Forkert igen: De varmeste klimaløgne

af Kim Andersen
Lagt på d. 24/01-24


Udskriv
Oversigt


Der har været en del løgneriske påstande om klimasituationen i 2023 - også fra Al Gore, den notorisk rablende klima-aktivist, som uddanner andre rablende aktivister som Greta Thunberg, der alle burde have en stor, foret gummistøvle i munden, for de aner ikke hvor meget ødelæggelse der følger hvis deres opråb efterleves - mens vejret fortsætter som Gud har besluttet det.

Heartland Institute har gennemgået 13 af løgnene i en rapport[1] , bl.a. Al Gore der går fuldstændig amok i et rasende udbrud i Davos – og bemærk hvor nøje ordene er valgt for at skabe alarm og frygt:

Kogende have:


folk er bekendt med den tynde blå linje, som astronauterne tager med hjem på deres billeder fra rummet. Det er den del af atmosfæren, der har ilt, troposfæren, og den er kun fem til syv kilometer tyk. Det er det, vi bruger som en åben kloak. Hvis du kunne køre en bil lige op i luften med motorvejens hastigheder, ville du komme til toppen af den blå linje på fem minutter, og al luftforurening med drivhusgasser ville være under dig. Vi udleder stadig 162 millioner ton i den hver eneste dag, og den akkumulerede mængde fanger nu lige så meget ekstra varme som ville blive frigivet af 600.000 atombomber af Hiroshima-klassen, der eksploderer hver eneste dag på jorden. Det er det, der koger havene, skaber disse atmosfæriske floder og regnbomber og suger fugtigheden ud af landet og skaber tørker og smelter isen og hæver havniveauet og forårsager disse bølger af klimaflygtninge, som forudsiges at nå 1 milliard i dette århundrede. Se på fremmedhad og politiske autoritære tendenser, der er opstået fra bare nogle få millioner flygtninge. Hvad med en milliard? Vi ville miste vores evne til selvstyre på denne planet. Vi er nødt til at handle.[2]

CO2, en naturlig gasart i naturen, som er nødvendig for at opretholde liv – jo mere jo bedre trives naturen, omtales af Al Gore i billeder der fremstiller det som giftigt slam, som vi pladrer ud i troposfæren og som han giver det skylden for:


Hvis han selv tror på det der – ja man må med bekymring tænke sit - han er ikke idiot, men han er velvillig arbejdskraft for en større diabolsk plan. Om det er tørke eller regn, koldt eller varmt, det er alt sammen vores forurening af troposfæren, og han vil have kontrol og magt over alt du og jeg foretager os.

Heartland kommenterer:

Den varmeste gennemsnitlige havtemperaturvurdering i 2023 var 21,1°C (~70° F), hvilket fandt sted den 24. august. Og den vurdering udelukkede meget koldere polarfarvande. Uanset hvad er det langt fra kogepunktet for vand, 100°C (212°F), og inden for kun 0,5°C (0,9°F) af området for de seneste temperaturvurderinger... Med hensyn til Gores påstand om atombomber, eftersom han begyndte at fremsætte denne påstand, efter at han havde hentet den fra NASAs James Hansen i 2012, er der ifølge påstanden blevet detoneret mere end to milliarder Hiroshima-størrelse atomvåbenværdi af varme i atmosfæren. Alligevel trives livet på planeten som aldrig før.

Global kogning:


FNs generalsekretær, António Guterres advarede om at ”den globale opvarmnings æra er forbi, æraen med den globale kogning er ankommet” - og igen er ordene valgt specifikt til alarmisme og frygt:

Menneskeheden er i dag i en alvorlig situation. Både Verdens Meteorologiske Organisation og Den Europæiske Kommissions Copernicus Climate Change Service frigiver officielle data, der bekræfter, at juli 2023 siges at være den varmeste måned, der nogensinde er registreret i menneskets historie. Konsekvenserne er klare, og de er tragiske: Børn skylles væk af monsunregnene, familier flygter fra flammerne, arbejdere bryder sammen i skoldende hede, og for videnskabsfolk er det uomtvisteligt, at mennesker er skyld i dette. Alt dette er fuldstændig i overensstemmelse med forudsigelser og gentagne advarsler. Den eneste overraskelse er hastigheden af ændringen. Æraen med global opvarmning er forbi, æraen med global kogning er ankommet. Luften er uindåndelig, varmen er uudholdelig, og niveauet af fossile brændstofprofitter og klimainaktivitet er uacceptabelt.[3]

Som Al Gore, giver António Guterres din og min CO2-udledningen skylden for at:


Heartland kommenterer:

Forkert igen. Global temperatur er et imaginært koncept opfundet til global opvarmningsalarmisme. Det har ingen fysisk betydning. Alligevel foretages der stadig estimater af den. På det tidspunkt, hvor Guterres erklærede global kogning, spændte vurderingerne af global temperatur fra omkring 14,2°C til 16,9°C. Disse vurderinger er klart langt væk fra kogepunktet på 100°C. Selv i Death Valley, Californien - berygtet for at være det varmeste sted på jorden - nåede den højeste temperatur i 2023 kun 53,3°C den 16. juli. Og den temperatur var betydeligt under Death Valleys all-time rekord på 56,7°C, der blev nået den 10. juli 1913.

Samtidig er det vigtigt at forstå at pejlemærket for registreringer i menneskets historie, går ikke længere tilbage end til 1850, da kloden kom ud af den Lille Istid, hvorfra temperaturerne - heldigvis – kun naturligt ville stige.

Atomkrig værre end global opvarmning?


Den 10. september på G-20-mødet i Hanoi, udtalte præsident Biden:

Den eneste eksistentielle trussel, menneskeheden står overfor, endnu mere skræmmende end en atomkrig, er global opvarmning, der overstiger 1,5 grader i løbet af de næste 10 år. Det ville være rigtig alvorligt. Der er ingen vej tilbage fra det[4]

Heartland kommenterer:

Forkert igen. Sådan så Hiroshima ud, efter at en enkelt atombombe blev kastet den 6. august 1945.

Eftervirkningerne af bombningen af HiroshimaHiroshima i dag, efter 78 år med udledninger og global opvarmning.

Desuden rapporterer NASA-satellitter, at stigende atmosfærisk kuldioxid gør Jorden grønnere.... menneskeheden har blomstret takket være fossile brændstoffer, CO2-udledninger og global opvarmning. Det er virkelig svært at forestille sig, at CO2-udledninger vil være værre for menneskeheden eller miljøet end atomkrig.

Heartland henviser til en NASA artikel, der diskuterer den betydelige stigning i grønne områder på Jordens bevoksede områder igennem de sidste 35 år. Denne ændring tilskrives i vid udstrækning stigende niveauer af atmosfærisk kuldioxid. Undersøgelsen, der blev offentliggjort i tidsskriftet Nature Climate Change den 25. april, blev udført af et internationalt hold på 32 forfattere fra 24 institutioner i otte lande. De brugte satellitdata fra NASAs Moderate Resolution Imaging Spectrometer og NOAAs Advanced Very High Resolution Radiometer til at måle bladarealindekset over hele kloden.

Vigtige fund inkluderer:


Det varmeste år nogensinde?


CBS News rapporterede den 30. november 2023, at 2023 ville blive det varmeste år nogensinde.

2023 står til at blive det varmeste år, der nogensinde er registreret på Jorden, og det er også året, hvor USA slog rekorder i olie- og gasproduktion - til dels på grund af Biden-administrationens politikker.[6]

Senere har CBS News bekræftet påstanden:

Overalt i verden bekræfter NASA og NOAA, hvad vi allerede vidste her i Minnesota og det vestlige Wisconsin omkring 2023.

(Det) var et rekordår, det varmeste nogensinde nogensinde (for planeten). Og 2023 slog ikke denne rekord med lidt. Det slog den med meget, sagde NOAAs klimaforsker Tom Di Liberto.

For USA var sidste år det femtevarmeste nogensinde, og det ottende- og fjerdevarmeste for henholdsvis Minnesota og Wisconsin.

Året 2012 har stadig topplaceringen for det varmeste år i USA, men Di Liberto sagde, at opvarmningstendensen forventes at fortsætte.

Det betyder ikke, at hvert år bliver det næste varmeste år nogensinde, men tendensen er klar, sagde han.[7]

Heartland kommenterer:

Forkert igen. Derudover befinder vi os mellem istider, en periode kaldet en mellemistid. De seneste fire mellemistider var alle varmere end vores, hvilket blev fremhævet i en rapport fra den norske regerings statistikbureau i 2023.

Rapporten de henviser til, bruger iskerne-data fra Grønland og Antarktis og nævner specifikt rekonstruerede temperaturer over de sidste 420.000 år, der er indsamlet ved Vostok-stationen i Antarktis. Det er alt sammen fup-videnskab, det har ingen hold i virkeligheden, kun i den fortolkning af dataene som forskere giver. Men det er den fortolkning af dataene som ”videnskaben” arbejder med, og forskerne modsiger hinanden som i enhver anden religiøs liturgi.

Men dette register inkluderer efter fortolkningen fire istider og fem mellemistidsperioder, herunder den nuværende. De fire tidligere mellemistider, der fandt sted for cirka 125.000, 280.000, 325.000 og 415.000 år siden, er bemærket for at have været varmere end den nuværende mellemistidsperiode.

I appendiks B, har de denne graf, der viser at tidligere mellem-istids-perioder var op til ca. 3,1 grad højere end det, vi har i dag.


Varmeste uge i 120.000 år


Denne påstand bør få alle til at se, hvor langt ude alarmistiske forskere er når de roder rundt med data. I en artikel fra The Bismarck Tribune påstår forskere:

Jordens gennemsnitstemperatur satte en ny uofficiel rekordhøjde torsdag, den tredje sådanne milepæl i en uge, der allerede betegnes som den varmeste nogensinde, og hvad en fremtrædende videnskabsmand siger, kunne være på sit varmeste i 120.000 år... Det er bestemt plausibelt, at de seneste par dage og den seneste uge var de varmeste dage globalt i 120.000 år, sagde Michael Mann, klimaforsker ved University of Pennsylvania. Han citerede en undersøgelse fra 2021, der siger, at Jorden er på det varmeste siden den sidste istid sluttede, og sagde, at Jorden sandsynligvis ikke har været så varm helt tilbage til istiden før det for omkring 120.000 år siden.

Klimaforsker Zeke Hausfather fra tech-virksomheden Stripe og temperaturovervågningsgruppen Berkeley Earth sagde, at han ikke ville blive overrasket, hvis det er den varmeste periode i 120.000 år. Men han sagde, at langsigtede proxy-målinger som træringe ikke er præcise.[8]

Heartland kommenterer:

Igen forkert. Påstanden om den varmeste uge i 120.000 år var delvist baseret på satellitdata, der kræver computermodellering. Men satellitæraen begyndte først i 1979, hvilket ikke er mere end 44 år siden. Der var ingen satellitter for 120.000 år siden. Den amerikanske National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA) anerkendte dette problem og trak sig tilbage fra påstanden om 120.000 år, mens den blev fremsat i pressen.

Michael Mann er personen bag den falske Hockeystav graf, som Al Gore brugte i sit alarmistiske show En Ubekvem Sandhed[9] . Bemærk at han citerer en rapport - det er ikke forskning han selv ved noget om, der siger at Jorden er på sit varmeste siden den sidste istid sluttede (hvilket er uundgåeligt da vi er en mellem-istids-periode), og lader den uvisse sandsynlighed blive til den alarmistisk nyhed, at 2023 er det varmeste år i 120.000 år. Men fordi Mann har titlen klimaforsker, så kan han citere hvad som helst af vrøvl og vås (og selv NOAA trækker påstanden tilbage), og blive taget alvorligt.

Samme artikel siger at:

National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA) udsendte torsdag en advarsel om Maine-værktøjets resultater og sagde, at de ikke kunne bekræfte data, der delvist stammer fra computermodellering, som de sagde ikke var en god erstatning for observationer.

Satte Phoenix hedebølgerekord?


Associated Press rapporterede den 19. juli 2023, at Phoenix (sydvest Amerika) havde sat en ny varmebølgerekord med 19. på hinanden følgende dage, hvor temperaturen nåede over 43,33°C, hvilket brød den tidligere rekord på 18 sammenhængende dage, sat i 1974. Menneskeskabt CO2 udledning har fået skylden for ”rekordvarmen”.

PHOENIX — Den ekstreme varme, der brænder Phoenix, satte ny rekord tirsdag, den 19. dag i træk, hvor temperaturerne nåede mindst 110 grader Fahrenheit, i en sommer præget af lidelser, der genlyder rundt omkring i store dele af kloden.

Mens menneskeskabte klimaændringer og et nyligt dannet El Niño-fænomen kombineres for at slå varmerekorder verden over, skiller Phoenix-regionen sig ud blandt de store storbyområder i USA.[10]

Heartland kommenterer:

Igen forkert. Som Associated Press Anita Snow rapporterede i 2018, er Phoenix blevet varmere med omkring 1°F pr. årti på grund af byens varmeøeffekt (varme fanget af byområdets asfalt, beton og spildvarme). Rekorden på 18 på hinanden følgende dage over 110°F blev sat i 1974, for næsten 50 år siden. Så byens varmeø i Phoenix siden 1974 står for omkring 5°F af opvarmningen. Som vist i diagrammet nedenfor med rød, hvis du trækker 5°F fra hver dags højeste temperatur for Phoenix, er der faktisk ikke mere end seks (6) på hinanden følgende dage over 110°F i juli 2023. Det var bestemt varmt i Phoenix sidste sommer, men der blev ikke sat nogen form for rekord, der kunne tilskrives global opvarmning.

Det er også vigtigt at bemærke El Niño-fænomenet. Der er ingen mulig metode til at skille den effekt fra en opdigtet menneskeskabt opvarmning. At varmen er en kombination af El Niño og menneskeskabte klimaændriner, er bare noget man siger – der er ingen videnskab bag, kun den politiske agenda der siger, at mennesket også har del – og det er den primære del i ”skylden”.

Hele menneskeheden udryddet inden 2023?


Greta Thunberg fik medie-opmærksomhed, efter hun i 2018 i et Twitter opslag citerede en såkaldt top-klimaforsker for at have påstået at:

klimaændringer vil udslette hele menneskeheden, medmindre vi holder op med at bruge fossile brændstoffer i løbet af de næste fem år.

Efter at det fem år senere viste sig at være forkert, slettede hun opslaget. Det er ligemeget hvor forkert alarmisternes udtalelser er – intet er uhelligt for målet, alt kan bruges, så længe det alarmerer. Forskeren hun havde misforstået, er Harvard Universitets James G. Anderson, medlem af det prestigefyldte National Academy of Sciences. Han sagde ifølge Forbes at:

Folk har den misforståelse, at vi kan komme os over denne tilstand bare ved at reducere kulstofudledninger, sagde Anderson under et foredrag på University of Chicago. Genopretning er stort set umulig, argumenterede han, uden en transformation af industrien i stil med Anden Verdenskrig - en acceleration af bestræbelserne på at stoppe kulstof forurening og fjerne den fra atmosfæren, og en ny indsats for at reflektere sollys væk fra jordens poler.

Dette skal gøres inden for de næste fem år, tilføjede Anderson.

Chancen for, at der vil være noget permanent is tilbage i Arktis efter 2022 er stort set nul, sagde Anderson, med 75 til 80 procent af den permanente is der allerede er smeltet i de sidste 35 år.

Kan vi miste 75-80 procent af den permanente is og komme os? Svaret er nej.[11]

Heartland kommenterer:

Som en ekstra forkert igen, missede Andersons forudsigelse om, at Arktis ikke vil have nogen permanent is tilbage i 2022, virkeligheden med omkring 3,1 millioner kvadrat miles (5 millioner kvadratkilometer).

Måden han taler på, er definitiv – skal vi tage Andersons videnskabelige profeti alvorligt, er Jorden nu i voldsom krise, hvorfra genopretning er umuligt. Jorden er dømt og fra nu af vil alt liv ophøre. 600.000 Hiroshima-atombomber af CO2, eksploderer hver eneste dag på Jorden op i atmosfæren – den er langt fra tømt som krævet, men fyldes hvert eneste sekund.

Det er så dybt, dybt alvorligt at videnskabs-hyklere udtaler sig på den måde om noget, de beviseligt ikke ved noget om. Vores liv, og virkelighed er hvad der i virkeligheden er truet!

Dræber klimaforandringer hvalerne?


I en artikel fra Washington Post, spekulerer embedsmænd i New Jersey at:

ændringer i havets temperatur og vandkemi - som de tilskriver klimaforandringerne - kunne trække fiskene, som hvalerne lever af, tættere på land, hvilket sætter hvalerne i større risiko for at kollidere med skibsfartøjer. Post mortem undersøgelser har vist, at skibsstrejker er den sandsynlige årsag til mange af hvaldødsfaldene.[12]

Når først CO2-udledning fra mennesker er blevet accepteret at være verdens største problem, så kan vi få skylden for al naturens rasen. Samme artikel giver os skylden for:

  1. Dræber rød tidevand i Florida: Skadelig algeopblomstring, kendt som rød tidevand, har forårsaget adskillige fisks død. Disse opblomstringer producerer toksiner, der ikke kun dræber fisk, men også havfugle, der spiser dem. De kan også blokere for sollys og fratage undervandsplanter og fisk ilt.
  2. Klimaændringer og algeopblomstringer: Klimaændringer fører til hyppigere og mere intense algeopblomstringer i både hav- og ferskvandssystemer. Disse opblomstringer kan nedbryde iltniveauet i vandet, hvilket fører til fiskedød. Storme og ekstreme vejrbegivenheder, der forventes at forværres på grund af klimaændringer, kan forværre dette problem ved at forårsage afstrømning af næringsstoffer, hvilket yderligere fremmer algeopblomstring.
  3. Små pingviner i New Zealand: Klimaændringer menes at tvinge små pingviner til at vove sig ud i dybere, koldere farvande for at finde føde, udsætte dem for rovdyr og gøre det sværere for dem at rede og yngle.
  4. Marine hedebølger: Opvarmende oceaner og marine hedebølger driver havdyr væk fra deres normale levesteder, hvilket fører til stress og i nogle tilfælde død.
  5. Fiskedød i Australiens floder: En kombination af oversvømmelser og varmt vejr førte til et betydeligt fald i iltniveauet i Darling-Baaka-floden i Australien, hvilket resulterede i millioner af fisks død. Dette blev beskrevet som en ”sortvandsbegivenhed”, hvor organisk materiale fra oversvømmelser trænger ind i flodsystemet, hvilket forværrer virkningerne af varme temperaturer på iltniveauet.
  6. Menneskelige aktiviteter: Menneskelige aktiviteter, herunder kystskibsfart og muligvis industrielle udledninger, er mistænkt for døden af havpattedyr i USA og fisk i Europa.

Der findes ikke den ulykke i naturen, som vi mennesker ikke kan få skylden for, når løgnen om CO2 accepteres[13] . De færreste forstår hvor alvorlig denne trussel er imod os. Det er en krig mod vores liv på alle områder.

Heartland kommenterer:

Forkert igen. Tilladelser, der allerede er udstedt af Biden-administrationen til offshore sonartestning til placering af vindmøller, tillader virksomheder at chikanere eller utilsigtet indfange dusinvis af hvaler, herunder truede nordatlantiske højre hvaler og tusinder af delfiner på tværs af forskellige underarter. Hvis disse aktiviteter ikke udgjorde en dødstrussel for disse arter, hvorfor ville der så være behov for tilladelser til chikane eller indfangning? Biden-administrationen foreslår at udstede tilladelser til offshore vindindustrien til at dræbe flere hvaler og delfiner under opførelsen af offshore vindmølleparker. Desuden kan havoverfladetemperaturerne i det nordlige Atlanterhav mellem 1850 og 2020 være steget med kun 0,6°C. At påstå, at sådanne små ændringer dræber hvaler og delfiner langs New Jersey-kysten, strider simpelthen imod almindelig sund fornuft.

Maui-skovbrande forårsaget af klimaændringer?


Associated Press var ikke sen til at give menneskehedens CO2-udledning skylden for Maui brandene på Hawaii, i en artikel med titlen ”Mauis brand blev dødelig hurtig. Klimaændringer, lyntørke, invasivt græs og mere gav næring til det”:

Klimaændringer øger sandsynligheden for disse pludselige tørker samt andre ekstreme vejrfænomener, som det vi ser på øen Maui, hvor dusinvis af mennesker er blevet dræbt, og en historisk turistby er blevet ødelagt.

Det fører til disse uforudsigelige eller uforudsete kombinationer, som vi ser lige nu, og som er med til at fremme dette ekstreme brandvejr, siger Kelsey Copes-Gerbitz, en postdoktoralforsker ved University of British Columbias skovbrugsfakultet. Det disse... katastrofale skovbrandkatastrofer afslører er, at intet sted er immun overfor problemet.[14]

Igen bruges dette alarmistiske sprog med ord som ”lyntørke”, ”ekstremt brandvejr” og ”intet er immun over for det”. Det er et sprog der ikke afspejler virkeligheden, det er løgn der fordrer alarmisme og panik. Det efterlader den godtroende med en følelse af at vi intet kan gøre, vi er magtesløse ofre, der er nødt til at kaste sit liv i magthavernes favn. Men vi er ikke magtesløse, vi kan gøre en masse for at forebygge konsekvenserne af voldsomt vejr.

Heartland kommenterer:

Atter Forkert. Skovbrandene blev startet af en strømledning, der blev nedbrudt af kraftige vinde, som antændte ikke oprindeligt hjemmehørende græsarter, i Mauis tørre sæson på land ejet og forvaltet af Maui County. Øen Maui har ikke været specielt varm eller tør i 2023. Kraftige vinde og skovbrande er ikke noget nyt på Maui. En skovbrand med lignende oprindelse og placering fandt sted på Maui i august 2018. Forskellen mellem 2023 og 2018 er, at brandfolkene var i stand til at inddæmme branden. Denne evne blev kompromitteret i år, fordi brandhaner ikke havde vand, og en embedsmand fra Maui forsinkede frigivelsen af åvand i flere timer.

Disse fejl blev forværret af regeringens manglende advarsels-, evakuerings- eller nødberedskabsplaner. Det lokale forsyningsselskab, Hawaii Electric, foreslog en skovbrandbegrænsningsplan til den hawaiianske regering i juni 2022, men regeringen havde ikke truffet nogen handling.

Selvom Hawaiis guvernør Josh Green gentagne gange forsøgte at give klimaændringer skylden, indrømmede han til sidst: Se folkens, vi har lige mistet liv, fordi vi ikke har en vandpolitik eller en statsomfattende plan, der beskytter landet mod at brænde. Guv. Green indrømmede også personlig inkompetence: Dette er første gang for mig som en udøvende, at jeg har fået tildelt en opgave uden for min absolutte komfortzone. Covid var ikke svær for mig at håndtere, fordi jeg var en sundhedsplejerske, der praktiserede folkesundhed. Selv Washington Posts redaktionelle bestyrelse fordømte regeringsfejl: Mauis embedsmænd burde have vidst, hvad der var på vej.

Orkanen Hilary ”en hidtil uset begivenhed”?


Los Angeles’ borgmester, Karen Bass udtalte at:

Dette er en hidtil uset vejrbegivenhed… Lige nu igen er det afgørende, at Angelinos forbliver i sikkerhed og bliver hjemme, medmindre andet er instrueret af sikkerhedsmyndighederne. Undgå unødvendige rejser. Hvis du ikke behøver at være på vejen, skal du ikke sætte dig ind i din bil. Sørg for, at dit nødsæt og vigtige enheder er ved hånden, og sørg for, at alle dine enheder er opladet i tilfælde af livstruende nødsituationer.[15]

En blanding af alarmisme og fornuft i en alvorlig situation, skaber en følelse af at få bevis for at CO2 udledning fra menneskeaktiviteter virkelig ødelægger alt hvad alarmisterne kan finde på.

Heartland kommenterer:

Forkert igen. Selvom orkaner, der rammer Californien, er sjældne, sker de dog, som den der ramte det sydlige Californien i september 1939. Der har været otte orkaner, der har ramt det sydvestlige USA siden 1850.

De refererer til en anden artikel fra Los Angeles Times, der 8 dage senere forklarer at Hillary ikke var uden historisk sammenligning. Mens det sydlige Californien tidligere har oplevet tropiske storme, såsom Nora i 1997 og et unavngivet system i 1939, er disse begivenheder sjældne. Hillarys bane og virkning var sammenlignelige med disse tidligere begivenheder, hvilket indikerer, at selvom sådanne storme er ualmindelige i regionen, er de ikke uden fortilfælde. Ifølge Jamie Rhome, vicedirektør for National Hurricane Center, var Hilarys vej og styrke ”usædvanlig, men ikke uden fortilfælde[16] .

Stormen var en sjælden begivenhed for det sydlige Californien, men den faldt den inden for historisk og videnskabelig forståelse af tropiske cykloner i regionen.

Rekord-brydende nedbør i New York City?


The Washington Post rapporterede den 29. september 2023, at:

Mere end en måneds regn faldt fredag over dele af New York City og Long Island, meget af det inden for et par timer, hvilket oversvømmede forsyningsinfrastruktur, strandede køretøjer og undergrundspendlere og udløste en nøderklæring.

I alt var der faldet mere end 7 tommer (17,8 cm)regn i de mest vandfyldte dele af Brooklyn og Queens fra natten til fredag eftermiddag, omkring det dobbelte af deres normale nedbør for september.

Det var mere end nok til at gøre fredag til en af New York Citys mest regnfulde dage nogensinde - og den vådeste i JFK International Airport, med næsten 8 tommer (20,3 cm)regn. Nedbøren sendte oversvømmelser ud over veje og ind i metrostationer og kældre over hele byen, selvom der ikke blev rapporteret om dødsfald.[17]

Heartland kommenterer:

Ifølge meteorologen Ryan Maue modtog New York City 8,82 tommer regn den 23. september 1882. Dette indikerer, at den nylige regnbegivenhed rapporteret af The Washington Posts Capital Weather Gang som den vådeste dag nogensinde registreret i New York City den 29. september 2023, faktisk ikke var rekorden, når man tager historiske data i betragtning.

Heartland har lavet en trykfejl – det er 8,28 og ikke 8,82 – altså 21,03 centimeter regn. Ryan Maues Twitteropslag siger,

Det er officielt. Fredag den 29. september 2023 var den 9. vådeste dag i NYCs historie (i Central Park) med 5,48 optaget fra (næsten hidtil uset) klimadrevne vandfloder.

Syndfloden den 23. september 1882 er stadig det højeste antal kalenderdage på 8,28[18]

1.200-års tørke forventes at fortsætte i flere år?


Selvom påstanden falder uden for 2023, så påstod Los Angeles Times d. 14-02-2022 at:

Den ekstreme tørhed, der har hærget det amerikanske vesten i mere end to årtier, rangerer nu som den tørreste 22-årige periode i mindst 1.200 år, og forskere har fundet ud af, at denne megatørke bliver intensiveret af menneskehedens opvarmning af planeten… Forfatterne af undersøgelsen konkluderede også, at tørre forhold sandsynligvis vil fortsætte gennem dette år, og at dømme ud fra fortiden kan vare ved i årevis.[19]

Heartland kommenterer:

Forkert igen. The New York Times rapporterede i oktober 2023, at de foregående 12 måneder var de vådeste i Californiens historie. Tørke har været en almindelig tilstand i Californiens naturlige historie, som har varet så længe som 200 år.

Lad mig lige gentage – bemærk hvordan forskere har fundet ud af, at tørken er intensiveret af menneske-udledt CO2, og at det er den tørreste periode på 22 år de sidste 1.200 år. Forskerne tog fejl – deres forskning er falleret. Sandheden er 90% i den anden retning af deres forskning. Der har været tørke i 200 år, imod de nuværende 22 år, som desuden blev afbrudt af det, de mener er de vådeste 12 måneder i Californiens historie – de 12 foregående måneder!!!! – hvordan i alverden har forskerne overset sidste års regnmængde? Kan det være deres forskning ikke ville blive sponsoreret hvis de ikke alarmerede?

Global Opvarmning Årsag til Monarksommerfuglenes Uddøen?


Det er almindeligt at give menneskehedens CO2-udledning skylden for arternes udryddelse. Særligt isbjørnen, der er ikonet for global opvarmning på grund af den påståede udryddelsestrussel, har det bedre end nogensinde før. Den er gået fra 5.000 i 1969 til 26.000 i 2022[20] .

Men det er ikke den eneste truede art. Helt tilbage i ’90erne blev det foreslået at:

GLOBAL opvarmning, hvis den fortsætter, som mange forskere forudsiger, truer med at omgøre årtiers bevaringsarbejde og kan betyde udryddelsen af monarksommerfuglen, edelweissen, isbjørnen og utallige andre arter, der lever i skrøbelige økosystemer, tyder en voksende mængde af videnskabelige beviser på… en international gruppe af videnskabsmænd indkaldt af FN forudsiger, at hvis mennesker fortsætter med at hælde varmefangende gasser som kuldioxid i luften i den nuværende hastighed, vil de få jordens gennemsnitlige overfladetemperatur til at stige 3 til 8 grader Fahrenheit med slutningen af næste århundrede[21]

Den voksende mængde videnskabelige beviser fra 1992 har vist sig at være forkert – på trods af at vi som frådige psykopater hælder varmefangende kuldioxid i luften – faktisk er virkeligheden direkte modsat FN’s forskeres forudsigelser. Som sagt, isbjørnene trives bedre i dag end i 1992, og det samme gør monarken. Men lyt først til denne artikel fra 2022:

Monarksommerfuglen fløj et skridt tættere på udslettelse torsdag, da forskere placerede det ikoniske orange-og-sorte insekt på listen over truede arter på grund af dets hurtigt aftagende antal… Emma Pelton fra nonprofitorganisationen Xerces Society, som overvåger de vestlige sommerfugle, sagde, at sommerfuglene er truet af tab af levesteder og øget brug af herbicider og pesticider til landbruget samt klimaændringer.[22]

Heartland kommenterer:

Forkert Igen. Monarkbestandene ser ud til at være endnu større nu end de var i den amerikanske kolonitid. Tilsyneladende har amerikanerne skabt mere sommerfuglevenlige omgivelser.

De refererer til en artikel der fortæller at:

Den vandrende monarksommerfugl er muligvis ikke så truet som tidligere antaget, ifølge en ny undersøgelse offentliggjort i Current Biology.

Mennesker kan have kunstigt oppustet monarkbefolkningen ved at foretage ændringer i omgivelser i Øst- og Nordamerika. De tal, vi ser nu, kan afspejle en udvidet befolkning fra prækoloniale størrelser.[23]

Jeg vil gentage mig selv fra en tidligere artikel, ”For 2000 år siden var der ikke fordummede eksperter til at bekymre sig med manglede viden om klimaet. Dengang nød man et varmere klima, for alt blomstrer og liver op, når temperaturerne går i retning af Guds oprindelige niveau efter skabelsen. Man begyndte for 2000 år siden ikke at ændre på spisevaner og levevis for at forhindre det gode vejr20

Afslutning


Heartland afslutter med at citere en artikel fra Forbes, med følgende tekst:

Den tidligere amerikanske senator Timothy Wirth (D-CO), der dengang repræsenterede Clinton-Gore administrationen som U.S. undersekretær for globale spørgsmål, udtalte til det samme publikum ved Rio Klimatopmødet: Vi er nødt til at udnytte den globale opvarmningsproblematik. Selv hvis teorien om global opvarmning er forkert, vil vi gøre det rigtige i forhold til økonomisk politik og miljøpolitik. (Wirth er nu leder af U.N. Foundation, som lobbyer for hundredvis af milliarder af U.S. skatteyderdollars til at hjælpe underudviklede lande med at bekæmpe klimaændringer.)

Også talende ved Rio-konferencen, Næstassistent i Udenrigsministeriet Richard Benedick, der dengang ledede politikafdelingerne i U.S. State Department sagde: En global opvarmningsaftale [Kyoto] skal implementeres, selv hvis der ikke er videnskabelige beviser for at støtte den [forstærkede] drivhuseffekt.

I 1988 fortalte den tidligere canadiske miljøminister til redaktører og reportere ved Calgary Herald: Det betyder ikke noget, hvis videnskaben bag global opvarmning er helt falsk…klimaændringer [giver] den største mulighed for at bringe retfærdighed og lighed i verden.

I 1996 understregede den tidligere Sovjetunions præsident Mikhail Gorbatjov vigtigheden af at bruge klimaalarmisme til at fremme socialistiske marxistiske mål: Truslen om miljøkrise vil være den internationale katastrofenøgle til at låse op for den Nye Verdensorden.

I en tale ved FNs klimakonference i Haag i 2000 forklarede den tidligere franske præsident Jacques Chirac, hvorfor IPCCs klimainitiativ understøttede et vigtigt vestligt europæisk Kyoto-protokolmål: For første gang instituerer menneskeheden et ægte instrument for global styring, et som bør finde en plads inden for Verdens Miljøorganisationen, som Frankrig og Den Europæiske Union gerne vil se etableret...

Først, taget fra et resumé af en IPCC-rapport fra 1996 skrevet af B.D. Santer, T.M.L Wigley, T.P. Barnett og E. Anyamba: ...der er beviser for et fremvoksende mønster af klimarespons på påvirkninger fra drivhusgasser og svovlaerosoler...fra geografiske, sæsonmæssige og vertikale mønstre af temperaturændringer...Disse resultater peger mod menneskelig påvirkning af klimaet.

Derefter siger en publikation fra 1996, The Holocene, af T.P. Barnett, B.D. Santer, P.D. Jones, R.S. Bradley og K.R. Briffa, dette: Estimater af...naturlig variabilitet er kritiske for problemet med at detektere et antropogent [menneskeskabt] signal...Vi har estimeret spektret...fra paleotemperatur-proxies og sammenlignet det med...generelle [klima] cirkulationsmodeller...ingen af de tre estimater af spektret for naturlig variabilitet er enige med hinanden...Indtil dette...er løst, vil det være svært at sige, med sikkerhed, at et antropogent klimasignal er blevet detekteret eller ej.

Med andre ord, disse fyre, hvoraf flere vil høre fra senere, kan ikke sige med sikkerhed, om mennesker overhovedet har haft nogen indflydelse...eller endda hvis det er tilfældet, om det har forårsaget opvarmning eller afkøling!

IPCCs officielle Ottmar Edenhofer, der talte i november 2010, rådede til, at: ...man skal frigøre sig fra illusionen om, at international klimapolitik er miljøpolitik. I stedet handler klimaændringspolitik om, hvordan vi omfordeler de facto verdens rigdom…

Kevin Trenberth, en hovedforfatter af IPCC-rapportkapitlerne fra 2001 og 2007, skrev i en blog fra 2007 Predictions of Climate, der blev vist i det videnskabelige tidsskrift Nature.com, og indrømmede: Ingen af modellerne, der blev brugt af IPCC, er initialiseret til den observerede tilstand og ingen af klimatilstandene i modellerne svarer selv i det fjerneste til den nuværende observerede tilstand.[24]

Artiklen minder også om Climategate skandalen. For at opfriske din hukommelse, refererer Climategate skandalen til en hændelse i 2009, hvor en stor mængde e-mails og dokumenter blev lækket fra University of East Anglias Climatic Research Unit (CRU) i Storbritannien. Disse dokumenter indeholdt kommunikation mellem klimaforskere der blev genstand for offentlig medieopmærksomhed.

E-mailene viste, at forskere manipulerede data for at støtte teorien om menneskeskabt global opvarmning. Korrespondancerne viste forsøg på at undertrykke kritiske videnskabelige resultater og diskussioner, der ikke støttede hypotesen om klimaændringer.

Efterfølgende undersøgelser blev iværksat for at vurdere anklagerne. Flere uafhængige undersøgelser, herunder dem foretaget af UKs House of Commons Science and Technology Committee, U.S. Environmental Protection Agency og flere universiteter, fandt ikke overraskende ingen beviser for videnskabelig forseelse. De konkluderede, at mens nogle af e-mailenes formuleringer var uheldige og kunne misforstås, var der ingen beviser for manipulation af data eller grundlæggende fejl i forskningen.

Her er et par eksempler på de manglende beviser for videnskabelige forseelser, hvor man bl.a. ser hvordan forskning der udelukker menneskeskabt global opvarmning, eller opvarmning i det hele taget, forsøges forbigået – om man så skal redefinere hvad peer-reviewed litteratur betyder:

Raymond Bradley, medforfatter til Michael Manns berygtede fejlbehæftede hockeystav-artikel, som var fremtrædende i indflydelsesrige IPCC-rapporter, havde problemer med en anden artikel udgivet i fællesskab af Mann og Phil Jones, hvor han udtalte: Jeg er sikker på, du er enig – Mann/Jones GRL [Geophysical Research Letters] artiklen var virkelig patetisk og burde aldrig have været udgivet. Jeg ønsker ikke at være associeret med den 2000 årige rekonstruktion.

Trenberths kollega Tom Wigley fra National Center for Atmospheric Research skrev: Mike, det billede, du sendte, er meget vildledende ... der har været en række uærlige præsentationer af modelresultater af individuelle forfattere og af IPCC ...

Wigley og Trenberth foreslog i en anden e-mail til Mann: Hvis du tror, at [Yale-professor James] Saiers er i drivhusskeptikernes lejr, så, hvis vi kan finde dokumentarisk bevis på dette, kunne vi gå gennem officielle [American Geophysical Union] kanaler for at få ham smidt ud [som chefredaktør for tidsskriftet Geophysical Research Letters].

En kommunikation fra juli 2004 fra Phil Jones til Michael Mann, omhandlede to artikler, der for nylig var offentliggjort i Climate Research, med en MEGET KONFIDENTIEL emnelinje, hvor der stod: Jeg kan ikke se nogen af disse artikler være i den næste IPCC-rapport. Kevin [Trenberth] og jeg vil holde dem ude på en eller anden måde --- selv hvis vi er nødt til at omdefinere, hvad peer-review litteratur er.

En e-mail fra 4. juni 2003 fra Keith Briffa til kollegaen træringforsker Edward Cook ved Lamont-Doherty Earth Observatory i New York lød: Jeg fik en artikel til anmeldelse (indsendt til Journal of Agricultural, Biological and Environmental Sciences), skrevet af en koreaner og nogen fra Berkeley, der hævder, at den metode til rekonstruktion, vi bruger i dendroklimatologi (omvendt regression), er forkert, partisk, elendig, forfærdelig osv... Hvis den udgives som den er, kunne denne artikel virkelig gøre nogle skader... Det bliver ikke let at afvise den med det samme, da matematikken ser ud til at være teoretisk korrekt... Jeg er virkelig ked af det, men jeg er nødt til at plage om den anmeldelse - Fortroligt, jeg har nu brug for en stærk og om nødvendigt omfattende sag for at afvise.

Tom Crowley, et nøglemedlem af Michael Manns globale opvarmning hockeystavhold, skrev: Jeg er ikke overbevist om, at sandheden altid er værd at nå, hvis det er på bekostning af beskadigede personlige relationer.

Flere e-mail-udvekslinger afslører, at visse forskere mente, at velmenende ideologi overgik objektiv videnskab. Jonathan Overpeck, en koordinerende hovedforfatter til IPCC-rapporten, foreslog: Tricket kan være at beslutte sig for det primære budskab og bruge det til at guide, hvad der er inkluderet, og hvad der er udeladt.

Phil Jones skrev: Det grundlæggende problem er, at alle modeller er forkerte - ikke nok midterste og lave skyer. ...det, han [Zwiers] har gjort, kommer til en anden konklusion end Caspar og Gene! Jeg tror, dette kan reddes ved omhyggelig formulering.

I en skrivelse til Jones rådede Peter Thorne fra U.K. Met Office til forsigtighed og sagde: Observationer viser ikke stigende temperaturer i hele den tropiske troposfære, medmindre man accepterer en enkelt undersøgelse og tilgang og afviser en rigdom af andre. Dette er simpelthen direkte farligt. Vi er nødt til at kommunikere usikkerheden og være ærlige. Phil, forhåbentlig kan vi finde tid til at diskutere disse yderligere om nødvendigt…

I en anden e-mail udtalte Thorne: Jeg tror også, at videnskaben bliver manipuleret for at sætte et politisk spin på den, hvilket for os alle sammen måske ikke er så klogt i det lange løb.

En anden forsker bekymrer sig: ...tydeligvis er der involveret nogen finjustering eller meget held. Jeg tvivler på, at modelleringsverdenen vil kunne slippe afsted med dette meget længere.

Endnu en observerede: Det er utænkeligt, at beslutningstagere vil være villige til at træffe beslutninger for mange milliarder af dollars for tilpasning til den forudsagte regionale klimaændring baseret på modeller, der ikke engang beskriver og simulerer de processer, som er byggestenene i klimavariabilitet.

En forsker forudså nogle meget bekymrende konsekvenser: Hvad hvis klimaændringerne viser sig at være hovedsageligt en multi-dekadal naturlig variation? De vil nok slå os ihjel...

Klimaprogrammet handler ikke om klima, men om kontrol og magt i en ny verdensorden. ”Videnskaben” der foregiver at understøtte programmet, modgås af naturen og faktiske statistikker. Alt er løgn og manipulation, akkompagneret af nøje udvalgt sprogbrug, for at fordre frygt og totalt underkastelse, fra verdens borgere.

Snart kommer Jesus igen, og som der står, ”han borttager på dette Bjerg (Zions bjerg, også selvom verden er imod Israel) Sløret, som tilslører alle Folkeslag, og Dækket, der dækker alle Folk”. Det er normalt kendt, at der hviler et dække over Israel (2. Kor. 3:13-16), som skjuler Jesus for dem på grund af deres forhærdelse. Dette dække vil fortsætte indtil hedningene er gået fuldtalligt ind, og befrieren kommer fra Zion (Romerne. 11:25-27) – befrieren er Jesus, og dækket fjernes i Kristus. Men der er også dette dække, som ifølge KJV er: ”kastet over alle folkene...udbredt over nationer” (se også 2. Kor. 4:3-4). Med verdens religioner, læren om evolution og meget andet, har Satan slået en forhærdet verden med blindhed, som et dække der er kastet over jorden for at formørke menneskers sind (2. Kor. 4:4), og dette dække vil også fjernes i Kristus (se også 2. Kor. 3:18), når hele verden ser Ham på Zion! Løgnen afsløres og sandheden står klart og tydeligt frem. Hvilken dag, hvor der for alvor ryddes op. De kloge og uddannede ”videnskabsmænd” og ateister som blæser løs med sine gudløse verdenssyn, vil erkende og se Skaberen foran deres øjne. Og Han kender sin skabelse, Han forstår klima og vejr, og Han bedrager ingen med skandaløst alarmistisk sprog.

[1] WRONG AGAIN: 2023 EDITION - Hottest Lying Ever”, Heartland Institute, d. 16-01-2024
[4] Remarks by President Biden in a Press Conference”, The White House, 10-09-2023
[6] CBS Mornings”, Twitter/X, d. 30-11-2023
[8] Earth swelters through its hottest week on record”, The Bismarck Tribune, d. 08-07-2023
[12] Why sea creatures are washing up dead around the world”, The Washington Post, d. 29-03-2023
[18] Ryan Maue”, Twitter/X, d. 30-09-2023


Debat: Forkert igen: De varmeste klimaløgne

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Emne: Endetiden

Information & kontakt

Kontakt

Skriv til Tagryggen, på mail:

Ophavsret

Alle artikler på Tagryggen.dk, stilles til rådighed for visning og læsning.
Det er tilladt at udskrive og distribuere artiklerne, også digitalt, når blot det er til eget brug. Men digital kopiering af hele artikler til visning på andre sites er ikke tilladt.
Citater må gerne kopieres og bruges digitalt, når blot der linkes til omtalte artikel på Tagryggens hjemmeside.

Læs om ophavsretsloven hos Statens Retsinformation