DONG, IPCC's talerør.

Lagt på d. 16/10-07I "04 Oktober 2007" udgaven af Dong energy's informations blad, hører man igen om global opvarmning og IPCC's påstand om, at det er menneskets skyld.

Jesper Teilgaard har været skeptisk, men er faldet for den fortsatte propaganda, og siger:

Men den seneste rapport fra FN’s klimapanel, IPCC, viser med al tydelighed, at der er tale om menneskeskabte påvirkninger. Jeg har selv været skeptisk over for det faktum, men det synes jeg ikke, man kan tillade sig at være mere. Vi kan ikke bare lukke øjnene, hvis vi skal kunne se vores børnebørn i øjnene,


IPCC har én eneste grund til med al tydelighed at kunne vise den menneskelige hånd i klodens klima. De forskere som har en forudsætning for at udtale sig, har fået slettet sine indlæg om dette, i IPCC rapportens kapitel 8. Efter de havde godkendt rapporten, men før udgivelse, blev følgende bl.a. ændret

- Ingen af studierne citeret ovenfor, har vist klar bevis for at vi kan tilskrive de observerede klimaforandringer til den specifikke grund, at det er forøgelse af drivhusgasser.
- Mens nogle af de mønsterbaserede undersøgelser, som diskuteres her, har hævdet måling af en markant klimaforandring, så har ingen undersøgelse til dag dato med sikkerhed tilskrevet det hele, eller dele af den observerede klimaforandring, til menneskeskabte årsager. Der er heller ingen undersøgelse der har bestemt størrelsen af drivhusgaseffekten eller opløsningsstofeffekten i de observerede data - et emne af primær relevans til lovgivere.
- Enhver påstand om positiv måling og tillæggelse af markant klimaforandring, vil sandsynligvis forblive kontroversiel indtil usikkerhederne om den fuldstændige naturlige omskiftelighed i klimasystemet er reduceret.
- Mens ingen af disse undersøgelser specifikt har overvejet årsagsemnet, så drager de ofte nogle årsagskonklusioner, for hvilke der kun er lidt retfærdiggørelse.
- Hvornår vil en antropogenisk effekt på klimaet blive identificeret? Det er ikke overraskende at det bedste svar på det spørgsmål er, ’det ved vi ikke’”

Citat fra "Unstoppable Global Warming every 1,500 Years", side 64, af S. Fred Singer og Dennis T. Avery.

Læs mere om konspirationen "Global opvarmning"
Kilde: www.dongenergy.dk


Debat: DONG, IPCC's talerør.

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Energi [12]; IPCC [15]; Klimaforandringer [178];

Flere nyhedsblogs fra 2007