Kun et åndedræt fra døden

af Holger Skov Særkjær
Lagt på d. 05/11-03Tænker vi på, at vi kun er et hjerteslag fra døden og dermed evigheden. Vort legeme er skrøbeligt, alt skal virke i fuldkommen harmoni, ellers vinder sygdomme over os. Men så længe vi er raske og kan sige: Jeg vil dette i dag! er vi selviske og tror, vi er noget. Vi kan selv og stoler på vor egen kraft. Vi glemmer, at alt er til låns, også legemet.

Vort hjerte er en fantastisk maskine, der slår 100.000 slag hvert døgn. Uden nogen reparation og hvile kan det virke igennem hele vor livstid – kort eller langt. Det pumper blodet omkring 250.000 km. gennem vore blodårer pr. døgn.

Vi må indånde 450 kubikfod ilt pr døgn for at kunne leve og drage ånde ca.20 gange pr. minut.

Vort legeme modstår et atmosfærisk tryk, der i gennemsnit udgør 14 tons. Det er en af grundene til, at vi bliver trætte. Er vi sunde og raske, bliver hver celle i os fornyet for hver 28. dag.

I Sal 139:15-16 læser vi om vort livs begyndelse: ”Mine ben var ikke gemt for dig, da jeg blev dannet i det skjulte og kunstfærdig knyttet sammen i moders liv. Som foster så dine øjne mig. Og i din bog var de alle skrevet ned, de dage, som var fastlagt for mig, før en eneste af dem var kommet.”

Paulus skriver: ”Når vi lever, lever vi for Herren, og når vi dør, dør vi for Herren. Derfor, enten vi lever eller dør, hører vi Herren til.” Romerne 14:8. Og skriver også: ”Thi i ham lever og røres og er vi.” Apg 17:28.

Alligevel mener mange, at alt dette er udviklet gennem tiderne. Hvilke dårer de dog er. I stedet står der i Bibelen, at Gud har skabt os og alt i universet. Intet er udviklet ved et tilfælde. Kun en tåbe kan tro at der ud af intet kan fremstå liv. Og havet, som mange tror er ophav til det første liv, hvor kom havet fra? Hvem skabte det, og hvem satte grænser for det? Det gjorde himmelens og jordens skaber. Han, som var før al begyndelse og stadig vil være, når jorden går til grunde i snavs og af de ødelæggelser, vi påfører den.

Gud har kaldt dem, som tror på ham, til et evigt liv med ham i evig glæde. Medens de vantro går ind i en evig tilværelse under Guds vrede.

Vil du vide mere om dette, må du læse Bibelen i sin helhed. Der får du svar på alt det, du behøver at vide for at opnå den evige herlighed hos Gud.


Debat: Kun et åndedræt fra døden

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Emne: Evolution

Information & kontakt

Kontakt

Skriv til Tagryggen, på mail:

Ophavsret

Alle artikler på Tagryggen.dk, stilles til rådighed for visning og læsning.
Det er tilladt at udskrive og distribuere artiklerne, også digitalt, når blot det er til eget brug. Men digital kopiering af hele artikler til visning på andre sites er ikke tilladt.
Citater må gerne kopieres og bruges digitalt, når blot der linkes til omtalte artikel på Tagryggens hjemmeside.

Læs om ophavsretsloven hos Statens Retsinformation