Status på venstrefløjens kamp mod fri information

Lagt på d. 07/08-18Gateway Pundit har lavet en undersøgelse af venstreføjens censur på internettet1, og har fundet at Facebooks ændringer i deres algoritme, som matcher artikler med brugernes præferencer, skjuler mere og mere højreorienteret materiale. Med andre ord - materiale der modgår elitens programmering af samfundene hen imod det sidste verdensrige, får ingen plads i deres medier. Der findes ikke ét stort socialt medie, uden det er elite-kontrolleret - om det er Facebook, Youtube, Twitter, eller Apple, og det betyder at siden 2017 til i dag, er trafikken til højreorienterede sider faldet med 93%.

Det betyder at mennesker der primært bruger de sociale medier til at erhverve sig information, praktisk talt ingen information får, der kan balancere deres verdenssyn på en fornuftig, oplyst måde. Det forklarer hvorfor det bliver mere og mere svært at samtale med venstrefløjen - de er ganske enkelt dømt til at være enøjede og ude af balance med en afbalanceret og nuanceret verden.
Rapporten siger, 

To tredjedele af U.S. voksne, får deres nyheder direkte fra links på sociale medie-sider som Facebook, ifølge en Pew Research forespørgsel. Det tal vokser stødt.

Siden den forespørgsel blev udgivet, har Facebook fortsat justeret deres nyheds "algoritme" til at skjule konservativ-hældende nyheder fra den amerikanske offentlighed.

Fra The Gateway Pundit til IJR, til the Daily Caller, er det erfaret at trafik til konservative sider fra Facebook er faldet med 93%.

Det er ikke et tilfælde, da det ikke har påvirket venstre-hældende sider, det er en på-tværs-af-komitéen handling for Facebooks del, for at eliminere konservative nyheder og meninger. Det er en direkte krænkelse af en åben politisk dialog i dette land, og en krænkelse af vores first amendment rettigheder og pressefriheden.

Det er otte forskellige sites der er blevet undersøgt, og på ca. 1½ år er læsermængden reduceret til næsten ingenting, og dermed indtjeningen for journalister og researchere der arbejder for de forskellige nyheds-sites. 


The Wesrern Journal har også lavet en undersøgelse der viser at højreorienterede sites mister læsere2:


Zuckerberg selv, siger at:

Facebook har undersøgt akademisk efterforskning og har konkluderet at sociale medier kun er godt for brugernes velbefindende, hvis de bruges til at "forbinde med folk vi holder af"... Facebook ønsker at fremme den slags opslag som opmuntrer til sådanne interaktioner3

Det, Zuckerberg med andre ord siger, når vi ser at højrefløjen aflives på Facebook er, at kun venstreorienteret materiale er godt for brugernes velbefindende, for det må gerne deles og "synes godt om", og bruges til at forbinde os, så læsere føres gerne videre til sådanne nyheds-sites.

Alex Jones / Inforwars er også under stort pres. Man kan mene om ham hvad man vil, men han er konservativ og Apple har ifølge CNBC fjernet hele biblioteker af hans podcasts, Facebook fjernede fire af hans sider og Youtube lukkede hans konto "Alex Jones Channel" - alt sammen på samme dag, mandag d. 06-08-20184. Alt fra sprogbrug til formodede intentioner og overbevisninger, er brugt som forklaring på sider der lukkes og materiale der fjernes.

I februar 2017 skrev jeg en artikel om at denne krig var på vej5, og det er en kæmpe mediekrig der er i gang - uden at få sønderlig opmærksomhed. Programmeringen af verdenssamfundene er yderst offensiv i disse dage, og et sundt samfund der bygger på Bibelens moral og sandhed er under massiv bombardering fra Satans lakajer, eliten der som hans tjenere sidder med på hans tronstol over verdensmagten, politisk, økonomisk, militært. Går vi blot tilbage til 1983, var 90% af Amerikanske medier ejet af 50 forskellige firmaer. I 2011 var ejerskabet reduceret til 66 

Kontrolleret information findes på mange fronter - dagens nyheder er bare én af dem. Når det kommer til menneskeskabt global opvarmning/global nedkøling/klimaforandringer, er det en politisk krig, ikke videnskabelig konsensus, der får plads i medierne. Når det kommer til religion er det evolution og ikke skabelse der får pladsen. Information er et våben der kæmpes med ubemærket for de fleste, ganske enkelt i en kamp om det sidste verdensrige, som Bibelen har afsløret for os. Verden vil få sit sidste rige, og det vil lede venstreorienteret vanvid i afgrunden, hvorefter Jesus vil afslutte krigen og oprette sit fredsrige, en verden bygget på Bibelens moral og sandhed.

Det eliten har gang i her, det er magtmisbrug. Det er frontal krig mod ytringsfriheden. Det er et fænomen der kan komme til at brede sig til hosting firmaer, store som små, der på sin overlevelse presses til politisk korrekthed og må lukke hjemmesider der ligeledes taler imod venstrefløjen. Horisonten synes at vise en mørk sky at et totalitært samfund, hvor afvigelser straffes - og er det ikke det, vi har læst i Bibelen? Alle der ikke vil tilbede dyrets billede - underforstået dets system og verdenssamfund, vil dræbes (Åb. 13:15) - folk vil blive "halshugget
for Jesu vidnesbyrds og for Guds ords skyld
" (Åb. 20:4) - fordi det anses for "hate speech".

Mange, mange ting er lagt til rette og kan forløse helvede på jord i et nu, når Gud siger at nok er nok og tager os hjem, så Han kan lade verdens tåbeligheder ramme kloden for fuld kraft. Dagen er meget nær!

1 "Report: Facebook Eliminates 93% of Traffic to Top Conservative Websites", Scribd, juli 2018, af Jim Hoft
2 "Confirmed: Facebook’s Recent Algorithm Change Is Crushing Conservative Sites, Boosting Liberals", The Western Journal, d. 13-03-2018
3 "Why Facebook's news feed is changing – and how it will affect you", The Guardian, d. 12-01-2018
4 "Facebook, YouTube join Apple in banning Alex Jones", WND, d. 07-08-2018
5 Mediekrig mellem to verdensordener
6 "These 6 Corporations Control 90% Of The Media In America", Business Insider, d. 14-06-2012


Debat: Status på venstrefløjens kamp mod fri information

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*Relaterede nyhedsblogs

Fake News [10]; Internet [12]; Journalistik [19]; Kontrol [91]; Samfund [66];

Flere nyhedsblogs fra 2018