Rusland, en trussel mod Israel, USA og Sverige

Lagt på d. 23/01-18Jeg skriver ikke dette for at påstå, at følgende udvikler sig til det, Bibelen har forudsagt. Jeg vil bare gøre dig opmærksom på hvor meget det hele ulmer.

I weekenden (20/21-01-2018) igangsatte Tyrkiet en militær operation i det nordlige Syrien, i den Syriske region Afrin, mod de syrisk-kurdiske folks beskyttelsesenheder (YPG). Det er en kampagne kaldt "Olive Branch Operation" (Olivengrens Kamphandling), og har til formål at "beskytte Syriens territoriale integritet og eliminere alle terroristiske elementer i regionen", ifølge bemærkninger på Twitter af præsident Tayyip Erdogans talsmand. Den begyndte som en luftkampagne i lørdags og blev søndag udvidet til en landoffensiv operation1.

Det er ikke kun Tyrkiet der er involveret i denne kamphandling. Igennem operationen føres Russiske soldater også med ind i området.

Tyrkiet lancerede en militær indtrængen ind i nabolandet Syrien i weekenden, hvilket bringer russiske og tyrkiske soldater nærmere en allerede ustabil region2.

Vi ved fra Ez. 38:5-6 at Iran (herunder måske Irak og Afghanistan), Ætiopien, Libyen (måske Somalia), Tyskland, Sydrusland og Kossaklandet vil gå imod Israel3. Se denne skitse:


Selvom det kommer fra okkulte stemmer, vil jeg alligevel gengive denne profeti fra Vilna Gaon, som jeg før har nævnt. Han profeterede at, "Når du hører at russerne har taget Krim(hvilket de gjorde i 2014), skal du vide at Messiastiden er begyndt, og Hans fodtrin høres. Og når du hører at russerne har nået til Konstantinopels by(Istanbul), skal du tage dine sabbatsklæder på og ikke tage dem af igen, for det betyder at Messias kan komme hvert minut"4.

Med denne tilsyneladende opfyldelse af hans profeti, er det måske værd lige at have følgende i baghovedet. Operation "Olive Branch Operation":

får en 200 år gammel profeti om en før-messiansk konflikt mellem Rusland og Tyrkiet, til at synes tættere end nogensinde før. Denne 200-årige profeti, var en nøje bevogtet hemmelighed indtil for få år siden, og detaljer beskrevet i profetien, er stærkt i overensstemmelse med situationen, der udvikler sig hen imod det nordlige Israel...

En konflikt mellem Tyrkiet og Rusland blev forudsagt for mere end 200 år siden af Rabbi Elijah Ben Solomon Zalman, kendt som Vilna Gaon, en af de største jødiske lærde fra det 18. århundrede, som også var en kendt kabbalist (mystiker). Lige før hans død lavede Vilna Gaon en todelt profeti, der blev holdt hemmelig, overført mundtligt fra lærer til elev i generationer. Denne profeti blev offentligt for første gang i 2014 af Rabbi Moshe Shternbuch, et barnebarn af Vilna Gaon...

Den første del af profetien synes at være materialiseret i 2014, da Rusland invaderede Ukraine og annekterede Krim. Anden halvdel af profetien som vedrører en konflikt mellem Rusland og Tyrkiet, er et af mange mulige resultater for den nuværende eskalering i Syrien...

Denne alliance mellem Rusland og Syrien er i overensstemmelse med et senere tillæg til Vilna Gaons profeti. Kloisenberger Rabbi, en 20-årig Hasidisk leder og en del af kæden der holdt fast i profetien, skrev om et yderligere aspekt til Ruslands tilstedeværelse i Istanbul. 

"Russerne vil komme, de vil komme og være sammen med Ismaels sønner," tilføjede Kloisenberger Rabbi. 

De arabiske folk i dag, er primært identificeret som værende Ishmaels åndelige efterkommere. En alliance mellem Rusland og Syrien mod Tyrkiet, et ikke-arabisk land, ville være i overensstemmelse med Klosienberger Rabbi's forudsigelse.2

Hovedessensen i dette er, at Magogkrigen synes at komme tættere på sin opfyldelse. Aktørerne rykker sammen på scenen, og teaterstykket kan gå i gang når som helst. Men ikke kun for Mellemøsten er der profetier. Som jeg har gennemgået i nyhedsbloggen "Det 20. århundredes profetier for Skandinavien", er der også profetiske stemmer der advarer om Ruslands invadering af både Norge og Sverige - og rent militærstrategisk kræver det, at Danmark også er besat.

Uafhængigt af de profetier, har Sveriges regering afsat 1,625 milliarder til at renovere Sveriges mange beskyttelsesrum. Borgerne er blevet advaret om denne øgede risiko for angreb, og folket anbefales at have et forråd af mad til mindst syv dage. Allerede i 2016 krævede Sveriges Civilbeskyttelse og Nødstyrelse (MSB) at kommunerne skulle øge sikkerheden, deltage i forsvarets krigsøvelser, deltage på forskellige forsvarskurser, medvirke til at der kommer flere sikkerhedsrum og at de ikke længere må afvikle ledelsescentre i bjergområder og andre civile krigsfaciliteter5.

Sveriges tidligere forsvarsminister siger at:

Vi forestiller os ikke en stor invasion, som retter sig mod hele Centraleuropa eller Nordeuropa for - eksempelvis - at nå Atlanterhavskysten, men det, som man kan tænke sig, er begrænsede krigsoperationer mod dele af Sverige, siger den tidligere svenske forsvarsminister Björn von Sydow (S), formand for Försvarsberedningen, til Politiken.

Den svenske analyse er en konsekvens af Ruslands annektering af Krim, offensiven i Ukraine og militære provokationer de seneste år.

Försvarsberedningen anbefaler derfor, at Sverige indretter sit militære og civile forsvar, så det kan klare sig gennem en krise- eller krigssituation i mindst tre måneder.6

Når svenskerne taler om at opbygge lagre til krisesituationer og istandsætte beskyttelsesrum for millioner af kroner, er der ikke tale om en overreaktion fra vores naboland.
Det mener forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen, efter at den tværpolitiske svenske kommission Försvarsberedningen har afleveret en række anbefalinger til den svenske regering om indretningen af det svenske totalforsvar.

»Jeg synes, at den svenske rapport er værd at læse. Den giver udtryk for det sikkerhedspolitiske billede, der er i Danmarks nærområde«, siger Claus Hjort Frederiksen.

Ligesom svenskerne mener han, at Ruslands annektering af Krim, krigen i det østlige Ukraine og en intimideringspolitik overfor de baltiske lande kalder på handling.7

Danmarks forsvarsminister kender ikke meget til hvem Rusland er, og har som Sveriges politikere ingen ide om hvad fremtiden med Rusland bringer. Han mener at Danmark igennem Nato er Rusland suverænt overlegen. Han kender ikke Bibelen, og kender ikke Ruslands centrale rolle i endetidens opgør. Han har som Israel i fordum, sin tryghed i pagten med døden og dødsriget og siger (blot med andre ord), "når den susende Svøbe går frem, da når den ej os, thi Løgn har vi gjort til vort Ly, vi har gemt os i Svig" (Es. 28:15):

- Der er den store forskel på Danmark og Sverige, at Danmark er medlem af Nato, og det er Sverige ikke. Danmark er omfattet af den sikkerhedsgaranti, som er i Nato-traktaten – at et angreb på ét land er et angreb på alle lande, siger han til DR.

- Og Nato er jo suverænt overlegen over for Rusland.

Försvarsberedningens analyse får dog ikke nogen umiddelbar betydning for den danske forsvarspolitik, lyder det fra ministeren.

- Alle lande omkring Østersøen har et samstemmende billede af, at Rusland opfører sig meget aggressivt og tester vores vilje. Det er også baggrunden for, at vi for øjeblikket forhandler et forsvarsforlig, hvor vi taler om en væsentlig styrkelse af det danske forsvar, specielt i Østersøregionen, siger Claus Hjort Frederiksen.

Skulle det alligevel komme så vidt, at Rusland lavede et angreb mod Sverige, ville landet ifølge ministeren naturligvis få hjælp – også selvom det ikke er medlem af Nato. For både Sverige og Finland er alligevel integreret i Natos forsvar...

- Der er jo et meget omfattende samarbejde blandt de nordiske lande. Vi har et radarsamarbejde, vi laver fælles uniformindkøb, og vi åbner op for, at vi kan bruge hinandens luft og søterritorium uden at skulle ind i lange procedurer med ansøgninger og så videre, siger han.8

Og således kan det gå til, at Rusland bliver nødtvunget til at invadere både Tyskland og Danmark i forsøget på overtagelse.

Som nævnt i overskriften, er også USA presset af Rusland - men også af Kina:

USA's forsvarsminister, Jim Mattis, siger ifølge Reuters, at konkurrence mellem stormagterne nu er mest i fokus i den amerikanske regering - ikke bekæmpelse af terrorisme.
Mattis kalder Kina og Rusland for "revisionistiske" stormagter, som forsøger at præge verden i overensstemmelse med deres autoritære modeller.

Han siger også, at USA står over for tiltagende trusler fra de to store lande, og at det amerikanske militær er "eroderet" på alle områder.

- Vort militær er stadig stærkt, men vores konkurrencestyrke er eroderet på ethvert område inden for krigsførelse, siger den amerikanske forsvarsminister.9

Der er lagt meget til rette. Når Guds tid kommer, er alt parat til at ryste en verden, der har skubbet Gud så langt på afstand, at Han tillader en global dom over ondskaben. Tiden nærmer sig øjensynligt i hast, og vi må være forberedte på at kunne få del af mørkets begyndelse. Hvorfor? Birger Claesson spurgte i 1950 hvorfor det kommer over os, og Gud svarede, "Jeg kan ikke lære dem at bede, jeg kan ikke gøre dem ydmyge uden igennem nød. Og nu kommer nøden over dette folk, og mange er de som skal reddes for evigheden igennem denne nød". Ron White spurgte i 1976 også, og Gud svarede, "Det er min hånd til dom, og jeg bruger disse ting for at kalde folket tilbage til mig, og bringe disse nationer i knæ igen".

Som altid må vi vente og se om disse profetier er sande, men uden tvivl er noget ved at ske...

1 "Turkey Launches Major Campaign Against Kurdish Fighters in Northern Syria", Breaking Israel News, d. 21-01-2018
2 "Will Turkish Invasion of Syria Bring About Pre-Messianic Conflict With Russia?", Breaking Israel News, d. 22-01-2018
3 Se artiklen Bibelens troværdighed
4 "Magog i Syrien
5 "Kommunerna ska rusta för krig - men de vet inte hur", Sydsvenskan, d. 12-12-2016
6 "Svenskerne advares om krig", Avisen.dk, d. 07-01-2018
7 "Hjort om forråd til en krisetid: Nej, svenskerne overdriver ikke", Politiken, d. 07-01-2018
8 "Claus Hjort kalder svensk frygt for russisk angreb 'en realistisk vurdering'", DR Politik, d. 07-01-2018
9 "USA's forsvarsminister: Kina og Rusland er farlige for USA", Fyens.dk, d. 19-01-2018


Debat: Rusland, en trussel mod Israel, USA og Sverige

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Europa [10]; Gog & Magog [22]; Mellemøsten [67]; Mette Frederiksen [10]; NATO [9]; Rusland [21]; Skandinavien [9]; Tidens ende [73];

Flere nyhedsblogs fra 2018