Bush troende eller ikke?

Lagt på d. 07/10-07Der er i kristne kredse stor debat om hvorvidt præsident George Bush er kristen eller ikke. I artiklen Den Ny Verdensorden, viser jeg at Bush's far brugte titlen "Den Ny Verdensorden" mere end 200 gange i sin tjeneste. Samtidig viser jeg - med videoklip - at Bush Jr. er medlem af den sataniske kult "Skull and Bones".

Selvom dette er faktum, holder utallige fast på hans bekendelse til kristendommen. Men læs hans udtalelse, hvor han beskyldes for at være fjende af Islam (oversat til Dansk):

Altså, for det første, så tror jeg på en almægtig Gud, og jeg tror at hele verden, om de er muslimer, kristne, eller nogen anden religion, beder til den samme Gud. Det er det, jeg tror. Jeg tror at Islam er en stor religion som prædiker fred.


Det er ikke det Jesus siger. Selvom man så beder til Bibelens Gud, så er der kun én måde at opnå forsoning, nemlig Jesus Kristus. "Jeg er døren; om nogen går ind gennem mig, han skal blive frelst" (Joh. 10:9). At Bush prædiker at alle religioner er lige gode, gør ham til en løgner, for Jesus sagde: "den, der ikke går ind i fårefolden gennem døren, men stiger over andetsteds, han er tyv og røver." (Joh. 10:1)

Bush er af egen trosbekendelse ikke kristen!
Kilde: worldnetdaily.com


Debat: Bush troende eller ikke?

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Falsk religion [78]; Personer [40];

Flere nyhedsblogs fra 2007