Rusland foreslår kryptovaluta for Eurasien

Lagt på d. 02/01-18


Udskriv


I forbindelse med Bitcoins popularitet, har Israel talt om at lave sin egen virtuelle shekel1, og nu forslår Ruslands centralbank også en enkelt virtuel valuta, for den Eurasiske Økonomiske Union (EEU).

Lykkes det, vil det kunne blive den valuta som der handles med i supernation 5, på Club of Rome's 10-kongerigers verdenskort:


Som Sagt i nyheden "Israel overvejer kryptovaluta", kan man argumentere for at der vil komme 10 valutaer sammen med de 10 kongeriger, og derfor er dette foreslag meget interessant. Ruslands centralbanks vicedirektør Olga Skorobogatova siger:

...debatten om en fælles kryptovaluta for en række lande, er meget lovende, mere end for en enkelt nation.

Deltagerne i forskellige økonomiske begivenheder, hvor jeg normalt deltager... kommer alle til den konklusion, at spørgsmålet om en virtuel valuta ikke er særligt anvendeligt for ét land. Først og fremmest giver det mening at diskutere kryptovaluta på niveau med flere lande som BRICS og EEU. Det er fornuftigt at fastsætte en ækvivalent for alle betalinger2

Som fortalt i nyheden "Sanktioner mod Rusland - en indsprøjtning til Antikrists rige?", ønsker Rusland at gøre sig fri af dollaren, og Brasilien, Rusland, Indien, Kina og Sydafrika der udgør BRICS, foreslås også en fælles digital valuta. Den kryptovaluta vil dog sprede sig over 3 supernationer (4, 5 og 6) hvilket nok ikke holder, hvis der skal være én valuta pr. nation.

Men der er gang i dannelsen af det sidste verdensrige, og denne nyhed er blot én blandt mange, der forkynder endens snarlige komme for verden som vi kender den.

Referencer1 Israel overvejer kryptovaluta
2 "Russia suggests creating single virtual currency for BRICS and EEU", RT Business News, d. 28-12-2017


Debat: Rusland foreslår kryptovaluta for Eurasien

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

10 kongeriger [11]; Eurasien [4]; Kryptovaluta [4]; Rusland [26]; Tidens ende [79]; Økonomi [101];

Flere nyhedsblogs fra 2018