Derfor er mænd utro

Lagt på d. 18/12-07"Videnskab" kontra Gud.

Der er sket meget med den menneskelige han, siden aberne stod for at føre arten videre. Dengang gik alt ud på netop dette at føre arten videre...enhver mand vil i selskab med en voksen kvinde, han hverken er gift eller kærester med, føle instinktiv trang til et hurtigt samleje, mener Morris. Også selvom han aldrig vil møde denne kvinde igen. Simpelthen fordi det giver ham chancen for at medvirke til at sætte et barn i verden.


Hvor ville det være rart, om vores umoral kunne skyldes på ubevidst instinkt. Men hvad siger sandheden, som Gud lærer os?

"Mens de påstod, at de var vise, blev de dårer...Derfor gav Gud dem hen i deres hjerters lyster til urenhed, så de vanærede deres legemer indbyrdes...da de ikke regnede det for noget værd at kende Gud, gav Gud dem hen til et uværdigt sind, så de gjorde, hvad der var usømmeligt" (Rom. 1:22, 24, 28).

Typisk for videnskaben, er der placeret ét ben hvert sit sted (og armene er lige så ubeslutsomme), og denne "videnskabsmand" Desmond Morris banker hovedet ind i selvmodsigelsens dørkarm, og mumler:

I stammerne tilbage i jægersamfundet var der ikke mange kvinder til at vække mændenes nysgerrighed. Nutidens jagtmarker er til gengæld fyldt med fristelser, og det er dem, der er årsag til utroskab og ikke mænds instinkt for at føre arten videre, mener Desmond Morris.

Kilde: www.berlingske.dk


Debat: Derfor er mænd utro

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Evolution [57]; Seksualitet [33];

Flere nyhedsblogs fra 2007