Islams muhamedanere er førende storjægere af kristne

Lagt på d. 16/01-18Åbne døre har siden 1992 udgivet rapporten "World Watch List"1, hvor de rangerer lande på en top 50 liste, for forfølgelse af kristne. Listen er samlet af folk med indsigt på området, og organiseres af en ekstern organisation, der er specialiseret i religiøs frihed, og listen er yderst seriøs og pålidelig. Interviews med mennesker i de belastede områder og data-analyser, giver et ærligt billede af de trængsler kristne oplever over hele verden. De er kategoriseret til forfølgelser på fem områder af livet: Kirkelivet, det nationale liv (regeringer), livet i samfundsgrupperne (hvor de bor), familielivet (tvangsægteskaber) og det helt private liv (frihedberøvelse m.v.).

Over 215 millioner kristne, én ud af tolv, er - sagt med fattige ord - fordulgt igennem trusler, fængsel og myrderier. Der er tale om decideret terror og tortur. Der er tale om kristne kvinder der hver dag voldtages og chikaneres seksuelt. Det er kvinder som elsker Jesus, vores søstre i Ham, der tvinges ind i islamisk ægteskab på grund af troen på vores Frelser. Hver dag lever mennesker i denne frygt, og hver dag falder seks kvinder som bytte for islams sataniske had. Børn, kvinder og mænd der nedslagtes brutalt.

Som nummer ét på listen er Nordkorea - for sekstende år i træk - hvor det er ulovligt at være kristen, og straffes med enten død eller livslang arbejdslejr. Den overvejende årsag til forfølgelse er dog den globale udbredelse af Islam - nu for andet år i træk. Og på top ti listen findes otte Islamiske lande - Afghanistan, Somalia, Sudan, Pakistan, Libyen, Irak, Yemen og Iran. 

Det er ikke nyt og er foregået i adskillige år. I 2012 sagde Angela Merkel at "Kristendommen er den mest forfulgte religion på verdensplan"2 og i 2014 rapporterede "The Catholic News Agency" at der hvert femte minut blev der dræbt en kristen, og det anses for folkemord3.

I de palæstinensiske områder er forfølgelsen ikke værst, men der er et enormt pres på de kristne, selvom der er love der skulle beskytte deres religionsfrihed.

Selv de Afrikanske stater i Ætiopien, i Kenya og i den Centralafrikanske Republik, hvor den overordnede religion er kristendom, er den islamiske undertrykkelse voldsom4

Det er interessant, at lille Israel, indeklemt imellem de islamiske undertrykkende lande, overhovedet ikke er på listen. Alligevel søger verdens politikere at forurene det lille land, Mellemøstens åndehul, med en islamisk stat. Det er alarmerende, at på trods af at islams udbredelse, for andet år i træk, har forvoldt den primære forfølgelse af vore brødre og søstre i Kristus, så hyler vore religiøst illitterære politikere op om, at Islam er fredelig, og at de vil have flere til Europa.

Der findes hverken politiske ører eller øjne til at høre eller se, hvor tydeligt hele kloden råber op om, at Islam skal holdes langt på afstand. Velvilligt fordummes nationerne af ideen om, at det kun er det få antal muhamedanere der er voldelige - alt imens kristenforfølgelsen eksploderer i hele verden. Intet sted kan vi få afløb for vores frustration, for vores bekymringer og medfølelse for dette folkemord. Vi må intet sige, men skal smile overbærende og betale ved kasse ét, for at få vore lande sat i fare for samme forfølgelse.

Fritz Springmeier fortæller at han fra pålidelige kilder har fået at vide at5:

1) Illiminati beordrer og styrer Islams øverste ledere
2) Islam blev brugt af Satans system til at fjerne kristendommen fra sin oprindelige Mellemøstlige begyndelse.
3) Illuminati gav retningslinjer til deres nutidige ledere, at tillade islamisk indvandring at ødelægge den vestlige civilisation, skabe og uddanne islamisk terrorisme som et hegelisk dialektisk værktøj, og til at bruge islamiske terrorister til at tilsmudse grundlæggende religiøse troende.
4) Den Illuminati rettede offentlige uddannelse og grupper som Antifa (aktivister i den Amerikanske venstrefløj), er brugt til at fremme den nuværende politiske linje, uanset hvor ulogisk og inkonsekvent den nuværende linje er i forhold til tidligere holdninger.

Der er ikke ord for den ondskab vore ledere tillader i tolerancens navn. Et hovedløst skattesystem kanaliserer vores penge og dermed arbejdskraft ned i ødelæggelsen af vore egne samfund - vi kan intet gøre - politiske ignoranter dirigerer undergangen. Uden nogen forståelse overhovedet for Islam, for Koranen, Hadith'erne og Sunnah'erne, forvalter de arbejdsomme borgeres anstrengelser og lader os betale summer, for opretholdelsen og væksten af Islam i Vesten. Hvordan kan de tro Islam er fredelig hos os, når muhamedanerne står øverst på listen for forfølgelse af kristne?

For mange er denne nyhed heldigvis ikke en overraskelse. Jeg fandt det blot berettelsesværdigt at mellem alle de muslimske lande, hvor forfølgelsen er på sit højeste, ses Israel som en strålende nation. Og dog ved vi, at snart vil hele verden vende sig imod den, og forsvare Islam der spreder død i hele verden.

1 "World Watch List - Open Doors USA", Open Doors
2 Kristendomofobi
3 "'Every five minutes, a Christian dies in the Middle East'", Catholic News Agency, d. 12-12.2014
4 "1 In 12 Christians Worldwide Persecuted, Report Shows", The Jerusalem Post, d. 11-01-2018
5 "Evaluating Strategic Info", facebook, d. 02-01-2018


Debat: Islams muhamedanere er førende storjægere af kristne

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Islam [54]; Konspiration [52]; Kristenforfølgelse [4]; Terror [15];

Flere nyhedsblogs fra 2018