Sverige forbyder Gud i biologiundervisningen

Lagt på d. 23/10-07


Udskriv


Svenske friskoler må ikke undervise i teorien om intelligent design...Det skal være ulovligt for lærere på religiøse friskoler at præsentere intelligent design som alternativ til evolutionsteorien i biologiundervisningen...En forklaring, der ifølge mange biologer er en måde at få en Gud ind i biologiundervisningen gennem bagdøren


Evolution er blevet isoleret som det eneste tilladte gæt. Evolutionen er aldrig blevet bevist, for hverken videnskabsmænd eller historikere var tilstede da den fysiske verden tog form.

Per Christiansen, der er evolutionsbiolog og medarbejder på Zoologisk Museum i København, siger:

Det er et meget vellykket propagandaforsøg, som har gjort folk forvirrede. Og vi ved, at teorien bliver udbredt af fundamentalistiske troende, der er i fuld gang med at erstatte viden med overtro


Evolution har aldrig været videnskab. Der findes ingen måde hvorpå vi kan måle livets oprindelse. Videnskab kan og skal kun, ene og alene, forholde sig til det, der kan erhverves viden om.

Hvis Intelligent Design er et propagandaforsøg for at få Gud ind ad bagdøren, er det så noget at nævne i forhold til det evolutionen har sneget ind? Religionen ateisme, humanisme (jeg'et før alle andre), fascisme, laissez-faire kapitalisme og imperialisme...Den svage må dø og den stærke svælge.

Intelligent Design er modsat evolutionsteorien opstået ud fra det, der kan måles, og er derfor decideret videnskab. Evolution er et ubegrundet, mytologisk, pseudo-videnskabeligt rationale for ovennævnte religioner.

Læs mere om Evolution og Intelligent Design
Kilde: avisen.dk


Debat: Sverige forbyder Gud i biologiundervisningen

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Evolution [58]; Kristendom [61];

Flere nyhedsblogs fra 2007