Zionismen der styrer verden

af Kim Andersen
Lagt på d. 18/08-24


Udskriv
Oversigt


Artiklen kaldt ”Hemmelige samfund og Antikrists komme”, fortæller bl.a. om farisæerne, der under det babylonske eksil blev påvirket af okkulte traditioner. De oprettede to sæt mundtlige traditioner: den offentlige Talmud og den hemmelige Kabbala. Farisæerne adskilte sig fra almindelige mennesker og betragtede sig selv som ophøjede. De levede et dobbeltliv, hvor de udadtil optrådte som religiøse autoriteter, men indadtil var de involveret i okkulte praksisser. De udviklede komplekse systemer af mundtlig undervisning, som de hævdede var lige så vigtige som Guds skrevne ord, men som ofte stred imod det, hvilket – ligesom i det katolske system – hæver menneskelærdomme/dæmoniske lærdomme over Guds ord.

Jeg faldt over et interview med Steven og Jana Ben Nun[1] fra Israeli News, som er en nyhedsplatform der fokuserer på emner som israelsk politik, religiøse synspunkter og konspirationsteorier. Deres bibeltolkninger af Bibelen er jeg på ingen måde enig i, men de giver i omtalte interview hos TruNews – som også er på gale veje med bibelfortolkningerne – nogle interessante informationer som dels falder ind i forståelsen af hemmelige samfund, men også giver anledning til at adressere den generelle kritik af zionisme, som høres i forbindelse med Israels krig mod Hamas, og det inspirerede mig til at skrive denne artikel.

Interviewet handler om globalisternes zionisme, hvordan den voksende indflydelse af jødisk mysticisme, såsom Kabbalah og Zohar, inden for både jødedommen og visse kristne kredse, har til formål at ændre kristendommen og føre til en form for globalt jødisk herredømme.

Når jeg nævner jødedommen i denne artikel, er det former for religiøs jødedom som ortodoks og haredisk (ultraortodoks) jødedom, der holder de gamle farisæiske dogmer der inkoopererer kabbalisme m.v. Meget af den jødedom der opstod i 1900tallet som f.eks. rekonstruktionistisk jødedom, der ser jødedommen som en civilisation, og humanistisk jødedom, der fokuserer på jødisk kultur og etiske værdier uden nødvendigvis at inkludere tro på Gud eller overnaturlige elementer, ser jødedom som et folk og ikke en religion. Men i kritikkens lys er jødedom, jødedom uden forskel.

Grunden til at jeg skriver denne artikel, er fordi der findes en hård kritik af jødedommen og zionismen. For at kunne navigere i det emne, er det vigtigt at kende til de forskellige historier, for det er med lige så stor ret, at jødedommen og zionismen kritiseres i dag, som da Jesus gjorde det for 2000 år siden.

Artiklen vil vise dig hvordan de gamle okkulte kabbalister forsøger at overtage og styre verden igennem staten Israel, med de syv Noahitlove (Noahide laws) som juridisk grundlag – og hvordan de selv i dag, forsøger at forgifte kristendommen med deres dæmoniske lærdomme.

Zionisme


Der findes mange former for zionisme, hvilket gør emnet enormt svært at tale om – for hvilken form taler man om? Jeg får ikke forståelsen af at Steven og Juna – og heller ikke værten Rick Wiles, formår at differentiere imellem de forskellige typer zionisme.

Gud er zionist og siger ”Jeg har dog indsat min Konge på Zion, mit hellige Bjerg!” (Sal. 2:6), og denne konge skal regere fra Israel med et kongedømme uden ende (Luk. 1:32-33 , Åb. 11:15). Gud er en zionisttype der siger at Israel skal have al det land Han har lovet Abraham. Han har givet dem retten til landet og Hans beslutning er – uanset hvad verden siger, mener og gør – at det kommer til at ske. Han siger endda, at når verden forsøger at modgå Hans beslutning, vil de komme galt afsted (Zak. 12:3).

Men der er også jødiske zionister, der ikke skyr nogle midler for at opnå deres mål for staten Israel – endda udryddelse af egne folk om nødvendigt, for at tilvejebringe politisk støtte. Der findes så onde og okkulte jøder at det er svært at forstå – de har vitterligt Djævelen til far, som Jesus sagde (Joh. 8:44), og de kaldes også zionister, og derfor er det vigtigt at forstå de forskellige zionisttyper.


En artikel fra The Washington Post skildrer forvirringen ganske godt. Til spørgsmålet om hvad der menes med zionisme skriver de:

Hvad er det i dag? Hvis du spørger 50 mennesker, får du 50 forskellige svar, fordi zionisme aldrig har betydet én ting, sagde Britt Tevis, en postdoktor i Holocaust- og antisemitismestudier og underviser ved Columbia Law School.

Mange af demonstranterne, sagde Tallie Ben Daniel, administrerende direktør for Jewish Voice for Peace (JVP), som er en stor tilstedeværelse i protestbevægelsen, bruger ordet til at beskrive, hvordan de ser den nuværende politik og ledelse af staten Israel.

JVP ser zionismen som en bevægelse, hvis mål er at benægte palæstinensernes rettigheder og palæstinensernes menneskelighed, sagde hun.

For os ønsker vi at være klare: Den form for zionisme, der har overlevet og har magten nu, er en ekspansionistisk, højreorienteret, folkemorderisk form, sagde Ben Daniel. Menneskerne ved magten i Israel lige nu ... ønsker at udslette palæstinenserne og få al jorden til jøder, og der er ingen tanke om, at der kunne være sameksistens.

Denne definition bekymrer jødiske studerende, som tilbyder en meget anderledes definition af ordet, som Jordana Levine, en jødisk senior ved University of Michigan, der var med til at stifte en pro-israelsk gruppe kaldet Facts on the Ground. Levine, der studerer Mellemøsten, siger, at uenigheder om Hamas angreb på Israel den 7. oktober og efterfølgende israelske gengældelser har afsluttet alle hendes venskaber med arabiske studerende i hendes hovedfag.

Zionisme betyder bare: Retten til selvbestemmelse i vores historiske hjemland. Men mange mennesker forstår ikke, at det ikke udelukker eksistensen af en palæstinensisk stat, sagde hun. Det betyder ikke, at jøder har ret til at fjerne alle palæstinensere fra regionen. Det udelukker ikke hinanden.

Vi ønsker også selvbestemmelse for palæstinenserne. Vi har bare brug for, at Hamas ikke er autoriteten [i Gaza].[2]

Er zionisme ekspansionistisk, højreorienteret folkemord, eller er det retten til selvbestemmelse i eget land? Og som du har set, er zionisme som paraply-begreb begge dele.

Under overskriften ”Hvad betød zionisme, da konflikten begyndte?” skriver de

I de tidlige år var der mange zionistiske idéer om, hvordan det jødiske folk skulle leve sammen, og der var zionistiske fraktioner. I dag, siger Tur-Paz, ser israelere generelt ikke ordet zionisme som noget, der indebærer specifikke politikker eller grænser.

Hvis du spørger alle jøder i Israel, om de er zionister? Ja. Det er derfor, de er her, derfor de bor her, derfor de ønsker en fri, lige, moderne stat, sagde hun. Demonstranter bruger [ordet], som om det er et specifikt politisk parti eller et ekstremistisk projekt; historisk, fonetisk og religiøst er det ikke sandt. At arbejde inden for højteknologi er en zionistisk handling. At bygge bygninger. At være lærer. At dyrke salat - alt dette er zionistiske handlinger.

Men for andre har zionisme i praksis betydet at udvide Israel i områder, som palæstinensere også anser for at være deres retmæssige land. James Zogby, en palæstinensisk-amerikansk forfatter, der var medstifter af American-Arab Anti-Discrimination Committee, siger, at den mere ekstreme definition af zionisme, en højreorienteret stræben, vandt. Han henviser til Herzls bog The Jewish State fra 1896, der siger, at jøder i Palæstina der skal danne en del af et bolværk af Europa mod Asien, en forpost af civilisation i modsætning til barbari.

Denne nedladenhed definerer zionismen, sagde Zogby.

Det viser os at det er følelser og ikke historie der definerer zionisme. Israel har igennem en lang årrække fulgt fredsprocessen kaldt ”Land for Fred”, hvor de har afgivet f.eks.:


Det er vitterligt barbari Israel kæmper imod, og den definition af zionisme James Zogby beskriver, ”at udvide Israel i områder, som palæstinensere også anser for at være deres retmæssige land”. Ret og rimelighed er ikke med i overvejelserne for ret mange mennesker i denne konflikt. Det handler mere om tilhørsforhold og ideologi, end historie og sandhed.

Endeligt spørger The Washingtom Post, ”Kan folk modsætte sig zionisme uden at være antisemitiske?” og skriver:

Demonstranter bemærker, at jødiske aktivister har været fremtrædende ved mange pro-palæstinensiske protestlejre på universiteter, og at der er jødiske grupper, der protesterer mod Israels handlinger over for Gaza og fordømmer zionisme. Demonstranterne siger generelt, at de angriber en stat, som de ser som iboende racistisk og anti-palæstinensisk, og at de ikke ser sig selv som rettet mod jøder specifikt.

Teji Vijayakumar, formand for Columbia Universitys studenterforening og seniorstuderende, som har været involveret i de pro-palæstinensiske protester, sagde, at det at være anti-zionist gør dig ikke antisemitisk.

Du behøver ikke at hade eller mangfoldiggøre jøder for ikke at tro på en teokratisk etnostat, der kræver døden af mange, mange mennesker, der i øjeblikket bor der, sagde hun.

Zogby anerkendte dog, at hvis begrebet zionisme bliver erstattet med jødiske folk eller brugt til at fremme en antisemitisk trope, er det antisemitisk.

Sam Nahins, 31, seniorstuderende ved Columbia og jødisk veteran, der protesterede imod demonstrationerne på Columbia i sidste uge, sagde, at han ikke er sikker på, om han køber nogle af de retoriske skel.

Ved protesterne, sagde han, Det er almindeligt at høre: Vi hader ikke jøder, vi hader zionister. Men flertallet af jøder er zionister. Så hader de de fleste jøder?

Der er en lang historie med at bruge vag sprogbrug til at skjule antisemitisme i USA, sagde han. Nu ser vi det under betegnelsen Ingen zionister tilladt.

Tur-Paz ser også antisemitisme i anti-zionisme.

Vi gør ikke alting rigtigt, og vi har meget at arbejde på og ændre, men at tale imod zionisme er at tale imod at tillade jøder at leve, sagde hun.

Det er ikke racistisk zionisme der styrer Israels håndtering af sine modstandere i dag. Det er heller ikke morderisk ekspansions-zionisme, idet Israel, som sagt, på flere områder har fuldt fredsprocessen ”Land for Fred”.

Men der er en zionisme, der med rette kan kritiseres.

Revisionistisk zionisme og ortodoks jødedom


Zionister inden for denne bevægelse, hvis holdninger og tanker deles mere og mindre i de andre zionistiske typer, er ofte at finde i denne verdens magthavende elite. Steven og Jana forklarer qua deres liv blandt jøderne, hvordan disse mennesker tænker. Når stemmer kritiserer zionismen, så er det denne zionisttype, og det er ofte uden forståelsen for at zionisme er et bredt begreb med mange forskellige holdninger. Det er som at tale om evolution, eller videnskab – hvilken type evolution, og hvilken type videnskab. Det er så let at tage alle typer til fange under én paraply – men det er uholdbart!

I interviewet jeg begyndte med at omtale, fortæller Steven Nun:

Jeg kom dybere ind i mine jødiske rødder, selv som troende, og blev mere involveret med Chabad-organisationen. Jeg ville besøge rabbier og opbygge venskaber med dem. Jeg blev faktisk en del af Chabad. Jeg var medlem i over 20 år. Jeg var ikke en del af eliten i Chabad, men vi havde meget stærke bånd med dem. Vi gik ikke altid til synagogen, men jeg havde forretningsforbindelser med dem på grund af vores flyttevirksomhed. Vi havde mange forbindelser til rabbierne. Jo dybere du kommer ind i disse kredse, jo mere lærer du, hvordan jøder faktisk tænker. Og når du bor i Israel, lærer du også det. Angående en goyim, en ikke-jøde, så ser de meget ned på dem.

Chabad-organisationen, også kendt som Chabad-Lubavitch, er en gren af hasidisk jødedom og en af de største og mest indflydelsesrige jødiske bevægelser i verden. ”Chabad” er et hebraisk akronym, der står for ”Chochmah” (visdom), ”Binah” (forståelse) og ”Daat” (kundskab). Chabad blev grundlagt i slutningen af det 18. århundrede af Rabbi Shneur Zalman af Liadi i det, der nu er Hviderusland.

Denne zionisme-type er racistisk, hvor jøder anses for at være en overlegen race. De er ikke spor bedre end muslimerne – det er samme rasende mentalitet. De anser hedninge (ikke-jøder) for at være undermennesker som en dag vil være jødernes slaver. Det er derfor samme holdning der er hos hemmelige samfund – dem udenfor, er undersåtter, unyttige ædere. De ser os som mennesker, men ikke på samme niveau som dem selv. Jøderne er angiveligt guddommelige. De er verdens lys. De er de udvalgte. De har Hashems liv indeni sig (Hashem er en titel, der bruges i jødedommen til at henvise til Gud) – ikke-jøder kan aldrig opnå at få Guds liv i sig. Jesus er ikke enig og siger ”På den dag (da Jesus genopstod) skal I erkende, at jeg er i min Fader, og I er i mig og jeg i jer” (Joh. 14:20). Selvom Jesus taler til disciplene, som er jøder, så er det alle troende Han taler om - ”Om nogen elsker mig, vil han holde fast ved mit ord; og min Fader skal elske ham, og vi skal komme til ham og tage bolig hos ham” (Joh. 14:23).

Jødedom i dag, er ikke bibelsk, ikke engang efter gammeltestamentlige standarder. Det Gamle Testamente peger frem mod Jesus som jødedommen har afvist, ligesom den afviser det Nye Testamente der åbenbarer Jesus. Derfor er jødedommen ikke længere en sand religion. Jødedommen er i dag samme farisæisme som Jesus fordømte i hårde vendinger, hvilket jeg som sagt fortæller om i artiklen ”Hemmelige samfund og Antikrists komme” under afsnittet ”Farisæerne”. Jana begyndte at undersøge denne farisæiske zionisme, og så – hvilket naturligvis er uundgåeligt – at der faktisk er en plan med farisæismen. Der er en sammensværgelse mod kristendommen – hvilken apostlene også kæmpede imod (Apg. 15:1-5; Apg. 15:23-29; Gal. 2:11-14; Gal. 4:9-11; Gal. 5:1-6; Fil. 3:2-3; Romerne. 2:28-29; Kol. 2:16-17), og hun kunne ikke få det til at hænge sammen at kristne ledere ville danne venskaber med jødiske rabbier. Her er lidt af det, hun fortæller:

Først og fremmest lad mig nævne en af de bøger her: The Secret Doctrine in Israel af Waite, A.E. Waite. Og hvad den forklarer, er i bund og grund den hemmelige doktrin i Zohar. Hvad der ligger bag Zohar. Og du må forstå, at sjælen i Talmud er Zohar, og sjælen i Zohar er Kabbalah, som er okkultisme eller trolddom, som jeg refererer til det som. Denne særlige bog taler ikke imod det, den forklarer kun, hvad det er. Hvad den hemmelige doktrin er. Og i forordet står der faktisk, at den hemmelige tradition i Israel påvirkede den kristne lærdom i Europa i det 16., 17. og 18. århundrede. Det virker som om, at dette er en plan, der har været forudbestemt for længe, længe siden. De har infiltreret kristne kirker og universiteter og organisationer i århundreder for at ændre evangeliet. For at ændre evangeliet og fuldstændig indsætte en virus i kristendommen. Jeg kalder det en virus. Det er farisæernes surdej. Og dagens kristendom, især her i Amerika, har en virus. Og vi er nødt til at identificere, hvad denne virus er. Men det er i bund og grund det samme problem, som apostlen Paulus havde, nemlig judaisering af kristendommen. Men de har også bragt okkulte praksisser ind.

Da jeg studerede dette, fandt jeg chokerende oplysninger. Du vil se, hvad den egentlige hemmelige doktrin i Zohar er. Det er ikke kønt… For når du først forstår, hvad jødedommen handler om, begynder du at forstå, at disse broer, som kristne præster bygger med farisæerne, eller rabbierne i dag, er meget farlige broer. Og på den ene side, er det altid de kristne, der underkaster sig jøderne. Det er altid de kristne, der skal gå med til ikke at prædike Jesus for jøderne. Du ser, jøderne, de går ikke på kompromis. De vil aldrig gå på kompromis med, hvad de tror på. Men de kristne er parate til at gå på kompromis. Og hvorfor? Fordi de har ulve som lærere. Som faktisk har bygget broer til farisæerne. Farisæerne, som er Kristi fjender.

Bogen hun nævner af Arthur Edward Waite, ”The Secret Doctrine in Israel” har jeg fundet på nettet[3], og hun fremhæver et afsnit som siger,

Ifølge Midrash Talpigoth vil Messias bringe evig fred, hvilket selvfølgelig blev forstået af israelitterne som fred for Israel plus det, der følger efter udryddelse af alle, der ikke konverterer til Jakobs hus.[4]

Som hun forklarer, lærer de grundlæggende, at hvis ikke-jøder, herunder kristne, ikke slutter sig til jøderne, vil de blive udryddet. Hun forklarer at hedninge er en anden art. De er på et dyrisk niveau. Og den eneste måde for dem at opnå den kommende verden på, er ved at knytte sig til jøderne igennem de syv Noahitlove[5]. På BitChute siden for interviewet, linkes der til en side, der forklarer mere dybdegående hvad Noahitlovene er[6]. Den orale lære siger at lovene blev givet til Noah efter syndfloden, og ganske kort er det disse syv love, med en lille forklaring af problematikken i lovene:

  1. Forbud mod afgudsdyrkelse:Problem: Ifølge teksten kan dette bud betragtes som problematisk, fordi det kan inkludere fortolkninger, der definerer kristendom og måske endda islam som afgudsdyrkelse. Dette kan skabe konflikt og intolerance over for disse religioner, hvilket kan føre til religiøs diskrimination og begrænsning af religionsfrihed.
  2. Forbud mod blasfemi:Problem: Blasfemibegrebet kan være problematisk, da det er subjektivt og afhænger af religiøse følelser. Ifølge teksten kan ikke-jøder blive dømt til døden for blasfemi selv ved brug af substitutter for Guds navn, hvilket kan opfattes som en streng og uretfærdig straf, især hvis der er forskel på, hvordan jøder og ikke-jøder straffes for lignende overtrædelser. Dette kan også begrænse ytringsfrihed og skabe en juridisk ubalance mellem forskellige grupper.
  3. Etablering af retfærdige domstole:Problem: Ifølge teksten kræves det, at ikke-jøder etablerer deres egne domstole for at håndhæve noahide-love. Disse domstole fungerer efter strengere regler end dem for jøder, hvilket skaber et todelt retssystem med forskellig retfærdighed for forskellige grupper. Dette kan føre til ulighed for loven og diskrimination mod ikke-jøder.
  4. Forbud mod mord:Problem: Mens forbuddet mod mord virker universelt, beskriver teksten, at der er forskellige regler for jøder og ikke-jøder i forhold til, hvordan mord straffes. F.eks. kan en ikke-jøde blive dømt til døden for at dræbe et foster, hvilket kan virke ekstremt og uretfærdigt, især i sammenhæng med moderne debatter om abort.
  5. Forbud mod utroskab og seksuel umoral:Problem: Ifølge teksten er der strenge straffe for utroskab og seksuel umoral for ikke-jøder, som måske ikke er i overensstemmelse med deres egne kulturelle normer eller lovgivning. Dette kan også skabe forskellig behandling af jøder og ikke-jøder i retssystemet, hvilket kan føre til diskrimination og undertrykkelse af personlige friheder.
  6. Forbud mod tyveri:Problem: Teksten indikerer, at en ikke-jøde kan blive dømt til døden for selv små former for tyveri, mens jøder under lignende omstændigheder måske ikke straffes lige så hårdt. Dette skaber en ulighed i retssystemet og kan betragtes som uretfærdigt og diskriminerende.
  7. Forbud mod at spise kød fra et levende dyr:Problem: Selvom dette bud er mindre kontroversielt, kan det stadig rejse spørgsmål, især i forhold til kulturelle og religiøse praksisser. Hvis straffen for overtrædelse af dette bud er dødsstraf, som teksten antyder, kan det virke ekstremt og disproportionalt i forhold til overtrædelsen.

Den etiske problematik med de syv Noahitlove er, at de skaber et todelt retssystem der fører til ulighed, diskrimination og uretfærdig juridisk ubalance, fordi lovene anvendes forskelligt på jøder og ikke-jøder, hvor ikke-jøder risikerer at blive dømt efter strengere regler.

Steven fortæller at han undersøgte hvor stor en del af nutidens jøder der er talmudister. Der var en generel forståelse at kun en lille procentdel, omkring 2% af radikale jøder i Israel faktisk tror på dette. Men det er langt fra sandheden. Selvom det kun er en lille procentdel, skal man huske på, at det er den procentdel, der kontrollerer verdens regeringer. For eksempel er 5% af jøderne i hele verden, globalt set, hasidiske, som alle er talmudister. Men antallet fortsætter med at stige, fordi udenfor hasidismen er de ortodokse eller ultra-ortodokse jøder. De udgør omkring 30% af alle jøder på verdensplan. Måske er 15% på verdensplan hardcore Talmudister, Zoharister, Kabbalister, mens de andre 15% ud af den samlede 30% på verdensplan også holder sig til det, men de er ikke hardcore. Men ikke desto mindre holder mindst 30% af alle jøder Talmud som en hellig skrift, som den mundtlige lov fra Gud, og den betragtes som vigtigere end Bibelen selv. Enhver ortodoks jøde mener, at Talmud har større autoritet end Moses og profeterne.

Denne form for zionisme er farlig, og den er i allerhøjeste grad kritisabel. Den er alt hvad anti-israel aktivister anklager zionismen for at være – ligesom ortodoks jødedom er det. Og Gud er også imod begge dele. Der er en årsag til at Han siger ”Jeg vil lade eder gå under Staven og føre eder fuldtalligt frem. Jeg vil fraskille dem, der var genstridige og faldt fra mig; jeg fører dem ud af deres Udlændigheds Land, men til Israels Land skal de ikke komme; og I skal kende, at jeg er HERREN” (Ez. 20:37). Passagen kommer fra en kontekst hvor Gud vil samle Israel fra alle de lande, de blev spredt ud i – altså den proces vi ser optil og efter 1948. Gud skildrer sig selv som en hyrde, da Han er deres hyrde (Ez. 34:11-13), som henter sine får hjem til deres fold og lader dem gå ind i 1000årsriget under Hans hyrdestav, med hvilken Han adskiller fårene fra bukkene (jf. Matt. 25).

Gud er selv imod denne type zionister, og derfor er vi nødt til også at fordømme deres dæmoniske handlinger imod jøde, såvel som ikke-jøde. Det er denne type zionisme der står bag Zions Vises Protokoller som jeg ofte har citeret fra, hvilket jeg også kalder Illuminatis protokoller. I de protokoller ses samme foragt mod ”goyim”, hvilket er hedningene. I protokol 1 skriver forfatteren (Adam Weishaupt) at ”Hvad jeg nu vil fremlægge, er vores system fra to synspunkter, nemlig vores eget og goyims (dvs. ikke-jødernes)”, og senere i samme protokol skinner synet på ikke-jøder frem,

Se de alkoholiserede dyr, forvirrede af drik, retten til et umådeholdent forbrug af hvilken kommer sammen med friheden. Det er ikke for os og vores at gå den vej. Folkene blandt goyim er forvirrede af alkoholiske drikke; deres ungdom er blevet fordummet af klassicisme og fra tidlig umoral, som de er blevet indført i af vores særlige agenter - af lærere, tjenere, guvernanter i de riges huse, af kontorister og andre, af vores kvinder på de steder, hvor goyim søger fornøjelse. Blandt disse tæller jeg også de såkaldte samfundsdamer, frivillige følgere af de andre i fordærv og luksus.

Protokollerne opsummeres i forordet, og til protokol 15 er emnerne bl.a.:

En-dags kup (revolution) over hele verden. Henrettelser. Fremtidig skæbne for goyim-frimurere. Mystik omkring autoritet... Kollektivisme. Ofre. Henrettelser af frimurere... Vores position som det Udvalgte Folk. Kortfattethed og klarhed i lovene i fremtidens kongerige. Lydighed mod ordrer. Strenghed i straffene... Verdens penge... Apoteose af herskeren... Israels Konge. Patriark af hele verden.

Det kræver ikke meget gehør for at høre at de beskriver Antikrists rige. Lad mig uddybe et par af punkterne:


Det er ganske enkelt hemmelige selskaber, gennemsyret af farisæisk revisionistisk zionisme, der står bag den nye verdensorden under Antikrist. Når bægret for verdens synd er fuldt og den der holder igen er fjernet (os der tilhører Jesus), bryder deres planer ud. Jesus profeterede at ”Jeg er kommen i min Faders navn, og I tager ikke imod mig; hvis en anden kommer i sit eget navn, ham vil I tage imod” (Joh. 5:43). Antikrist vil komme i sit eget navn, vil få lavet et billede af sig selv, og de vil acceptere ham.

For mere information om protokollerne, se ”Verdensriget 2010 - virkeligt og virtuelt”.

Zionisme og Nazisme


Det, interviewet med Steven og Jana behandler, er revisionistisk zionisme, der ifølge Wikipedia[7] oprindeligt blev ledet af Zeev Jabotinsky og senere Menachem Begin. Wikipedia forklarer at denne type zionisme fokuserede på jødisk national arv og støttede liberalisme, især økonomisk. Bevægelsen var imod arbejderzionismen og ønskede fast militær respons mod arabisk vold i Palæstina. Denne tilgang førte til oprettelsen af undergrundsorganisationen Irgun og tilhængere af et Stor-Israel.

Irgun, også kendt som Irgun Zvai Leumi (et hebræisk navn der betyder ”National Militær Organisation”), var en zionistisk, paramilitær-undergrundsorganisation, der opererede i det britisk-administrerede Palæstina fra 1931 til 1948. Organisationen blev dannet som en militant udløber af Haganah, den officielle zionistiske militærstyrke, fordi nogle medlemmer mente, at Haganahs forsvarsorienterede strategi var utilstrækkelig til at sikre jødisk selvstændighed.

Organisationen var kendt for sin brug af voldelige midler, herunder terrorangreb, som en del af deres kamp for at oprette en jødisk stat. De gennemførte en række opsigtsvækkende angreb, herunder bombningen af King David Hotel i Jerusalem i 1946, som var hovedkvarteret for den britiske administration og den britiske militære kommando i Israel (Palæstina). Angrebet resulterede i mange dødsfald og skabte stor international opmærksomhed. Den var ideologisk forbundet med den revisionistiske zionisme, ledet af Vladimir Jabotinsky, som argumenterede for en mere aggressiv tilgang til at etablere en jødisk stat. Organisationen blev betragtet som en terrororganisation af de britiske myndigheder og blev stærkt kritiseret af både briterne og nogle jødiske ledere.

I 1948, efter oprettelsen af staten Israel, blev Irgun opløst, og mange af dens medlemmer blev integreret i den nyoprettede israelske forsvarsstyrke (IDF). En af de mest kendte ledere af Irgun var Menachem Begin, som senere blev Israels premierminister.

Der er som du ser foregået uhæderlige ting under oprettelsen af staten Israel, og det er vi nødt til at have med i vores forståelse. Det betyder ikke at Gud har sangsoneret handlingerne. Gud har lovet at samle jøderne i deres gamle land. I næsten 2.000 år har Han holdt landet tomt, for at jøderne på rette tid kunne flygte tilbage til Israel, til det land Han har givet deres forfædre. Alle de politiske og religiøse spændinger omkring det, er profetiernes refleksion i menneskelige følelser, grundlæggende holdninger, flygtige meninger, og gerninger, tillige med Satans utrættelige forsøg på at forpurre Guds løfter, for selv at slippe for dommen, at ende i ildsøen.

Der dukker nogle grumme ting op omkring denne revisionistiske zionisme, når den krydser nazismen. Steven fortæller i interviewet at han læste en bog med titlen ”Holocaust Victims Accused”, som var skrevet af jødiske rabbinere, der fortalte om deres oplevelser under Holocaust, og hvordan zionistiske ledere vendte dem ryggen og lod deres landsmænd – andre jøder, blive sendt til koncentrationslejrene.

Adolf Hitler arbejdede sammen med disse zionister, og der blev lavet en mindemønt for at markere samarbejdet. De tidlige zionister fandt en måde at arbejde sammen med Adolf Hitler og det tredje rige, som bidrog med millioner af dollars til zionistbevægelsen for at støtte den zionistiske infiltration af Palæstina. Hitler var på den måde med til at bygge staten Israel, eller i hvert fald en støtte til oprettelsen af Israel.

Minde-mønten ser således ud:


Mønten blev solgt på en israelsk auktion og tiltrak stor opmærksomhed på grund af dens unikke historie. Den ene side af mønten har en Davidsstjerne omgivet af en tysk tekst der siger, ”En nazist rejser til Palæstina”, mens den anden side er indgraveret med et hagekors, Nazipartiets symbol, igen med en tysk tekst der siger, ”Fortæller om det i Angriff”, hvor ”Angriff” refererer til avisen ”Der Angriff”, hvori nazisten Leopold von Mildenstein i en artikelserie beskrev hans rejse til Palæstina, sammen med zionisten Kurt Tuchler i begyndelsen af 1930erne. Serien blev brugt som propaganda for at fremme ideen om, at zionisme kunne være en løsning på det nazisterne betragtede som Tysklands ”jødeproblem”. Og mønten blev produceret som en del af denne propagandakampagne

Den stammer altså fra en periode i begyndelsen af nazitiden og er nu meget sjælden med kun få kendte eksemplarer tilbage. Den repræsenterer som sagt løsningen på det ”jødiske problem” og blev set som en mulighed for jødisk emigration frem for den senere tragiske udryddelse, og den illustrerer den komplekse og kontroversielle historie om samarbejde, mellem nogle zionistiske grupper og nazistiske embedsmænd, der så en mulig fælles interesse i at få jøderne til at emigrere fra Tyskland til det daværende britiske mandat i Palæstina.

Billedet er taget fra en artikel[8], der fortæller historien om dette samarbejde, der var et komplekst og kontroversielt kapitel i historien. Igen – i begyndelsen af Nazi-regimet i Tyskland var der nogle zionistiske jøder, der så Hitlers ønske om at få jøderne ud af Tyskland som en mulighed for at fremme jødisk immigration til det britiske mandat i Palæstina. En af disse zionister var Dr. Kurt Tuchler, som samarbejdede med en nazist, Leopold von Mildenstein, der var ansvarlig for det jødiske kontor i SS (Schutzstaffel var en paramilitær organisation – en milits – under det nazistiske Tyskland. SS spillede en central rolle i nazisternes magtstruktur og var ansvarlig for mange af de forbrydelser, der blev begået under Holocaust).

De to rejste sammen til Palæstina, hvor Mildenstein som sagt skrev positive artikler om zionismen og det jødiske samfunds udvikling der. Artiklerne blev også brugt af Joseph Goebbels i nazi-propagandaen, der også så det som en løsning på det tyske ”jødeproblem”. Det er samme artikel der beskriver, hvordan nazisterne i starten ikke nødvendigvis ønskede at udrydde jøderne, men i stedet ville opmuntre dem til at emigrere. Det antydes, at hvis flere jøder havde forladt Tyskland i tide, kunne mange have overlevet Holocaust. Samarbejdet var dog dybt problematisk og er et emne, der stadig skaber debat.

Vi ser altså her den morderiske revisionistiske zionisme, der som sagt er styret af farisæiske okkultister – kabbalister, som intet problem har med at se tab af menneskeliv, inkl. sine egne, som et middel til målet for deres globale stat.

Jødernes udvisninger


Som en del af denne historie, vil jeg gerne kort gennemgå den historiske udrensning af jøder fra de arabiske nationer op til Anden verdenskrig. Tilbage i 1930’erne og frem, blev jøderne udvist – jaget ud af alle arabiske lande. Det eneste sted de kunne flygte hen, var til Israel – af Romerne omdøbt Palæstina. Her er et lille potpourri af udklip fra avisartikler på den tid:



Udklippene tegner et billede af en udbredt og systematisk forfølgelse af jøder i forskellige lande i Mellemøsten og Nordafrika. Jøderne blev udsat for voldelige angreb, herunder pogromer (voldelige og ofte organiserede angreb - masseangreb, forfølgelsesaktioner), tortur, drab og ødelæggelse af deres ejendom. Disse hændelser fandt sted i lande som Syrien, Egypten, Irak, Marokko, Yemen og Algeriet, og angrebene var ofte organiserede og bevidste.

Der var som du ser, en tydelig tendens til at disse angreb blev opildnet af både lokale og større politiske og religiøse spændinger. I flere tilfælde var der også internationale reaktioner, hvor regeringer og diplomatiske repræsentanter forsøgte at gribe ind, som det ses med klagerne til den franske konsul og til sultanen af Marokko.

Disse voldelige hændelser førte i nogle tilfælde til jødisk masseflugt og emigrationer fra de berørte områder, som det eksempelvis ses i Yemen, hvor massakrer resulterede i betydelig emigration til Israel (Palæstina).

Gud sangsonerede det ikke, men står ved at Han tillod menneskers ondskab – ud fra deres frie vilje – at være redskabet til at jage jøderne hjem. De blev frivilligt ufrivillige fiskere og jægere, som Gud talte om til Jeremias (Jer. 16:16). Det er overflødigt at sige, men de kommer til at stå til ansvar over for Gud for den måde de behandlede jøderne – og det går også den anden vej. De zionistiske okkultister der med terrorisme og andet farer frem, de står også til ansvar for sine gerninger.


Ovenstående artikel i ”The New York Times”, søndag d. 16 maj, 1948 af Mallory Browne med titlen ”Jøder I Alvorlig Fare I Alle Muslimske Lande” og undertitlen ”Ni hundrede tusinde i Afrika og Asien står over for deres fjenders vrede”, fortæller (og tilgiv mig for evt. forkerte ord – teksten er meget svær at læse):

I næsten fire måneder har De Forenede Nationer haft en appel om ’øjeblikkelig og presserende’ behandling af situationen for de jødiske befolkninger i arabiske og muslimske lande, der strækker sig fra Marokko til Indien.

Selv for fire måneder siden var det zionistiske synspunkt, at jøder bosat i Nær- og Mellemøsten var i ’ekstrem og umiddelbar fare.’ Nu hvor mandatets afslutning har udløst borgerkrig eller endnu værre udviklinger i Palæstina, frygtes det, at følgerne i muslimske lande vil bringe de jødiske befolkninger i mange af disse stater i dødelig fare.

Rapporter fra Mellemøsten gør det klart, at der er alvorlige spændinger i alle arabiske lande. De jødiske befolkninger der, er alvorligt bekymrede over udsigten til, at en arabisk-jødisk krig pludselig kan bryde ud når som helst.

Følelserne løber højt
Allerede i nogle muslimske stater, såsom Syrien og Libanon, er der en tendens til at betragte alle jøder som zionistiske agenter og ’femte kolonne’. Der har været voldelige hændelser, hvor følelserne løber højt. Der er indikationer på, at scenen er ved at blive sat for en tragedie af uoverskuelige proportioner.

Næsten 900.000 jøder lever i disse muslimske og arabiske lande, der strækker sig fra Atlanterhavet langs Middelhavet til Det Indiske Ocean. Zionistiske ledere er i dag overbeviste om, at deres position er yderst alvorlig.

Når Økonomi- og Socialrådet i De Forenede Nationer mødes i Genève næste juli, vil denne sag blive bragt op.

Den 19. januar 1948 indsendte den Verdensjødiske Kongres et memorandum til Økonomi- og Socialrådet, som opfordrede til hurtig handling under Rådets forårssession.

Denne appel udsprang til dels af udtalelser fra arabiske talsmænd under Generalforsamlingens session sidste efterår, hvor de sagde, at hvis delingsbeslutningen blev gennemført, ville de ikke kunne garantere sikkerheden for jøderne i nogen arabisk stat.

Memorandummet fra Verdenskongressen gik i betydelig detalje omkring denne fare. Det nævnte teksten i en lov, udarbejdet af den Politiske Komité i Den Arabiske Liga, som var beregnet til at regulere den juridiske status for jødiske indbyggere i alle Arabiske Liga-lande.

Loven foreskriver, at fra en uspecificeret dato vil alle jøder, som er statsborgere i ikke-arabiske stater, blive betragtet som ’medlemmer af den jødiske minoritet i staten Palæstina’. Deres bankkonti ville blive frosset og brugt til at finansiere modstanden mod zionistiske ambitioner i Palæstina. Jøder, der anses for at være aktive zionister, ville blive interneret, og deres ejendele konfiskeret.

Memorandummet gav mange detaljer om tilfælde af forfølgelse af jødiske individer og hele samfund. Det indeholdt følgende opgørelse over den jødiske befolkning i arabiske lande:

Fransk Marokko: 190.000
Irak: 130.000
Algeriet: 120.000
Iran: 90.000
Ægypten: 40.000
Tunesien: 30.000
Tyrkiet: 75.000
Yemen: 40.000
Libyen: 30.000
Syrien: 11.000
Libanon: 7.000
Spansk Marokko og Tanger: 30.000
Aden (inklusive flygtninge fra Yemen): 8.000
Afghanistan (inklusive flygtninge i Indien): 5.000
Andre lande (Hadramaut, Sudan, Bahrain): 3.000
----------------
I alt: 839,000

Senere informationer indsendt til Økonomi- og Socialrådet indikerede, at:

I Syrien er der en politik med økonomisk diskrimination mod jøder. ’Næsten alle’ jødiske embedsmænd i den syriske regerings tjeneste er blevet fyret. Friheden til at bevæge sig er ’praktisk talt afskaffet’. Særlige grænseposter er blevet etableret til kontrol med jøder.

I Irak må ingen jøde forlade landet, medmindre han deponerer 11.000 dollars (20.000 pund) hos regeringen for at garantere sin tilbagevenden. Ingen udenlandsk jøde får lov til at komme ind i Irak, ikke engang i transit.

Libanesiske jøder er blevet tvunget til at bidrage økonomisk til kampen mod FNs delingsbeslutning om Palæstina. Voldshandlinger mod jøder bliver åbent indrømmet af pressen, som beskylder jøderne for at have forgiftet brønde osv.

Fare understreget
Ved at give mange andre detaljer om forfølgelse erklærer denne rapport, at ’selve overlevelsen af de jødiske samfund i visse arabiske og muslimske lande er i alvorlig fare, medmindre forebyggende handling tages uden forsinkelse.’

I dag, hvor en jødisk stat er en etableret kendsgerning, skjuler jødiske talsmænd ved Lake Success ikke deres bekymring over, at denne fare for overlevelsen af de jødiske befolkninger i de arabiske lande er endnu mere overhængende, og at den eneste effektive løsning ville være at facilitere deres hurtige overførsel, så vidt muligt og praktisk, til den nye jødiske stat.

Forholdene varierer i de muslimske lande. De er værst i Yemen og Afghanistan, hvor mange jøder er flygtet i rædsel til Indien. Forholdene i de fleste af landene er blevet forværret i de seneste måneder, dette gælder især for Libanon, Iran og Egypten. I landene længere mod vest langs Middelhavskysten er forholdene ikke så dårlige. Det frygtes dog, at hvis en fuldskala krig bryder ud, vil følgerne være alvorlige for jøderne hele vejen fra Casablanca til Karachi.

I samme avis er der en klumme med titlen ”Beskyttelse Fra FN Efterspørges For Jøder” og undertitlen ”Verdens Jødiske Kongres beder om sikkerhed for beboere i arabiske lande mod plyndringsangreb” skrevet af George Barrett 1. maj, 1948:

Verdens Jødiske Kongres opfordrede i dag De Forenede Nationer til at tage nødforanstaltninger for at beskytte jøder, der bor i arabiske lande, mod plyndringsangreb og massegrusomheder.

I en besked sendt til Charles Malik, formand for Økonomi- og Socialrådets Komité for Ikke-statslige Organisationer, anmodede embedsmænd om en øjeblikkelig samling for at gøre noget ved de jøder, der angiveligt blev angrebet af arabiske pøbler og tvunget til at gå i skjul for at redde deres liv.

Den presserende appel, underskrevet af Dr. Kubowitzki, sekretær for organisationen, og andre, blev fremsat gennem Økonomi- og Socialrådets underudvalg, fordi dette udvalg den 11. marts var blevet bedt om at udarbejde beskyttelsesprogrammer, da de anti-jødiske aktiviteter i arabiske lande først begyndte.

Ikke alene er de anti-jødiske foranstaltninger blevet intensiveret, ifølge klagen, men arabiske staters krigserklæring mod den jødiske befolkning i Israel kan resultere i storskalainitiativer mod jøderne i disse lande.

Situationen for jøderne i hele Irak, blev det hævdet, er blevet kritisk, og adskillige jødiske butikker i Beirut, Libanon, skulle være blevet plyndret og brændt for nylig. Embedsmænd fra organisationen erklærede, at der også var blevet rapporteret om anti-jødiske handlinger i Alexandria og Kairo, Egypten.

Igen - teksten beskriver den alvorlige situation for jødiske befolkninger i arabiske og muslimske lande efter Anden Verdenskrig. Verdens Jødiske Kongres og andre zionistiske ledere udtrykker stor bekymring over den øgede risiko for vold og forfølgelse af jøder i disse lande, især efter oprettelsen af staten Israel og de efterfølgende spændinger i regionen. De beder FN om at tage øjeblikkelige nødforanstaltninger for at beskytte jøderne, da mange af dem står over for økonomisk diskrimination, vold og trusler om massegrusomheder.

Rapporter viser, at jøder i lande som Syrien, Irak, Libanon og Ægypten oplever forværrede forhold, herunder fyringer, restriktioner på bevægelsesfrihed og plyndringer. Der udtrykkes frygt for, at hvis en krig bryder ud, vil konsekvenserne være alvorlige for jøderne i regionen. Situationen beskrives som kritisk, og der opfordres til, at jøderne hurtigst muligt bliver overført til den nye jødiske stat for at sikre deres overlevelse.

Artiklen viser at der er både økonomiske, politiske og strategiske forsøg på at forhindre jøder i at flygte til Israel, og det afspejler en kompleks situation, hvor de arabiske stater forsøgte at kontrollere og begrænse jødernes bevægelser for at beskytte deres egne interesser og svække den nyoprettede stat Israel.

Set med åndelige øjne, har Satan ikke kunne finde ud af hvilket ben han skulle stå på. På den ene side ville han som altid og sædvanen tro, udrydde jøderne. Men på den anden side, da jøderne havde fået det lovede land at flygte til, forsøgte han et bekæmpe staten Israel, og hindre jødisk indvandring i Guds land.

Alt i alt ses hvordan de arabiske lande generelt set pressede jøderne til at flygte, mens de europæiske zionister i samarbejde med nazisterne, forsøgte at presse jøderne i Europa til at flygte til Israel.

Steven fortæller endvidere om en god ven – en værelseskammerat som var israelsk soldat, som har Mossad-baggrund i Israel, der også kendte til de zionistiske jøder, der tillod andre jøders død. Han skrev til Steven at ”Steve, du skal lade det her ligge. Det er vand under broen... Jeg ved, det er sandt. Dokumenterne er der. Vi ved, det er sandt. Det er skrevet af rabbinere. Vi ved, at dette er faktuelle oplysninger”. Vennens egen familie hjalp endda med at finansiere det, han kalder Stern-banden, som er Irgun organisationen.

Det jødiske folk har siden kæmpet for sin overlevelse. Ikke blot mod fysiske fjender, men en kamp om information, en kamp om historien, en kamp om sandhed. Et eksempel på kludret historie, ses i fortællingen fra Jonathan Ofir[9], der er en jødisk israeler, født i en kibbutz ved kysten lidt nord for Tel Aviv, som kom til Danmark i 1995. Kan man finde mere pålidelig kilde til en historie om Israel og Palæstina? Han fortæller at hans kibbutz lå oven på ruinerne af en palæstinensisk landsby, som blev etnisk udrenset i 1948. Den hed Khirbet el-Manshiyya.

Historien om landsbyen viser sig at have absolut intet med etnisk udrenselse at gøre. Historien er at Israel havde behov for at gennemføre militære operationer som ”Operation Yoav” under den arabisk-israelske krig i 1948 (også kendt som ”Israels uafhængighedskrig” eller ”Første arabisk-israelske krig”) for at sikre strategisk kontrol over områder, der var afgørende for statens overlevelse[10]. På det tidspunkt var Israel omgivet af arabiske styrker, som forsøgte at forhindre etableringen af en jødisk stat. Ved at bryde den egyptiske belejring i syd og sikre kontrol over byer og landsbyer som netop Khirbet el-Manshiyya, kunne Israel beskytte sine territorier, sikre forsyningslinjer og stabilisere sine grænser midt i en eksistentiel konflikt.

Det er gennemgående forkerte historiske fortællinger, der mudrer billedet af de konflikter og krige som Israel slås med. Det er både journalister og nyhedsmedier der er historiske analfabeter. Det får mennesker til blindt at være i følelsernes vold, der tager den mindstes parti, hvilket gør Israel til rasende morder i verdens øjne. Det er det samme vi ser nu, hvor Israel er nødt til at genoptage kontrollen over Gaza, for at forhindre arabernes (nu kaldt palæstinensere) utrættelige angreb for at udrydde staten.

Alt dette er vigtige elementer i forståelsen af Israels kampe. Den såkaldte Palæstinensiske Stat, eller det Palæstinensiske Selvstyre, er ikke en lille fragmenteret del af det arabiske folk. Det er sammen med et hav af arabisk-støttede terrororganisationer – Hezbollah, Hamas, Houthierne for at nævne nogle af de mest kendte – forenet i en kæmpe krigsmaskine der eksisterer alene til bekrigelse af Israel, som i denne realitet er en lille stat imod en stor regional fjende, forbundet alene af had til Israel.

Jeg har i mange artikler og nyheder belyst mange forsøg på at forhindre Israels eksistens. Og det har været fra før 2. Verdenskrig. Her er lidt avisartikler fra den tid:


Artiklen er fra avisen Boston Evening Globe, d. 1. maj 1948 – 5 måneder efter FNs Generalforsamling d. 29. november 1947 vedtog ”Resolution 181”, også kendt som FNs delingsplan for Palæstina - at opdele Palæstina i to stater. Overskriften siger, ”Arabere invaderer Palæstina – Syriske og libanesiske styrker angriber ved daggry; Egyptisk angreb rapporteret fra syd” og teksten siger:

JERUSALEM, 1. maj (AP) - Arabiske nationer omkring Det Hellige Land indledte i dag deres invasion af Palæstina med samtidige angreb fra flere sider, rapporterede både arabiske og jødiske kilder, selvom det britiske mandat har 15 dage tilbage.

Tel Avivs hovedkvarter for Haganah, den jødiske milits, meddelte, at syriske og libanesiske styrker invaderede ved daggry fra nord i kraftige angreb.

Haganah rapporterede, at jødiske forposter i tre bosættelser inden for Palæstina var engageret i hårde kampe mod angriberne, der brugte kampvogne og pansrede køretøjer. Meddelelsen sagde, at angriberne bruger kanoner, mortérer og maskingeværer.


Denne artikel er fra Cushing Citizen, en lokal avis i Cushing, Oklahoma, USA, som den 8. januar 1948 – 4 måneder før Israels officielle uafhængighedserklæring – fortæller at ”2.000 arabere invaderer Palæstina trods britisk-jødiske styrker”.


Dette klip er fra New York Times, tilbage til 4. december 1945, hvor overskriften siger ”Arabere Vil Boykotte Palestinensiske Varer” og underoverskriften siger, ”Stemmer for handling mod jødisk industri og anklager den for tilknytning til zionisme og politiske mål”.

Den arabiske boykot var en økonomisk og politisk handling rettet mod at skade den jødiske økonomi i Palæstina ved at nægte at købe eller handle med varer produceret af jødiske virksomheder. Dette var en reaktion på den voksende zionistiske bevægelse, som arbejdede mod etableringen af en jødisk stat i Palæstina.

Den arabiske modstand mod Israels genopstandelse som stat var far begyndelsen furiøs. Jøderne havde ét sted at flygte hen, og det var til Israel. Også her, skønt det ikke var under arabisk domæne, forsøgte araberne at forhindre jødisk immigration. Det er fundamentet for den nuværende realitet. Læs også artiklen ”Guds umoralske handling mod Amalekitterne” under afsnittet ”Nutidens Amalekitter”.

Talmud, Zohar og Kabala


Ganske kort, kommer interviewet ind på nogle chokerende udsagn i Talmud, der giver et indblik i farisæernes tanker. Der nævnes flere kontroversielle udsagn:


Det viser os hvor afkoblet Talmud er fra Guds Ord – men hos de zionistiske kabbalister, er denne tekst vigtigere end Bibelen. Det er et spin af dæmoniske lærdomme, som fylder volumener af bøger, og derfor kan løgnene ikke kortlægges her – og jeg kender ikke selv løgnene. For at give et lille indblik i de dæmoniske løgnelærdomme der danner fundamentet for elitens åndelige forståelse, gennemgår jeg kort hvad jeg selv har fundet, så du kan se at den gamle jødedom intet har med Gud og Hans Ord at gøre.

Zohar
Forståelsen er at Talmuds sjæl er Zohar, og Zohars sjæl er Kabbala og Waite forklarer i ”The Secret Doctrine in Israel” at Zohar betragtes som en dybt mystisk tekst, hvor de hemmelige doktriner ikke kun er skjult i de åbenlyse religiøse tekster, men også er dybt integreret i skrifterne på en sådan måde, at de kun er tilgængelige for de indviede. Den hemmelige doktrin opfattes som den åndelige essens af Skriften, som kun forstås fuldt ud gennem en særlig mystisk indsigt. Zohar skelner mellem den skrevne lov, som repræsenterer den ydre forståelse, og den mundtlige lov, som oplyser den skrevne lov og indeholder de skjulte, mystiske sandheder. Den mundtlige lov betragtes som en dybere dimension af den guddommelige lære, der bliver åbenbaret for de indviede.

Rabbi Simeon ben Jochai, som tilskrives forfatterskabet af Zohar, spiller en central rolle som formidler af disse hemmelige doktriner. Det siges, at han bragte lyset af denne mystiske viden til sine kolleger, hvilket betød, at mysterierne blev tilgængelige for dem i en tid, hvor de ellers kunne være forblevet skjulte. De mystiske doktriner i Zohar bruger ofte symbolik, såsom vand, som refererer til den hemmelige doktrin, og bryllupsceremonier, der symboliserer foreningen af den himmelske brud og brudgom - det guddommelige og menneskeheden. Bruden kan også repræsentere den feminine guddommelige tilstedeværelse (Shekinah), mens brudgommen i den kontekst repræsenterer den maskuline aspekt af Gud. Deres forening symboliserer den harmoniske balance og enhed i kosmos. Himmel og jord symboliserer de øvre og nedre verdener – i New AgeSom ovenfor, så nedenfor[11]. Denne symbolik er en måde at skjule de dybere sandheder, som kun kan forstås gennem esoterisk viden.

Den hemmelige doktrin i Israel, som beskrevet i bogen, refererer til en dybtgående mystisk lære, der er skjult inden for skrifterne og traditionen, især i Zohar og Kabbalah. Denne doktrin indebærer en esoterisk fortolkning af Skriften, som kun kan forstås af de indviede. Den siges at være skjult i Loven (Toraen) og omtales som ”Kongens hemmelighed”. Det betyder, at denne doktrin omhandler guddommelige mysterier, der ofte er forbundet med seksualitet, som symboliserer både en dyb åndelig forening mellem den himmelske brud og brudgom, men også den seksuelle forening hvor gudesønnerne går ind til menneskedøtrene, som fortalt i Første Mosebog kapitel 6.

Doktrinen handler også om Guds skjulte natur, kendt som Ain-Soph, som er den uendelige, ukendte og uudgrundelige guddommelige essens. Det er en lære om guddommelig immanens i kosmos og menneskelige , der forklarer hvordan verden og sjæle blev skabt gennem en guddommelig proces – en kompleks og mystisk proces, hvor sjælene emanerer fra den guddommelige kilde, ofte kaldet Ain-Soph (den uendelige Gud). Da Den Hellige ønskede at skabe universet, dannede Han først de sjæle, der senere skulle bo i menneskekroppe. Sjælene siges at vente i Paradis, specifikt det Jordiske Paradis, indtil det er deres tid til at inkarnere. Bogen uddyber, at denne doktrin ikke bare er en teoretisk eller spekulativ lære, men er tæt forbundet med erfaringer og praksisser, der formodes at åbne dybere åndelige dimensioner for de indviede.

Alt i alt udgør den hemmelige doktrin en central, men skjult, forståelse af Guds forhold til verden og sjælene, og den er vævet ind i hele strukturen af jødisk mystik som præsenteret i Zohar.

Kabbalisme
I samme bog beskriver Waite Kabbalah som en esoterisk tradition i jødedommen, som afslører dybe, mystiske sandheder skjult i de hellige tekster. Den centrale tekst for Kabbalah er Zohar, der indeholder mange af de skjulte doktriner og mystiske fortolkninger af Toraen.

Kabbalah omfatter en række symbolikker og metafysiske begreber, herunder det sefirotiske system, der repræsenterer de guddommelige emanationer fra Gud (Ain-Soph) til den materielle verden. Dette system er et centralt element i den kabbalistiske kosmologi og spirituelle forståelse.

Kabbalah præsenteres ikke som en formaliseret systematisk doktrin, men snarere som en række mystiske indsigter og åndelige praksisser, der blev udviklet over tid af forskellige kabbalistiske mestre. Bogen beskriver også Kabbalah som et værktøj til at opnå en dybere forbindelse med det guddommelige og forstå de skjulte lag af Skriften.


Waite viser i bogen en illustration af Ain-Soph – også kaldt det kabbalistiske kors, og beskriver at det er:

emanationen af de Guddommelige Principper gennem de Fire Verdener i Kabbalismen fra deres Skjulte Kilde i AIN-SOPH. Dette diagram etablerer en harmoni mellem teksten i den egentlige Zohar, Den Hemmelige Bog, Den Store og Hellige Forsamling og Den Lille Hellige Forsamling. I dens grundlæggende forståelse repræsenterer den fulde menneskelige figur skabt eller genereret intelligens på den mandlige side, hvorfra den kvindelige side er produceret, oprindeligt latent deri, ifølge Paradisets Legende og Zohar. Den kvindelige side vises i Malkuth, fordi den sidste He af det Hellige Navn, eller Shekinah, kom ned i manifestation på jorden. Hun er Frigørelsens Vej for dem, der er født under den Skrevne Lov, og hun symboliserer det, der er inden i den, nemlig den Traditionelle eller Mundtlige Lov, gennem hvilken mennesket vender tilbage til Guddommelig Forening.

Jeg ved ikke om dette afsnit giver mening for dig. Min ide er at vise dig hvor okkult jødedommen er – både i nutiden, men også på Jesu tid. Det stemmer overens med hvad jeg fortæller i artiklen ”Hemmelige samfund og Antikrists komme”. De kabbalister der styrer verden, de er for største delen involveret i denne jødedom og er som sagt af den revisionistiske type zionister, der arbejder med denne okkultisme.

Jeg runder lige det okkulte ”Livets Træ” af. Billedet viser Livets Træ fra Kabbala, som er en symbolsk repræsentation i jødisk mystik. Det kaldes også det ”Sephirotiske Træ” eller ”Det Hellige Træ af Sephiroth”. ”Livets Træ” består af ti sfærer, kendt som Sephiroth (entalsform: Sephirah), og toogtyve stier, der forbinder dem. Sephiroth repræsenterer forskellige aspekter af Gud, universet og menneskets sjæl. Diagrammet viser en menneskelig figur i midten, som symboliserer menneskets bevidsthed og sjælens rejse gennem disse sfærer.

De ti Sephiroth:

De fire verdener:
Træet er også forbundet med de fire verdener i kabbalistisk tradition: Atziluth (Verden af emanation), Briah (Verden af skabelse), Yetzirah (Verden af formation) og Assiah (Verden af handling).

Den menneskelige figur:
Den menneskelige figur midt i træet repræsenterer den skabte eller manifesterede intelligens. Den viser balancen mellem den mandlige og kvindelige side, hvor den kvindelige side manifesterer sig i Malkuth, den nederste sfære.

Dette diagram bruges til at illustrere den mystiske rejse, som sjælen tager for at vende tilbage til guddommelig enhed, og hvordan forskellige aspekter af eksistensen er forbundet med hinanden gennem en åndelig struktur.

Det er sygt og det er okkult. Det er dæmoniske lærdomme som gennemsyrer jødedommen. Det, der ses i det er at det i bund og grund er New Age. Ligesom New Age fokuserer Ain Soph på en uendelig, transcendent kraft eller energi som fundamentet for alt liv. De fremmer begge en mystisk forbindelse til det guddommelige, gennem meditation og andre spirituelle praksisser, ligesom de fremhæver selvudvikling og forståelsen af ens forbindelse til universet, hvor Kabbala kalder det nærhed til Gud, og New Age personlig opvågning eller oplysning/indsigt. New Age inkorporerer elementer fra forskellige traditioner, herunder Kabbala, hvilket nogle gange direkte inkluderer begreber som Ain-Soph.

New Age er på mange måder den religiøse anskuelse der danner fundamentet for Antikrists religion. Det er mysticisme og i diametral modsætning til Bibelens lære.

Jødedommens forståelse af Messias


Jana fortæller i interviewet om en jødisk forfatter, Rabbi Joel Bakst, som er forfatter til en tobindsbog der hedder ”Josephic Messiah, Sacred Serpent”. Og Hun fortæller at

jeg tror, den har som sådan tre navne. Men de trækker på en 200 år gammel bog kaldet ”Kol Hator, The Voice of the Turtle Dove”. Og i den særlige bog havde rabbineren, Gaon de Vilna, opdaget koden og var i stand til at få åbenbaringen, som de siger, om Kabbalahens mysterium. Og de har forudsagt i den bog, at i endetiden, på det messianske tidspunkt, vil en figur som Cyrus dukke op igen.

I jødisk tankegang har de ikke kun én messias, som vi kristne har. Vi har Jesus Kristus som den ene og eneste messias. De har to messiaser. Den ene er Messias, Ben Joseph, og den anden er Messias, Ben David.

Messias, Ben Joseph, kan være hvem som helst, hvad enten det er en jøde eller en ikke-jøde. Det kan være en edomit, ifølge dem, en ikke-jøde. Men den ikke-jøde skal gøre noget godt for Israel og føre Israel mod dets endelige forløsning – ”Tikkun Olam[12]”.

Ifølge jødisk doktrin kan Messias, Ben Joseph, enten være en jøde eller en ikke-jøde, som hjælper Israel i deres forløsning. Som gør noget, alt det gode for Israel, så Israel kan komme til et punkt, hvor de hersker over verden.

Steven forklarer at:

Der er Messias, Ben Joseph og Messias, Ben David. Og den ene bringer Israel frem gennem forløsning, men den anden gør det gennem krig. Og nogle tror, at Trump muligvis kunne være David-messiasen, og at Netanyahu kunne være Joseph-messiasen, som bringer krigen. Eller omvendt. For eksempel kan du få dem ombyttet, og der er alle slags opfattelser derude som dette.

Jana fortsætter:

De betragter Trump som en Ben Joseph-messias af én grund. Han har flyttet ambassaden til Jerusalem. Og selvfølgelig er der en plan om, at alle nationer skal flytte deres ambassader til Jerusalem. Og så gav han dem også Golanhøjderne, og han støtter deres besættelse af landet derovre.

Værten, Rick Wiles stiller spørgsmålet, ”Pumper Kabbalah-troldmændene det her ind i Donald Trumps hoved? Finder de bare på det og fortæller ham - hey - vi har profetier om Cyrus og Messias - det er dig. Vi er kommet til denne konklusion - det er dig. Finder de bare på det her?... Vi ved, at de siger det til ham. Vi har optagelser af, at de siger: Du er messias.”. Juna svarer:

Jeg kan ikke se hjertet i det – jeg ved ikke om han villigt er en del af det, eller om de virkelig indprenter det i hans hoved… I jødedommen, kan Ben Joseph være flere mennesker. Hver generation havde ifølge jøderne en Messias Ben Joseph. Så når de taler om messias, skal man virkelig være forsigtig med at forstå, hvad de mener, for selvfølgelig har de også messiassen - den endelige messias, Ben David-messiassen, og han vil være en hellig slange…

Kabbalismens (jødedommens) AI messias


Bogen af Joel David Bakst, som Juna nævner har den fulde titel, ”Den hemmelige lære af Gaon af Vilna Bind II: Den Josephiske Messias, Leviathan, Metatron og den hellige slange”, som beskrives på Amazon således:

Dette værk, Bind II af Den hemmelige lære af Gaon af Vilna, introducerer læseren til den næsten ukendte Kabbalah-skole fra Gaon af Vilna. Denne kosmologi inkorporerer en ældgammel profeti, der foreskriver et messiansk samspil mellem Kabbalah og videnskab. Læseren tages med på en udforskning af de mest udfordrende ”hemmelighedernes hemmeligheder”, der findes i hele korpuset af de kabbalistiske læresætninger fra de jødiske vismænd: den hemmelige mission for Mashiach ben Yoseph (den Josephiske Messias) og de to Messiaser, det kosmiske drama om den hellige slange og dens rolle i accelerationen af teknologi, Leviathans fest og dets højere dimensionelle ”kød”, samt Metatron — Nærværens Prins — den ultimative nøgle til at låse op for Gaons Kabbalah-system, specifikt læren om Kol HaTor og i øvrigt hele Torahen og kosmos.[13]

Jana fortæller:

Ifølge bogen af Joel Bakst… beskriver han slangen, der var i Edens Have, og han beskriver den som androgyn AI. Og det er grundlæggende, hvem deres endelige messias er. De bringer deres hellige slange ned. Den er androgyn. Den er mand og kvinde i én krop og AI (kunstig intelligens), fordi Kabbalah er tæt forbundet med teknologi. Og i deres bøger og skrifter indrømmer de faktisk, at de vil bringe deres endelige messias gennem teknologi. Teknologi er så tæt forbundet med Kabbalah, at Kabbalah grundlæggende set er teknologi. Det er okkult. Og de taler specifikt om den hellige slange, der var i Edens Have. De beskriver den i denne særlige bog, og den var androgyn AI. Og det er deres messias.

En af de kilder jeg har i Israel, som arbejder tæt sammen med eller er meget involveret i israelsk efterretning, delte fortroligt med mig, hvordan et bestemt firma, som han ikke kunne navngive for mig, så du vil aldrig finde det på nogen børs osv., at de arbejder, som han kaldte det, med enheder med en IQ på 1000. Han henviser til noget fremmedartet. Faktisk, da han talte med manden, der ejer firmaet, fordi de omgås socialt, udtrykte han over for ham, at da han spurgte om de var en del af en regering, sagde han, at de er mere magtfulde end nogen regering på planeten. Men de arbejdede på at finde visse individer med en bestemt DNA-baggrund, som de kunne krydse AI-teknologi med denne DNA, DNAet fra disse individer.

Med andre ord venter den ledende elite en messias (som de selv producerer), som har med kunstig intelligens at gøre, og beskrives som en hellig, androgyn slange der var i edens have.

Jeg har før skrevet om hvordan vi skal forbindes til den digitale Gaia, hvorved vi underkaster os en åndelig magt, der står i modsætning til den kristne Gud. Det digitale er en måde at skabe en global enhed, der forener menneskeheden under en falsk åndelig bevidsthed, og som i sidste ende leder til tilbedelse af Satan[14]. Dyrets mærke synes i nutidens lys at være at teknologisk karakter, som kan overvåge alle og kontrollere at ingen uden det mærke kan købe og sælge, hvilket i dag uden tvivl er digital handel.

Kan du huske Mel Gibsons film, ”The Passion of the Christ[15], hvor Satan skildres i androgyn skikkelse?


Denne slange-messias er androgyn ligesom Gibson skildrer Satan. Det er samme sag med Baphomet, Mendes geden der er alt i én – inkl. mand og kvinde. Der ligger i tiden en stærk kraft der trækker samfundene i denne retning[16], hvor kønnene, mand og kvinde, udviskes. Verden forberedes på at forene sig med den kommende okkulte messias, som Bibelen kalder Antikrist.

Jana fortæller at:

Transkønsagendaen har sin oprindelse i zionismen, og det har sin oprindelse i Talmud, Zohar og Kabbalah. Det er en kabbalistisk doktrin om Adam-Kadmon, som i sidste ende handler om deres doktrin kaldet Tikkun Olam, som betyder at reparere verden. Så hvordan vil de reparere verden? De ønsker at bringe den tilbage til det oprindelige. Hvem var den oprindelige Adam? Han var androgyn. Så nu tilsætter de specifikke ting i mad og drikke, og grundlæggende er deres endelige mål at skabe mennesker på jorden, som vil overleve, hvad end det er, de bringer, som androgyniske. Det er den transkønsagenda.

Der er flere kendte der roder rundt med Kabbalah – Madonna, Demi Moore, Britney Spears, David og Victoria Beckham og Roseanne Barr[17] for at nævne nogle få. Den mest iøjnefaldende er Madonna, der studerer regelmæssigt med en personlig Kabbalah Center-rabbiner. Hun giver ikke længere koncerter fredag aften (som er begyndelsen af sabbat), bærer den røde snor om sit venstre håndled for at beskytte og afværge det ”onde øje” (Ayin Hara), hun har introduceret jødiske rituelle genstande såsom tefillin[18] i sine videoer og betaler regelmæssigt tiende til Kabbalah Centret.

Madonna har gennemgået voldsomme plastikkirurgiske forandringer, der har ændret hende fra at være en smuk kvinde til at være nærmest androgyn. Om det har nogen sammenhæng med hendes religion, ved jeg selvfølgelig ikke. Men det er i denne kontekst bemærkelsesværdigt.


Det er interessant at der om Antikrist står skrevet at den falske profet opfordrer verden til at lave et billede af ham, et billede som får livsånde, så det kan tale og lade alle dræbe, som ikke tilbeder det (Åb. 13:14-15). Et billede der kan tale… Det lyder som AI[19]. Det tyder på at der er en sammenhæng mellem mærket og dette billede, eller at dette billede teknisk set har et kamera, eller en censor forbundet med mærket, hvorigennem føjeligheden til at tilbede med AI kan overvåges.

Hvor skørt det end lyder det hele, så er det alt sammen inkoopereret i den okkulte jødedom, i nutidens verdens-elite. De er kabbalister der følger Zohars esoteriske fortolkninger af Toraen. Og det er denne virkelighed de forventer sig, når deres messias kommer – og det er ikke svært at se hvordan deres mysticisme falder i hak med hvordan Gud har afsløret det sidste verdensrige.

Jana fortæller om disse zionister (revisionist-zionisterne) at:

Nu bygger de deres eget kongerige. Det er det jødiske jordiske kongerige med hovedkvarter i Jerusalem, hvor deres AI-messias vil være, og de planlægger at herske over verden gennem loven. Du ved, det vil være internationalt, én lov, én religion. Grundlæggende set en luciferisk religion. Så ja, i Talmud er dette det jødiske jordiske kongerige, og det er derfor, at den zionistiske kristendom har omfavnet Kiliyazm… Som betyder 1.000… Det er der, de får tusindårsriget fra. Præcis, hvilket er et fokus på et jordisk tusindårsrige. Og dette er, hvordan jøder og kristne kommer sammen. Og kristne er så vildledte, idet de tror, at de arbejder for noget godt for jøderne. Som om de hjælper jøderne. Jøderne er ment til at få dette kongerige. Men dette er Zoharisk doktrin og har ikke gode intentioner. Som jeg sagde, de ønsker at herske over verden. De ønsker at få ikke-jødiske rigdomme, og de ønsker at herske over ikke-jøderne. De betragter ikke ikke-jøder som fuldt ud menneskelige væsener. Og faktisk, som en slutspil, har de denne mærkelige doktrin, Adam-Kadmon doktrin, som Adam-Kadmon oprindeligt ifølge Zohar og Talmud var androgyn, du ved. Som om han ikke var mand eller kvinde, men mand-kvinde i én krop. Og det er derfor, du ser denne transkønsagenda i dag.

Jeg har hørt undervisning i en kirke, at Gud er androgyn. Han skabte Adam i sit billede, og fra Adam tog han kvinden, hvilket betyder at Gud er både mand og kvinde – indeholder både mandelighed og kvindelighed. Tilmed er helligånden blevet skildret som feminin fordi Han udviser kvindelige egenskaber som at trøste og at være omsorgsfuld. Det er kabbalistisk lære der har sneget sig ind.

Kosher Pastor og Evangelisk Zionisme


Det påstås som sagt at denne okkulte zionisme er et angreb imod kristendommen for at ændre den. Juna nævner at kabbalisme påvirkede kristendommen i 17-19tallet, og det Waite siger er at

I år 1902 forsøgte jeg i The Doctrine and Literature of the Kabalah at give en detaljeret betragtning af de vigtigste tekster, der inkarnerer den hemmelige tradition i Israel, sammen med en beretning om, hvordan denne tradition påvirkede kristen lærdom i Europa i løbet af det 16., 17. og 18. århundrede, eller bredt sagt, fra perioden med Picus de Mirandula indtil aftenen før den franske revolution.

Denne indflydelse manifesterede sig især i studier og fortolkninger af kabbalistiske tekster af kristne lærde, der søgte at forstå og integrere jødisk mystik i deres egen religiøse og filosofiske sammenhæng. Waite nævner italieneren Giovanni Pico della Mirandola (Picus de Mirandula, 1463-1494), der var katolsk renæssancehumanist og filosof, der forsøgte at forene Kabbalah med kristendom. Men der var flere som ham.


Men det stoppede ikke der. Der er flere bevægelser i dag som ”Hebrew Roots Movement” (Hebraiske rødder-bevægelsen), der har ledt til ”Sacred Name Movement” (Hellig navn-bevægelsen) som igen har ført til underbevægelser som ”Assemblies of Yahweh”, ”the Assembly of Yahweh”, ”the House of Yahweh”, ”Yahweh’s Restoration Ministry”. Der er også begreber som messiansk det ene og andet – messiansk forsamling, fællesskab, alliance, association, jødedom. Det er i sig selv et stort studie, men lad mig kort give dig en forståelse af hvad det er.

Disse bevægelser er influeret af jødedommen, som Jesus og apostlene talte hårdt imod. Bevægelserne afkræver ting som overholdelse af Loven, at Jesus navn skal udtales Yahshuah – alt andet er blasfemi. Sammenfattende er fællesnævneren for disse bevægelser en stræben efter at integrere jødisk tradition og praksis i en kristen sammenhæng, som sagt gennem brugen af hebraiske navne for Gud og Jesus, overholdelse af Loven – særligt sabbatten og bibelske højtider, samt en vægt på Torahens bud som en central del af troen. Alt det, som apostlene talte imod.

Når du ser videoer på YouTube hvor de bruger de hebræiske navne Yahweh, Yashuah i tilfælde også Adonai, eller hvis de f.eks. siger ”Shalom” i stedet for ”hej” eller skriver G-d i stedet for Gud (eller engelsk God) – eller hvis de bærer kippa eller tallit (jødisk bedetørklæde, som ofte bæres over skuldrene eller omkring halsen), så er det et signal til at du skal tage dig i agt, for der kan være farisæisk surdej i måltidet!

Der er også disse ”kosher” pastorer eller præster, der forsøger at ødelægge den sande lære – hvilket selvfølgelig præsenteres som den rette forståelse. Kosher refererer til fødevarer og drikkevarer, der opfylder de jødiske kostlove, som er specificeret i det Gamle Testamente, især i 3. og 5. Mosebog. Ordet ”kosher” betyder bogstaveligt ”passende” eller ”tilladt” på hebraisk og bruges til at beskrive fødevarer, der er tilladt for jøder at spise ifølge religiøse regler. Kosherlovene har også en åndelig dimension og ses af jøder som en måde at opretholde en ren livsstil og en tættere forbindelse til Gud.

En kosher pastor er altså en, der følger jødiske love og traditioner, som forsøger at sammenflette kristen og jødisk praksis. De indfører en alternativ forståelse af Bibelen, med argumentationen at jøder bedre forstår den originale kontekst og situation den blev skrevet i. Derfor skal vi lægge os fladt ned og lytte til deres rene, korrekte kosher undervisning og udlægning af Skriften. Sagen er dog den, at denne type jøde aldrig har forstået Skriften. De er lige så afkoblede fra tiden hvor apostlene levede som vi er, og de har som os kun Bibelen der som 100% pålidelig kilde bygger forståelsesmæssig bro mellem deres og vores tid. Der er også historiske kilder der som de trækker på, men uanset hvad de viser, er Bibelen den eneste kilde til sandhed.

Lyt her til Rabbi Itzhak Shapira fra Ahavat Ammi (der betyder ”Af kærlighed til mit folk”) og Pastor Matt McKeown fra Kosher Pastor, der forklare lidt mere:

Shalom, mit navn er pastor Matt McEwen. Shalom, mit navn er rabbiner Chuck Chappelle. Vi vil gerne fortælle dig om et fantastisk program, som du måske er interesseret i, kaldet Kosher Pastor. Kosher Pastor-programmet startede faktisk i 2015 med lanceringen af Yeshiva Shuvu, et jødisk seminarium, der fokuserer på at genoprette det jødiske præg af Messias, først for jøder og derefter for nationerne. Jeg blev studerende ved Yeshiva Shuvu fra starten, og da jeg begyndte at lære på denne skole, indså jeg, at kristne havde brug for denne gode undervisning, men at de måske ikke kunne forstå det fra en jødisk kontekst.

Du spekulerer sikkert på, hvad der skulle genoprettes. Det er sproget, konteksten og historien. Alle disse ting skal genoprettes for at forstå evangeliet i sin rette sammenhæng. Hvis vi ikke forstår evangeliet i dets oprindelige jødiske kontekst, vil vi komme til at misforstå en masse ting. Så vi har udviklet et program til dig, noget af det er optaget i Israels land, og noget er optaget i vores studier rundt om i verden, alt sammen med det formål at genoprette Yeshua i hans jødiske kontekst. Vores ønske er, at kristne og endda præster vil deltage i dette banebrydende program, så de kan forstå hele Bibelen, både Det Gamle og Det Nye Testamente, i dens oprindelige kontekst, så vi kan have Bibelen, som den er tænkt at blive forstået.

Du spekulerer sikkert på, hvem der bør tilmelde sig et program som Kosher Pastor. Det bør være en messiansk jøde, en messiansk ikke-jøde og endda en kristen. Vi sidder alle sammen for at forstå skriften i dens oprindelige kontekst. Kosher Pastor er et program på bachelor-niveau, som du kan gennemføre, og det vil virkelig berige dit åndelige liv. I nogle af afsnittene bringer vi endda andre gæster som historikere fra landet, så vi kan tage dig med på en rejse sammen til Jerusalem, hvor vi ser på Apostlen Paulus liv og mange andre.

Vi ønsker, at du overvejer at tilmelde dig Kosher Pastor og fortæller dine venner og familiemedlemmer om det. Du kan få mere information på kosherpastor.com. Vores opgave og ansvar er ikke at prædike for dig eller forsøge at omvende dig, men simpelthen at være en del af din rejse op til Herrens bjerg, op til Jerusalem. Lad os tage denne rejse sammen. Amen, tak[20].

Én af konsekvenserne for deres lære er, at vi som kristne indgår i samme plan som Gud har for jøderne. Vi er alle de hellige – Hans folk – skønt Bibelen gør det klart at det er kun i Jesus vi er det. Det betyder at bortrykkelsen ses som en dæmonisk lærdom og at vi som kristne skal igennem Jakobs (Israels) trængsel. Vi er som kristne underlagt det, de kalder ”de fire pagter tilgangen”, som er


Vi som kristne er ikke med i pagten med Abraham – landet Israel tilhører ikke os, men jøderne. Vi er heller ikke under loven, så sinai-pagten er heller ikke for os. Pagten med David, at en af hans efterkommere altid ville sidde på Israels trone (Jesus), er heller ikke til os. Det er ikke en hedningekonge, men Jesus selv. Den Nye Pagt derimod, det Nye Testamente, det er for os. Men kosher-bevægelsen trækker os tilbage til jødedommen. Paulus advarer, ”I er kommet bort fra Kristus, når I vil retfærdiggøres ved loven. I er faldet ud af nåden” (Gal. 5:4), og det er præcis denne fælde de forsøger at lokke os i.

Jesus gav os en mission, at være menneskefiskere og Han sagde, ”Gå I derfor, og undervis alle nationer… idet I lærer dem at holde alt det, som jeg har befalet jer” (Matt. 28:19 , KJV). Apostlene var Guds talsmænd, grundlæggere af den kristne tro og menighed, og det de gav os, er det, som Jesus har befalet. Men disse bevægelser i jødedommen der forsøger at kapre kristendommen, har en anden agenda.

Opbygningen af Guds rige består af, at jøder og ikke-jøder arbejder sammen som ligeværdige partnere i genoprettelsen af det jødiske folk. Der er intet mere messias-lignende end at dele og støtte budskabet om håb og liv i den rette sammenhæng med jøden først (Romerne. 1:16).

For at opnå dette og bringe Himmeriget til jøderne først, må fylden af hedningerne finde sted. Derfor er det vores store ønske og glæde at se nationernes genoprettelse tilbage til deres jødiske rødder[21]

Deres mission er ikke Jesu befaling, men at trække kristne tilbage til jødedommen, for at genoprette det jødiske folk. Paulus er ganske tydelig når det kommer til dette, ”Thi jøde er ikke den, som er det i det udvortes, og omskærelse er heller ikke det, som sker udvortes, i kød; men jøde er den, som er det i det indvortes, og omskærelse er hjertets omskærelse, som sker ved Ånd, ikke efter bogstaven; han har ikke sin ros fra mennesker, men fra Gud” (Romerne. 2:28-29).

Den elitære zionismes formål med ”riget” skinner tydeligt igennem i deres tekst. Den kabbalistiske revisionist-zionisme arbejder primært med militære og nationalistiske kræfter, mens denne religiøse bevægelse i samme ånd forsøger at overtage med en global religiøs kraft. Bevidst eller ubevidst – disse kosher vranglærere er frivilligt som ufrivilligt sunket ned i mysticisme – Kabbalah og Zohar. De viderefører de falske farisæiske lærdomme som Jesus og apostlene talte hårdt imod.

Der findes denne ”Seven Mountains Prophecy / Mandate”[22] (De Syv Bjerge Profetien – nogle kalder det også Mandat), der siger at kristne bør søge indflydelse og dominans i syv nøgleområder af samfundet (religion, familie, uddannelse, regering, medier, kunst og underholdning, erhvervsliv). Generelt når bevægelser søger kontrol, så bør alle alarmklokker ringe – for hver en lille gruppe der tilraner sig kontrol over masserne, vil uundgåeligt blive diktatoriske – deres vej eller ingen vej. Udtagen selvfølgelig, hvis det er en person der er fejlfri og perfekt i retfærd og kærlighed, som kun Jesus er. Det er samme imperialistiske mentalitet, som de gale zionister besidder, og det kommer fra én og samme ånd – Antikrists ånd. Han er den tinden af verdslig magt, der styrer og kontrollerer alle aspekter af hele klodens samfund. Det er den ånd der hærger i disse bevægelser.

Der er efterhånden mange der er flirter med denne lære fra jødedommen. Bill (William) Schnoebelen (With One Accord Ministries), Rob Skiba, Jim Staley (Passion For Truth Ministries), Michael Rude (A Rude Awakening) for at nævne nogle få der formodentlig er kendt af mange. Det der bliver endnu mere skørt er, at der ofte sniger sig fladjords forståelse[23] med ind. Bill Schnoebelen er én af dem som siger at ”Jo mere jeg studerede det, desto mere syntes det at være sandt; jo mere jeg studerede skrifterne, desto mere syntes det at være sandt… Det ser ikke godt ud for globe-folket[24].

Pointen er, at kabbalismen er mere udbredt end man umiddelbart tror. Det er som sagt farisæernes surdej, og vi skal tage os i agt for den (Matt. 16:6)! Det er ikke alt hvad de personer jeg har nævnt her siger, som er forkert. De kommer med mange interessante og rigtige informationer. Det er det, der er med surdej, at det blandes i og gennemsyrer alt, hvilket i denne kontekst betyder, at selvom de kommer med sande informationer vil deres konklusioner ofte ende et forkert sted.

Afslutning


Der findes altså en type zionisme der er elitær, som ikke handler alene om oprettelsen af staten Israel og jødernes ret til det lovede land, men om at verden skal underlægges zionismen – i sidste ende deres falske messias, ligesom den ”kristne” ”seven mountain prophecies” søger at tage kontrol over alt. Mens hele verden naturligvis vil underlægges Jesus som vil regere fra Israel, så har denne zionistiske tilgang ingen tilknytning til den kærlighed som Gud har givet os igennem Jesus. Hans kongerige er af retfærdighed og kærlighed, mens kabbalisternes zionistiske kongerige er af terror og undertrykkelse.

Det er klart, at vi som kristne der tilhører Jesus, ikke kan forsvare den form for zionisme – ligesom vi ikke kan forsvare den nye verdensorden – samme verdensmagt som Jesus selv kommer og knuser (Dan. 8:25). Vi kan forsvare zionisme i henhold til Guds løfter – at landet ”fra floden til havet” (Sal. 72:8-9) tilhører Gud, der har givet det til Israel.

Steven nævner at 30% af det jødiske folk er Talmudister, Zoharister og Kabbalister, men Gud har afsløret at der findes 66% af det jødiske folk, som Han er imod, som er så hadefulde at de ikke kan komme med ind i fredsriget (Zak. 13:8). Det ændrer ikke på Guds løfte, at den sidste tredjedel skal arve det land, Han har givet Abraham.

Helt forkortet, kan vi som Guds folk støtte Hans form for zionisme, mens vi afslører og taler imod Satans zionisme. Med andre ord – når pro-palæstinensiske demonstranter siger at ”anti-zionisme er ikke ensbetydende med anti-semitisme”, så er det ikke nødvendigvis forkert – hvilken zionisme taler de om?

Referencer


[4] The Secret Doctrine in Israel”, side 143 - kapitel 12 med titlen ”Messias’ komme
[5] Se mere i artiklen ”<#a358?mark=De syv Noadiske (Noahide) love>
[6] What Is Jewish Noahide Law?”, Stop Noahide Law, 21-09-2020
[7] Types of Zionism”, Wikipedia
[10] Se historiske artikler som ”The War of Independence: Operation “Yoav”” (Jewish Virtual Library), ”Weakness into Strength: Overcoming Strategic Deficits in the 1948 Israeli War for Independence” (The Strategy Bridge) og ”Operation Yoav” (Wikipedia)
[11] Se ”Drømmen om en Ny Tid – en kamp om ord” under ”As Above So Below
[12] Tikkun Olam er et hebraisk begreb, der bogstaveligt betyder reparation af verden eller at gøre verden hel. Det stammer fra jødisk filosofi og teologi og henviser til den handling at forbedre eller helbrede verden gennem handlinger af venlighed, social retfærdighed og omsorg for andre. I praksis kan Tikkun Olam manifestere sig på mange måder, herunder velgørenhed, frivilligt arbejde, støtte til menneskerettigheder og miljøbeskyttelse. Det er en idé, der opfordrer til handling og social ansvarlighed.
[14] Se mere i artiklen ”Verdensriget 2010 - virkeligt og virtuelt” under ”Den digitale Gaia”.
[17] Kabbalah Centre”, Wikipedia
[18] Tefillin eller Tephillin er det hebræiske ord for det græske phylaktḗrion som Jesus bruger i Matt. 23:5 , hvor han taler om de skriftkloge og farisæerne der siger ét og gør noget andet, som ”gør deres bederemme brede”. Disse bederemme er små pergamentruller, hvorpå der er skrevet bestemte sætninger fra loven. De blev lagt i læderkapsler og bundet med remme på panden og på venstre arm, enten fordi de antages at bevare loven i hukommelsen, eller snarere fordi de blev betragtet som en slags amuletter eller talismaner for at beskytte dem mod fare. Denne skik skyldes en misfortolkning af de tekster, som de baserer praksissen på, nemlig Guds befaling om at ”binde dem som et Tegn om din Hånd, de skal være som et Erindringsmærke på din Pande” (5. Mos. 6:8). Befalingen bør utvivlsomt forstås metaforisk, som en opfordring til at huske loven, meditere over den, have den så at sige konstant foran deres øjne og leve deres liv efter den; som når Salomon siger, om Guds bud generelt, bind dem som Bånd om din Hals, skriv dem på dit Hjertes Tavle! (Ordsp. 3:1-3; Ordsp. 6:21). Men jøderne, der forstod denne befaling bogstaveligt, skrev de forskellige passager ned, hvor end de optræder, og som det ser ud til at henvise til, og bandt dem på deres pander og på deres arme.
[21] A Message to the Nations”, Ahavat Ammi Ministries
[22] Se evt. videoen ”7 Mountains of Influence”, Jerry Brandt /Action Evangelism, YouTube d, 07-04-2017 – se også ”The Seven Mountain Prophecy”.
[24] Bill Schnoebelen opens to Flat Earth!”, YouTube,d . 19-02-2018


Debat: Zionismen der styrer verden

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Emne: Anden religion

Information & kontakt

Kontakt

Skriv til Tagryggen, på mail:

Ophavsret

Alle artikler på Tagryggen.dk, stilles til rådighed for visning og læsning.
Det er tilladt at udskrive og distribuere artiklerne, også digitalt, når blot det er til eget brug. Men digital kopiering af hele artikler til visning på andre sites er ikke tilladt.
Citater må gerne kopieres og bruges digitalt, når blot der linkes til omtalte artikel på Tagryggens hjemmeside.

Læs om ophavsretsloven hos Statens Retsinformation