Skeptiske videnskabsmænd sparket af FN's presse program...igen

Lagt på d. 13/12-07I artiklen "Den globale opvarmning, og sammensmeltning", gør jeg det ganske synligt, at debatten om global opvarmning er en politisk rævestreg, som er en vigtig brik i en større agenda for den Ny Verdensorden. Sandheden undertrykkes, og her er et fysisk bevis for "videnskabens" undertrykkelse og fornægtelse af sandheden:

For anden gang denne uge, blev det Internationale Klima Videnskabs Forbund (ICSC) sparket af presseprogrammet for FN’s klimakonference på Bali, Indonesien.

ICSC er en gruppe videnskabsmænd fra Afrika, Australien, Europa, Indien, New Zealand og USA, som erklærer, at sund videnskab ikke støtter de skandaløse påstande og drakoniske reglementer, som forelægges på Bali.

ICSC’s holdleder, Bryan Leyland, en ekspert inden for kulstof og energi handel, fortalte ”Denne morgen bekræftede jeg at vi havde hovedkonferencehallen i morgen tidlig, kl. 9:00. I dag Kl. 16:30, erfarede jeg at Barbara Black tog os af programmet og lukkede for yderligere reserveringer. Jeg damper.”

Black er NGO forbindelsesofficer for FN’s Struktur Konvention for Klima Forandring på Bali.

Tidligere på ugen, lukkede FN's embedsmænd på Bali, ned for ICSC’s første pressekonference der. Black afbrød pressekonferencen og krævede at videnskabsmændene forsvandt øjeblikkeligt. Hun truede med at få politiet til fysisk at fjerne dem fra lokaliteterne.

Black’s anstrengelser er en del af FN’s fortsatte censorat for uenige stemmer på Bali. ICSC's videnskabsmænd er blevet forhindret i at deltage i paneldiskussionerne, sideløbende begivenheder og udstillinger


Mikrofonen gives alene til dem, der vil tale verdensordnens sag. Andre fjernes med vold, om krævet.
Kilde: www.globalwarmingheartland.org


Debat: Skeptiske videnskabsmænd sparket af FN's presse program...igen

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

FN [35]; Klimaforandringer [178]; Naturlig klima [40];

Flere nyhedsblogs fra 2007