ud og kom til 50.000 sølvpenge (ca. 750.000 kr). Således fik ordet ved Herrens kraft stadig fremgang og styrke” (Apg. 19:18-20)

Folk har efterfølgende i vor tid brændt deres okkulte litteratur, da de kom til tro på Jesus Kristus. Det er ikke unormalt, at se dæmoniske manifestationer ved sådanne bål, fødet med bøger og andet okkult materiale. Dæmoner der skriger i vrede over at må give slip på personer eller tilholdssteder i form af forbandede genstande eller symboler, har flere gange været resultatet ved afbrænding af bøger, statuer og alskens okkulte genstande, fordi de tilhørte Satan.

Det er vigtigt at forstå at hvis du har noget i dit hjem, som tilhører Satan, så har han ret til at være i dit hjem. Så ved at have genstande eller liturgisk materiale som tilhører ham, så har du inviteret ondskaben indenfor i dit hjem.

Da folket som fortælles om i Apostlenes Gerninger brændte deres okkulte materiale, som havde en astronomisk værdi dengang, så ”fik ordet ved Herrens kraft stadig fremgang og styrke”. Hvem tjener disse mennesker, der i menighederne omfavner disse Harry Potter bøger? Er det Guds tjenere, der forhindrer Ordets fremgang? – eller er de modstandere af Gud og dermed Satans tjenere? Hvordan vover de at fordreje bøgerne og sige, at der undervises i kristne principper, og derved gøre Harry Potter til et forbillede for vore børn?

Smid bøgerne ud og bed om tilgivelse for at du ind til nu, har tilladt disse bøger at ødelægge i dit og dine børns liv. Få det ud af jeres liv og hus, og hellig jer Jesus Kristus, som vil sætte jer til side i denne verden, for i må vinde sejrskransen, når livet på denne jord ophører.


Debat: Harry Potter, et omfattende kursus i heksekraft

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Emne:

Information & kontakt

Kontakt

Skriv til Tagryggen, på mail:

Ophavsret

Alle artikler på Tagryggen.dk, stilles til rådighed for visning og læsning.
Det er tilladt at udskrive og distribuere artiklerne, også digitalt, når blot det er til eget brug. Men digital kopiering af hele artikler til visning på andre sites er ikke tilladt.
Citater må gerne kopieres og bruges digitalt, når blot der linkes til omtalte artikel på Tagryggens hjemmeside.

Læs om ophavsretsloven hos Statens Retsinformation