Kurt Thorsen på vej til stort comeback

Lagt på d. 16/11-07»Nu skal vi have lyset ind i vort sind, nu skal mørket sendes på flugt«


Kurt Thorsen har nyt byggeri på tegnebrættet, som skal opføres på Amager, på byggegrunden der har fået øgenavnet "Moské Grunden". Byggeriet skal indeholde flere forskellige faciliteter, og Politiken fortæller:

Mens han afsonede sin dom på seks års fængsel for bedrageri og mandatsvig, tegnede Kurt Thorsen de første skitser til projektet, der i dag er på ikke mindre end 120.000 etagekvadratmeter, og bl.a. indeholder...en moské


Gud advarer "Ve dem, der ... gør Mørke til Lys og Lys til Mørke". Med en moské vil Thorsens lys gøres til mørke. Det giver genklang i hele verden, at muhamedanernes moskéer er arnesteder for terrorisme, og den gamle afgudinde Alilah, nu kaldt Allah, har i fortiden været årsag til nationers undergang.

Gud udvalgte sig Abrahams efterkommere, det jødiske folk, for at vise os, dig og mig, Hans retfærdighed og give os et visuelt billede af Hans visdom og vilje. Til dette folk siger Han igen og igen om hedningenes afgudssteder: "alle deres Offerhøje skal I ødelægge" (4. Mos. 33:52) - "deres Altre skal I nedbryde" (5. Mos. 7:5) - "I skal i Bund og Grund ødelægge alle de Steder, hvor de Folk...dyrker deres Guder, på de høje Bjerge, på Højene og under alle grønne Træer!".

Israel adlød ikke Gud, og blev udvist fra deres land i ca. 1.900 år. Skulle det gå os bedre, hvis vi tilmed bygger disse menneskers afgudssteder?

Teknik- og miljøborgmester i Københavns kommune, Klaus Bondam er begejstret og siger:

Jeg vil strække mig så langt som at sige, at det er et meget elegant projekt. Der er tale om en god og visionær udnyttelse af en grund, der har ligget ubenyttet hen i mange år. Jeg fornemmer, at der er udstrakt politisk velvilje overfor projektet
(http://politiken.dk/erhverv/article431222.ece)

Projektets skæbne afgøres i løbet af et årstid, og i skal i værste fald begyndes opført i 2009. Det er tid for de kristne at bede!
Kilde: politiken.dk


Debat: Kurt Thorsen på vej til stort comeback

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Personer [40]; Politik [115];

Flere nyhedsblogs fra 2007