Jesu ligklæde og forførelsen af hele verden

af Kim Andersen
Lagt på d. 26/04-10Der synes at komme mere og mere fokus på Jesu ligklæde, og iveren for at bevise klædet som værende ægte, er enorm. Videnskabelige værktøjer, som radioaktive og kemiske prøver, bruges for at bevise klædets ægthed. F.eks. det, at man igennem metoder brugt til at behandle satellitbilleder, for at se topografiske niveauforskelle, nu kan se Jesus i 3D[1]. Sider både på Dansk[2] og Engelsk[3] fortæller om dette yderst opsigtsvækkende fænomen, en videnskab der endda kan bevise Jesu opstandelse - og tilmed Big Bang! Mere om det senere.

Ligklædet ser ud som vist på dette billede, og er 4,34 meter langt, og 1,09 meter bredt. Billedet er manipuleret, således at aftrykkene på billedet fremstår mere tydeligt, men det er det omtalte, oprindelige klæde. Det er ét stort klæde, som er svøbt om personen, fra fod til isse, både fortil og bagtil.

Jeg vil allerede nu vise, hvorfor jeg synes med sikkerhed at kunne sige, at det ikke er Jesu ligklæde. Bibelen fortæller om ligklædet, og fortæller om Simon Peter, der gik ind i gravhulen og: ”så linklæderne ligge dér og det tørklæde, som han havde haft over sit hoved; det lå ikke ved linklæderne, men sammenfoldet på et sted for sig selv” (Joh. 20:6-7).

Bemærk at der er to klæder, ét tørklæde som Jesus havde om hovedet, og så selve ligklædet. Se så ligklædet på billedet, der i Ægypter-stil, dækker både hoved og krop i ét stykke. Forskere mener da, at tørklædet har været lagt om Jesu hoved inde under det fulde ligklæde, og at blodet er trængt igennem tørklædet ud på ligklædet. Men andre steder i Bibelen, hvor et ligklæde beskrives, nemlig i historien om Lazarus, gøres det tydeligt at sådan gjorde man ikke: ”»Lazarus, kom herud!« Og den døde kom ud med fødder og hænder omvundne med ligklæder og ansigtet hyllet i et tørklæde” (Joh. 11:44). Lazarus havde som Jesus et separat hovedklæde. Hænder og fødder i ét klæde, og hovedet i et andet.

Legemet var indhyllet i ligklædet, bundet om hænder og fødder, og der er bred enighed om, at Jesus efterlod ligklædet i samme form, som da Han lå indsvøbt i det - altså med form som et legeme, men et tomt hylster. Under almindelige omstændigheder, ville den indsvøbte person ikke selv kunne komme ud af ligklædet, hvilket beskrivelsen af Lazarus fortæller. Jesus sagde til folkene omkring Ham: ”Løs ham (Lazarus) og lad ham gå” (Joh. 11:44). Derfor må klædet have været upåvirket af Jesu opstandelse, og da Jesus havde foldet tørklædet sammen (en jødisk skik der fortæller at personen vender tilbage), må det have været uden for legemets svøb, som et separat klæde, der var svøbt om hovedet alene. Ligklædet er derfor ikke Jesu ligklæde, da der er aftryk af hele personen, fra fod til isse, som billedet her skildrer. Billedet er taget fra filmen ”The Fabric of Time”, som jeg kommer tilbage til.


Illuminati og Jesu ligklæde


Årsagen til at jeg har skrevet denne korte artikel er, at jeg synes at se, at ligklædet er et redskab i verdensordnens hænder og planer. Jeg vil sikkert blive gjort til grin igen, anklaget for naiv tro på konspirationsteorier. Men jeg har ikke svært ved at tro, at dette ikke blot er en teori, men faktuel konspiration. Desuden handler det ikke om hvad jeg tror, men hvad verdensordnen tror. Jeg har før fortalt om Illuminati kortspillet, der allerede 1995 forudsagde 2001 angrebet på World Trade og Pentagon[4]. De forudsagde også nuværende bankkrak, hvor de store banker sluger de små[5]. I 1995 lavede Steve Jackson Games et kort som omhandler dette ligklæde, i samme serie som de andre officielle kort[6].

På kortet står der: ”Det (ligklæde) på museet er falsk. Det virkelige er langt væk, centeret for natlige ritualer...”.

Skal man tro budskabet på dette kort, så er det som jeg har fremlagt ifølge Bibelen, at klædet der dækker legemet fra fod til isse er falsk. Hovedet og legemet har hvert sit klæde, og som dette kort siger, er det falsk - men findes det originale klæde et sted, hvor det bruges i natlige, okkulte, ritualer?

Hitlers besættelse af relikvier


Hitler var dybt okkult, og søgte hele livet at få kraft, styrke og åbenbaring igennem fortidens relikvier. Bogen ”Skæbnespydet”, af Trevor Ravenscroft, fortæller meget om alt dette. Det var bl.a. det spyd, som en romersk centurion stødte ind i siden på Jesus da Han hang på korset, som Hitler var besat af. Men det er også kommet frem, at ligklædet har fundet Hitlers interesse, i en grad så Moderkirken måtte skjule klædet, efter Hitlers folk ved et besøg i Italien, i 1938, stillede spørgsmål om ligklædet:

I 1939 skjulte den katolske kirke Jesu Ligklæde i et lille kloster i Avelino i den sydlige del af Campanie-regionen... Årsagen til flytningen var, at kirken frygtede, at Adolf Hitler og hans SS-folk ville stjæle ligklædet...Ifølge Cardin var Hitler besat af ligklædets historie. Der er ingen dokumentation fra tysk side af denne besættelse, men det er kendt fra den faglige litteratur, at SS iværksatte en række efterforskninger af mytiske og religiøse genstande, der ikke mindst skulle vise den ariske races oprindelse... Den officielle forklaring på flytningen var frygten for bombning af Torino. Frygten for Hitlers planer skyldtes, at da Hitler i 1938 besøgte Italien stillede hans folk spørgsmål om ligklædet.[7]

Hitlers besættelse af et verdensrige med en ren hersker race, var ikke Hitlers egen opfundne plan for en ny verden. Det er et dæmonisk plot, der har ulmet siden syndfloden, hvor kæmperne (nu dæmonerne) nær havde overtaget jorden, i det, der for okkultister anses for Atlantis, landet Hitler var besat af, og hvorfra den ariske hersker race menes at stamme.

Derfor bør det ikke forekomme os uvirkeligt, at samme ligklæde, som historien antyder fandt verdensherskeren Hitlers opmærksomhed, ligeledes vil være et relikvie for grundlæggerne af dette sidste og igangværende verdensrige, som Bibelen beskriver som værende mere ødelæggende ned noget foregående.

Hvilket ligklæde, og hvilket formål?


For troende kristne mennesker, der har fået Guds Ånd, og tilbeder i ånd og sandhed, findes der ikke noget mere irrelevant, end relikvier som ligklædet, skæbnes spyddet og den hellige gral. Livet med den levende og opstandne Jesus er for os ét og alt, og det er det liv, og det evangelium, som vi er sat til at prædike og forsvare. Derfor skal vi også være på vagt, som vi er det i læremæssige og åndelige ting, når vi præsenteres for fysiske genstande, der omhandler Jesu liv, og i særdeleshed legeme.

Som Illuminati kortet fortæller, så er det ikke det ægte ligklæde, der er blevet undersøgt. Men er det sandt? - og findes det sande ligklæde overhovedet? Hvis det sande ligklæde findes, så vil værdien af Guds eget blod være så stor for okkulte kraft-hungrende mennesker, at det som kortet siger, vil være helliget natlige ceremonier. Det er ikke det ligklæde jeg er bekymret for, men det, der fremvises for os, som det ægte.

Man kan undre sig, at Hitler ville efterstræbe et falsk ligklæde. Jeg tror ikke Hitler har været en del af Illuminati’s inderkerne, for så ville han være indviet i disse såkaldte natlige ceremonier, og ville ikke selv skulle jagte det. Han har sikkert troet at ligklædet var ægte, og med sin forståelse af det okkulte, forventede han at kunne opnå styrke fra ligklædet, som fra skæbnespyddet. Hitler har været et redskab, som led i forvandlingen af verden, til dette nuværende verdensrige. Som Albert Pike i 1870 forudså ang. etableringen af den nye verdensorden, så ville Anden verdenskrig befordre ”splid mellem Storbritannien og Tyskland...at styrke den nye kommunistiske Russiske regering, så den kunne svække og ødelægge andre regeringer og religioner[8].

Men hvad er formålet med dette ligklæde fra Torino, som har gennemgået al den efterforskning for at bevise dets ægthed? Jeg finder svaret ganske åbenlyst. DNA! Det er ikke nogen ny tanke. I 2003 skrev L. A. Marzulli en fiktionsroman, som også omhandler dette emne, hvor han skriver:

”Jesus kom sig, blev gift, og avlede børn.” ”Desposyniet, eller Herrens arvinger, hans efterkommere, er i live i dag,” tilføjede Kenson. ”Du vil finde at visse DNA match vil være meget interessante,” erklærede Wyan. ”Vi har arrangeret en prøve fra Ligklædet i Turin, for at sammenligne den med...uofficielt, selvfølgelig. Vi må være forsigtige, dog, med hvordan vi præsenterer dette[9]

Da Vinci Mysteriet handler netop om dette, hvor den hellige gral er Maria Magdalene, med hvem Jesus efter teorien blev gift og fik børn med.

Som sagt har man med adskillige metoder forsøgt at bekræfte ligklædets alder, stedet hvor det er lavet m.m. Der forelægger stærkt bevis for, at klædet er ægte, og flere og flere accepterer det, og færre og færre kan modbevise det. Man har endda personens blodtype, hvilken er type AB, hvilket Ray Rogers, der er stipendiat ved University of California, Los Alamos National Laboratory og stiftende medlem af Coalition for Excellence in Science Education, fandt ud af. Han undersøgte over flere dage, sammen med flere andre forskere, ligklædet i Italien, og samlede mange prøver og partikelmateriale til efterfølgende studie[10].

Konspirationen er denne, at når hele den forenede kristne verden, katolikker og protestanter og hvad har vi, med én stemme og delt begejstring, i håbet om at overbevise verden om at personen Jesus har været her, og er opstået (mere om det om lidt), så vil videnskaben give kristendommen dødsstødet, og med DNA prøver bevise, at Jesu efterkommere er her hos os, den dag i dag, og at Maria Magdalene teorien, Da Vincis hellige gral, er sand. Millioner vil få knust sin tro på Jesus og Bibelen, og vejen for den sidste genstridige rest, der endnu ikke har accepteret verdensreligionen (Åb. 13:8), fører direkte i armene på Antikrist - Jesu retmæssige efterkommer.

Bevis for opstandelsen


Jeg købte for nogen tid siden en DVD kaldt ”The Fabric of Time”, der gennemgår alle de videnskabelige beviser for ligklædets ægthed.

Advokat Mike Minor blåstempler efter retsmæssige procedurer den historiske del af ligklædet, og siger at enten er det Jesu ligklæde, eller også er det historiens bedste fupnummer nogensinde, gjort med menneskehånd. Der er hundredvis af historiske og videnskabelige beviser, som autoriserer ægtheden af ligklædet, siger han. Det eneste bevis imod, er kulstof 14 prøven der blev foretaget i 1988, som viste at ligklædet er fra mellem år 1260, til 1390. Men præcis det stykke der blev klippet ud, for at lave denne prøve, blev klippet ud af et stykke stof, hvormed ligklædet var blevet repareret.

Efter at have læst to rapporter om en reparation, der i 1531 var udført på klædet i området, hvor C 14-prøvematerialet var afklippet, opdagede Raymond Rogers, at netop dette felt viste sig at være både kemisk og optisk forskelligt fra det øvrige klæde.

Rogers fandt i tråde fra området betydelige mængder vanillin - en naturlig delkomponent af lignin, som findes i store mængder i hørfibrene, men intet vanillin i de tråde, han i sin tid havde taget fra andre steder på ligklædet. Normalt finder man ikke vanillin i gamle klædestykker; fx er der intet vanillin i det hørlinned, der omsluttede de berømte Dødehavsruller fra vor tidsregnings begyndelse. Tabet af vanillin fra lignin sker med en ret konstant tidsfaktor. Ud fra dette kendskab kunne Rogers fastslå, at ligklædet måtte være mellem 1.300 og 3.000 år gammelt og altså ikke kunne stamme fra senmiddelalderen.[11]

Om det så havde været en kulstof 14 prøve fra det oprindelige klæde, så er dateringsmetoden så upræcis så det ikke kan anses for seriøs datering[12]. Så der siges altså at være hundredvis af beviser og ingen modbeviser.

På ligklædet findes aftrykket af en korsfæstet mand. De unikke sår, som Jesus ifølge Bibelen har fået - tornekronen, naglemærkerne, den romerske pisk og spyddet i siden - er alle synlige afmærkninger på klædet. Mærker på skulderne, efter Han bar korset. Man kan tilmed se, at Jesus fik mønter på øjnene, mønter som passer med tiden ved Jesu død. Der er i klædets fibre fundet rester af særlig kalksten, der kun findes i Jerusalem området, hvilket beviser at klædet har været hvor det ville forventes. Ligeledes er der præg og pollen af forskellige blomster, der er findes i Palæstinas områder, som tilmed kun blomstrer i månederne for den jødiske påske, hvor Jesus blev korsfæstet. Disse blomster aftryk, har en form der viser, at de stammer fra blomster der har ligget på ligklædet i de timer Jesus siges at have været i graven. Pollen resterne er bl.a. fra tornekrone planten, og fraværet af farvestoffer på disse pollen, taler for, at ligklædet ikke er malet. Blodet er som sagt, ægte menneskeblod.

Igennem andre teknikker, kan videnskaben endda se - og hold nu fast - det præcise tidspunkt, hvor Jesus gik over i evigheden. Dame Piczek fortæller i filmen, hvordan det ellers flade aftryk på ligklædet, er blevet projekteret op og ned, ind i selve klædet, som illustreret på dette billede:


Piczek fortsætter med at fortælle, at graven betegner en utrolig ny begyndelse, frem for død:

i dybden af den sammenfaldne event horizon (en betegnelse for en skillelinie i rumtid), er der noget videnskaben kender som ”singularitet”. Det er præcis det der startede universet i ”Big Bang”. Vi har intet mindre i Kristi grav, end begyndelsen af et nyt univers.

Det der skete med Jesus, da Hans legeme forvandledes til herlighedslegeme, menes altså stadig at kunne ses i klædet. Filmen forklarer, at måske viser ligklædet således ikke bare opstandelsen, men en beskrivelse af selve skabelsen. Kunne det være, spørger speakeren, at i stedet for at videnskaben beviser at ligklædet er autentisk, så beviser billedet på ligklædet videnskabens nøjagtighed? I jagten på videnskabelig autenticitet, er den mirakuløse betydning af ligklædet blevet genopdaget? Hvad ville det betyde for verden, hvis videnskabelig efterforskning og troen igennem generationer, kunne gå hånd i hånd, i perfekt harmoni?

Er det bare mig, eller kan du også se at videnskaben har grebet endnu en fiskestang, i håb om at flere vil bide på? Det er præcis kampen om skabelsen, der skiller vandene. Er vores univers resultatet af ”Big Bang”, eller er det håndværket fra den Levende Guds hånd, startet og fuldendt på seks dage? Ligklædet forsøges nu at bevise videnskabens religion, ”Big Bang”, og underforstået tilhørende evolution. Det er jo helt grotesk.

Hvem har været i klædet?


Samme advokat Mike Minor, stiller spørgsmålet: ”Hvis det ikke er Jesus, hvem er det da, og hvad er det”, og det er et rigtig godt spørgsmål.

Der er en tanke der forfølger mig, og den er lige så validt et gæt, som at sige at ligklædet har tilhørt Jesus. Tænk over dette:

Moderkirkens første pave, siges ifølge moderkirkens tradition at være Peter, og er der efterladte relikvier fra ham, er det selvsagt at moderkirken har været ligklædets vogtere igennem alle århundrederne. Den katolske Eusebius, citerer Origenes i ”Church History II”, som skulle have sagt: ”Peter blev korsfæstet med sit hoved nedad, efter eget valg om straf[13]. Det er en almen anerkendt tradition. Kan det være Peter? Et linklæde fra Jerusalem, med blomsteraftryk, pollen og kalkstens aflejringer, kunne sammen med lokale mønter have været fragtet hele jorden rundt, og brugt i Amerika, og stadig være i stand til at opfylde samme kriterier, som det omtalte ligklæde. Det er ikke et holdbart bevis.

Peter var gift, hvilket Bibelen forklarer ved at omtale Hans svigermor som blev helbredt (Mark. 1:30-31), og ved at Paulus omtaler hans hustru på følgende måde: ”Har vi ikke ret til at tage en søster som hustru med overalt lige så vel som de andre apostle og Herrens brødre og Kefas? (dvs. Peter)” (1. Kor. 9:5). Sandsynligheden for at Peter havde børn, er derfor absolut til stede. Derfor er det også med DNA prøver og efterkommere i tankerne muligt, at personen i ligklædet har nutidige efterkommere.

Hvis det heller ikke er Peter, så kan det være hvem som helst. Historien fortæller at tusinder blev korsfæstet. At nogle blev trukket igennem samme behandling som den Herre de bekendte sine liv til, er nærliggende.

Faktum er, at vi har ingen billeder af hvordan Jesus så ud. Han var ikke populær og folket lavede ingen buster af Ham. Skal man sammenligne aftrykket på ligklædet med de fantom-tegninger der er lavet af Jesus, så kan man lige så godt sammenligne med fantom-tegningerne af den Merovinske kejser Charlemagne, hvor der f.eks. i Da Vinci Mysteriet påstås at denne merovinske slægt går tilbage til kong David, og ifølge Priory of Sion er Jesu efterkommere (læs evt. Bedraget af Da Vinci mysteriet)


Afslutning


Selvom ligklædet er ægte, så er der absolut intet bevis for, at personen er Jesus. Tværtimod passer Bibelens beskrivelse af ligklædet ikke dette ligklæde fra Turino. Som det altid er med ”videnskab”, så er det fyldt med antagelser og teorier. Ligklædet er omspundet af Big Bang teori, og anden ”videnskabelig” gætteri.

Hvad andet end bedrag skal det kunne bruges til? Hvad andet, end at få hele den kristne verden til at gabe over fiskekrogen, der ligner at give videnskabelig bevis for Jesu liv, død og opstandelse? Videnskaben vil hive den store fisk i land, for at give den kniven i nakken, igennem DNA beviset for ”Jesu” efterkommere.

Der er kun ét at sige, og det er: hold afstand. Bid ikke på krogen, men bevar troen på den opstandne Jesus, igennem Åndens vidnesbyrd i dit indre. Den forvandling vi som frelste mennesker har fået i vore liv, omend vi endnu er uperfekte og fejlbarlige, det er alt vi behøver for at kende, at Jesus er død og opstanden, præcis som evangeliet forkynder.

The Fabric of Time


Jeg har fundet omtalte film på Vimeo:


Fabric of Time from Ya'akob on Vimeo.Reference liste


[1] Se evt. ”Jesus genskabt i 3D”, DR Nyheder, d. 23-04-2010
[2]Ligklædet i Torino
[3]Shroud of Turin Story
[4] Se artiklerne ”Konspiration – teori eller fakta?” og ”Svineinfluenza og befolkningskontrol
[5] Se nyhedsbloggen ”Global opvarmning overstråler finanskrise
[6]The Official INWO Card List - April 18, 1995”, Steve Jackson Games. Søg evt. efter “Shroud of Turin”.
[7]Hitler ville stjæle Jesu ligklæde”, Berlingske Tidende, 15-04-2010.
[8] Se ”Hvilken profetisk tid er det?
[9]The Unholy Deception: The Nephilim Return”, af L. A. Marzulli, side 16.
[10] Information via mailkorrespondance med C.A. Bouthillier, der har skrevet om det her: “Blood Types, Shroud of Turin, End Times & Illuminati/Priory of Sion” (http://www.how-near-armageddon.org/html/forum/msg/148.html), 25-02-2006.
[11]Kulstof 14-datering”, Ligklædet i Torino
[12] Læs evt. artiklen ”Evolution, falsum eller fakta?”, fra punktet ”Atomet” og frem.
[13]Saint Peter”, Wikipedia


Debat: Jesu ligklæde og forførelsen af hele verden

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Emne: Diverse om vildfarelse

Relaterede nyhedsbogs


Information & kontakt

Kontakt

Skriv til Tagryggen, på mail:

Ophavsret

Alle artikler på Tagryggen.dk, stilles til rådighed for visning og læsning.
Det er tilladt at udskrive og distribuere artiklerne, også digitalt, når blot det er til eget brug. Men digital kopiering af hele artikler til visning på andre sites er ikke tilladt.
Citater må gerne kopieres og bruges digitalt, når blot der linkes til omtalte artikel på Tagryggens hjemmeside.

Læs om ophavsretsloven hos Statens Retsinformation