Fakta om Wicca

af Kim Andersen
Lagt på d. 06/12-03Jeg skriver ikke denne artikel, fordi jeg vil give opfattelsen af jeg er bedre vidende, men fordi jeg dybest set, med al respekt og kærlighed til det menneske der er involveret i Wicca, ønsker at åbne deres øjne og vise, at Wicca er en motorvej direkte ind i satanisme og menneskelig undergang.

Wicca er et af de mere forførende bedrag Satan har fundet på. Det er det nutidige navn for ”hvid” heksekraft eller Neohedenskab. Der påstås at det er en ”tilbage til naturen” religion, som tilbeder himlen og jorden og har således tiltrukket mange tilhængere blandt de der er følsomme for omgivelserne og for økologiske spørgsmål.

Det er et stort emne så denne artikel er kun en kort forklaring af nogle af de farer der er ved Wicca.

Wicca bliver umiddelbart repræsenteret som:
Dette er en officiel reklame for Wicca. Der bliver sat det bedst tænkelige ansigt på – uskyldigt, ufarligt og godt for al skabningen. Næsten alt hvad der står i denne reklame, kan du sætte et negativt fortegn foran. Det meste er løgn, da sandheden er det stik modsatte.

Der findes mange wiccanere, som regel unge mennesker, der har den overbevisning, at Wicca virkelig er godt og oprigtigt tjener ”Gudinden” med de bedste hensigter. De er af gode grunde ikke nået langt nok i religionen, til at erkende, at der er mere og andet i religionen, end Wicca umiddelbart reklamerer for – bl.a. at der bag Gudinde masken findes en og samme bedrager, nemlig Satan, den gamle drage, slangen fra Edens Have, et hvert menneskes fjende. Disse mennesker er ikke onde, da de ikke ved hvad Wicca indebærer – og vil måske være tvivlsom overhovedet at betegne som Wiccaheks.

Lad mig vise dig nogle af de ting der langt fra er uskyldig bekymring for og kærlighed til sine omgivelser.

Hvad har neo(ny)-hedenskab og Wicca tilfældes?


De fleste Wiccanere vil benægte, at Wicca har noget med hedenskab at gøre. Men lad mig vise dig et par punkter.
Det er let at se hvorfor Wicca, med disse ”kvaliteter” skød af sted som en raket, i hippie generationen. Wicca og neohedenskab, er således en smedet blanding af afsky for teknologi og en romantisering af fortidige kulturer, kombineret med en lidenskabelig interesse for fantasi og science fiction. Til denne sammensmedede gryderet, tilføjede Satan begreber som økologi, omgivelsesbevidsthed og feminisme. Selvom dette blev formet i den tidlige begyndelse af dette århundrede, var Wicca faktisk skræddersyet til modkulturen i 60’erne. Satan planlægger sit arbejde godt, på forhånd!

William Schnoebelen (forfatteren af bogen”Wicca, Satans little white lie”) fortæller, at hvad folk gør åbent i dag, måtte de dengang (i 70-80’rne) gøre i hemmelighed. I dag findes bøger i boghandlerne, som dengang kun var tilgængelige i mørke okkulte boghandler, nu er tilgængelig for alle. De meditations øvelser de underviste i hemmelige heksekraftscirkler, bliver nu undervist i ”respektable” kirker.

Tilhængere tror, at de gør det gode. De tror at ritualerne er til fordel for menneskeheden og jorden. De tror der er en dybdegående forskel mellem Wicca og satanisme eller djævle-tilbedelse. De tror oprigtigt på, at den ”Store Moder” – ”Gudinden”, er hende ”som var med dem fra begyndelsen og hvem der kan opnås for enden af begæret.”

Schnoebelen fortæller, at han hørte den Store Moders ord og følte stikket fra sværdspidsen der udfordrede hans mod. Han var ”Gudindens Præst” og lærte hendes hemmelige navn. Han vandrede på jorden og mærkede hendes levende, åndende væsen og han tilbad hende som den ”Hellige Moder Jord”.

Schnoebelen lærte efter 16 års oprigtig, hengiven tilbedelse, at forskellen mellem heksekraft eller Wicca og satanisme er ikke-eksisterende. En religions antropolog (studiet af mennesket og om sociale og kulturelle forhold) eller en religions sociolog (studiet af samfundet og af menneskets adfærd i samfundet og i sociale grupper) kan sikkert finde nogle forskelle, men de forskelle betyder ikke meget, når det er et menneskes udødelige sjæls evige skæbne, det handler om. Schnoebelen giver et godt billede af forskellen mellem Wicca og satanisme - at forskellen billedligt set er som at stå med en håndgranat eller en neutronbombe på hovedet. Når eksplosionen sker, er der en forskel, men skaden for dig er total, lige meget hvad. I evighedsperspektiv, er skaden i Wicca realitet og ikke mindre farlig end en neutronbombe.

Wicca, har mange benævnelser eller traditioner. Nogle er store og velkendte såsom den Alexandrianske, Gardnerianske, Druidiske, Welsh Traditionalistiske, Georgianske, Dianiske og Wiccas Kirke. Andre er så små, som en enkel coven eller samling af 13 hekse eller endda bare en familie tradition.

Wicca er ikke, hvad det et stykke af vejen udgiver sig for at være. Selvom megen litteratur skrevet af hekse, kan få en til at tro, at Wicca er en overlevelse af de fortidige hedenske frugtbarhedskulter, specielt fra det nordlige Europa og de britiske øer, så er der ikke antydning af historisk bevis for nogen forbindelse mellem kulterne i bronzealderen og moderne heksekraft. Schnoebelen fik, da han var blevet ypperstepræst, at vide fra sine iværksættere, at Wicca faktisk lader til at være en produceret religion, der ikke er ældre end fra 1910’erne. Der lader ikke til at være bevis for nogen Skyggebog (en kombineret ”bibel” og ritual bog for Wiccanere), der er ældre end 1910. Skyggebogen er givet vis et resultat af samarbejde mellem Gerald Gardner og Aleister Crowley.

Wicca er et af Satans ”pænere” påfund, skræddersyet til den sidste halvdel af dette århundrede! Selvom det kan have eksisteret i måske et århundrede – højest, så kom den ud af kosteskabet i 1951, da de Britiske love imod heksekraft blev sat ud af kraft. (”Drawing Down the Moon” s. 46, af Margot Adler - en Wicca præstinde igennem mere end 25 år) Det er ikke noget helt nyt, men dens emballage er snedig særpræget, skræddersyet til en verden der kvæles af sin egen teknologi og længes efter romance, idealisme og mening.

Aleister Crowley


Crowley var et satanisk geni, i den første orden. Han gjorde oprør imod sin fundamentalistiske opdragelse og tilsluttede sig det Rosicrucianske/Frimureriske samfund, ”The Golden Dawn”. Siden har magi ikke været det samme.

Crowley påstod at et overmenneskeligt væsen, Aiwas, talte med ham og overgav ham en bog kaldt ”Liber Al Vel Legis” (lovens bog) som skulle afskaffe Bibelen. ”Lovens Bog”, er et trekapitlers prosa-digt der formodentlig er modtaget af Crowley gennem trancekommunikation i 1904. Det påstås at det skulle være ødelæggelsen af kristendommen og fremkomsten af det Kronede og Sejrende Barns Nye Tidsalder, den Ægyptiske krigsgud, Horus. Det har været et meget indflydelsesrigt bind i de 20. århundredes magi og satanisme.

Crowley spottede Jesus og den Bibelske Gud og prøvede at grundlægge en ny religion, kaldt Crowleydom (Crowleyanity) eller Thelema (fra det græske ord for ”vilje”). Dette kom fra hoveddoktrinen i hans religion ”Gør det du vil, der skal være helheden af loven. Kærlighed er loven, elsk underkastet viljen.”

Han døde som en ynkelig heroinafhængig i 1947, efter at have produceret flere bind af glimrende, men modbydelige ritualer og poesi.

Gerald B. Gardner


Wicca startede hos Gerald B. Gardner der levede 1884-1964. Han skrev i 1949 – under forfatternavn Scire (hans heksekraft navn, der kommer fra Latin og betyder ”at vide”), en novelle kaldt ”High Magic’s Aid”. Denne novelle slog tonen an, for det der er blevet Wiccas myte.

Gardner påstod, at der var heksesamlinger (covens) i Storbritannien der udøvede en ikke-anti-kristen religion. Dette påstod han kaldtes Wicca. I hans senere skriverier, åbenbarede han til sidst at han tilhørte en sjælden overlevende samling i Ny Skoven, i nærheden af England. Den kunne spore sin tilbedelsesform tusinder af år tilbage, til den gamle stenalder.

Denne religion, hævdede han, tilbad naturprincipperne og reproduktionen. Guderne i denne gamle religion, var den Højeste Moder Gudinde, som regerede jorden, månen, havet og alt der hørte til landbruget. Hendes hemmelige navn (i hans heksesamling i hvert fald), var Arayda. Der var også en Hornet Gud, som afvekslende kaldtes Herne, Cernunnos eller Pan, som regerede solen og jagten.

Således var Wicca ikke et angreb på kristendommen, men var givetvis en meget ældre religion hvis guder var gamle, da Bibelens Yahwe (de kristnes Gud) gik i knæbukser. Ifølge Gardner, tilbad heksene nøgne (eller ”skyclad” – ”skyklædt”, som han foretrak at kalde det) og var matriarkalske (et familiemønster hvori kvinden er overhovedet), da gudinden er evig, mens guden aldres, dør og bliver genfødt hvert år.

Gardners ”Wiccanere” dansede nøgne i en magisk cirkel, havde ritual sex ved højtidelige anledninger. De havde ceremoniel piskning for at rense og forøge kraften.

Både Doreen Valiente og Margot Adler, to ledende Wicca krønikeskriver, indrømmer at der er forbindelser mellem Gardner og Crowley og at der cirkulerer meget vrøvl omkring formodet ”fortidig” hekseritualer. Valiente indrømmer ydermere, at ”The Witch’s Rune”, som påstås at være flere hundrede år gammel, faktisk blev skrevet af hende og Gerand Gardner i 50’erne (”Witchcraft For Tomorrow”, s. 21).

Francis King, en okkult historiker, skrev at Gardner bestilte Crowley … ”med et generøs honorar til at skrive udførlige ritualer for den nye ’Gardnerianske’ heksekult og, ved omkring samme tid den forfalskede eller en tilvejebragte forfalskning af den såkaldte Skyggebog, der påstås at være heksenes regelbog fra det 16. århundrede.” (”The Rites Of Modern Occult Magic”, af Francis King, s. 176, 179-180)

Margot Adler påstår, at “der aldrig har været et eneste bevis for, at Crowley blev hyret til at skrive de Gardnerianske ritualer” (”Witchcraft For Tomorrow”, s. 64). Store dele af ”Great Rite” ceremonien er taget direkte ud af Crowleydoms ”bibelen”, ”Liber Al Vel Legis” og hans ”Gnostic Mass”, begge publiceret flere år før Gardners materiale så dagslyset.

Doreen Valiente bliver citeret i Adlers bog, hvor hun siger at Skyggebogens ritualer var ”…stærkt under indflydelse af Crowley og O.T.O (Crowleys frimureriske/sex magiske samfund).” (”Witchcraft For Tomorrow”, s. 85)

Alex Sanders


Wiccas ukrudt muterede, eftersom det spredte sig og mange stiklinger udvikledes. Den største og bedst kendte af disse, er den Alexandrianske Wicca. Denne blev grundlagt af Alex Sanders, der kaldte sig selv ”Heksenes Konge”. Han påstod at hans Wicca type var meget ældre og mere sand en Gardners, fordi han var direkte nedarvet fra det 15. århundredes Hekse Konge, Owen Glendowner, igennem hans bedstemor.

Sanders Wicca type, hævdes at have adgang til højere grader end Gardners og betonede i tilgift til de traditionelle cirkelceremonier og sabbatter, elementer af ceremonimagi og kabbalisme (en mystisk lære af rabbinsk oprindelse, ofte baseret på en esoterisk fortolkning af de Hebræiske Skrifter). I andre henseender, var ritualerne beslægtede. Alex Sanders var også en reklamemager!

I de tidlige 70’ere, var der dusinvis af Wicca traditioner. Nogle var splinter af Gardner eller Sanders, men de fleste var originale. Der var etniske hekse som de Walisiske Traditionalister (ledt af den homoseksuelle, Ed Bucyzinksi), Georgierne, de Nordiske, Stregoi Sicilianerne, Hispaniske (amerikaner af spansk eller latin-amerikansk afstamning) Brujanere og den Druidiske Kraft fra Skotland, plus Gavin og Yvonne Frosts kontroversielle men succesfulde Wicca Kirke.

Sanders påstår at han også kendte Crowley og studerede under ham. (”The Ultimate Evil: An Investigation of America’s Most Dangerous Satanic Cult” af Maury Terry, s. 485-86) Han bar en ring identisk med den Crowley bar og lod det ”tilfældigt” give til kende omkring sig, at Crowley havde overdraget ham den.

Carl G. Jungs indflydelse


Mange siger, at myter kan være sande, selvom de er falske. Carl Jung, en okkult psykolog, underviste at myter havde sit eget liv, selv hvis de bogstaveligtalt ikke var sande. Hvis der var nok mennesker der troede på myterne, blev de omgivet af deres egen mægtige, arketypiske kraft.

I dag tror mange Wiccanere på, at der egentlig ikke er nogen virkelig gud eller gudinde, men at de er arketyper – tankebilleder hos entusiasterne. (Læs evt. bogen ”The Witches’ Goddess”, af Janet og Stewart Farrar)

Jung følte, at der eksisterede arketypiske billeder eller formularer dybt i menneskets underjordiske ubevidsthed. Hans koncepter, specielt arketypen, er blevet essentiel for neohedenskaben. Hans omfattende skriverier har forsynet og understøttet megen af den moderne okkultismes filosofi. Uheldigvis har Jungs lære også haft en kraftig indflydelse på de kristne kirker. Igennem indflydelsesrige personer som Morton Kelsey og Agnes Stanford, er mange af Jungs ideer blevet en del af den evangeliske kristendom – specielt i den karismatiske bevægelse og i rådgivning.

Konfrontation af skyggen


Jung underviste, at man skulle konfrontere sin ”Skyggeside”, den mørke side af vores natur, så som ondskab, perverse fantasier og egoistiske tendenser. Jung følte, at mange af verdens problemer kom, fordi folk fuldstændig ignorerede deres skygge og undertrykte den. Det resulterer i, at disse tendenser sænkes ned på bunden af psyken, hvor de har tilbøjelighed til at gnave og komme i udbrud igennem mareridt og endda, i værste fald, voldelige psykiske nedbrud.

Wicca har medtaget denne tanke og har en myte om Gudinden der må stige ned til underverdenens dyb, for fuldt ud at blive tilfredsstillet i hendes kærlighed. Der findes et ritus drama, der hedder ”Gudindens Nedstigning til Underverdenen”.

Kort fortalt, stiger Gudinden ned til det underjordiske dyb hvor hun bliver afklædt, bundet og ført frem for den ”Mørke Døds Herre” – det mørkere aspekt af Cernunnos eller Lucifer (også kaldet Bel, Lugh, Herne, Faunus), Wiccas hornede Gud. Han bliver forelsket i hende og frier til hende. Hun afviser ham, fordi han er skyld i at alt hun elsker, visner og dør. Han siger, at hvis hun ikke vil være hans brud, må hun knæle for hans pisk. Mens hun får pisk, råber hun ”Jeg kender kærlighedens kvaler”. Til sidst elsker de og bliver et og Dødens Herre giver hende en halskæde, som symboliserer reinkarnationens cirkel – Wiccas håb for udødelighed, og lærer hende dets mysterium.

Dette er det centrale drama, i klassisk Wicca. Det erstatter døden og genopstandelsen af Jesus Kristus i kristendommen.

Det samme som Gudinden gennemgår fysisk, må en Wiccaner gennemgå psykisk.

På samme måde som Gudinden, må Wiccanere fordybe sig i sine Skygger – det personlige mørke, som man ikke tilkendegiver for nogen. De må elske Skyggen og blive et med den. På denne måde mødes liv og død, skønhed og modbydelighed, kærlighed og had, godt og ondt. Det smelter sammen og bliver et i menneskets personlige liv. De må afklæde deres psyke og stille den ved siden af opfattelser og forsvarsværker og stå foran Skyggen, nøgen uden forudfattede meninger. De må åbne deres psyke for alle deres personlige ”dæmoner” og tillade dem at smelte sammen, med det der er godt inden i dem.

Igennem sådanne psykiske ritualer, bliver man mester og opnår ”Kundskaben og Samtale med den Hellige Skytsengel”.

Til at starte med, er det ikke dette der bliver praktiseret hos en Wicca tilhænger. Men går man et skridt videre, vil det komme. Det er et niveau, som virkelig ødelægger et menneske. Dette ritual bearbejder det Bibelen kalder for synd. Disse Skygger som man åbner sig for og bliver et med, er intet andet end Satan. Man tillader, at Satan kan voldtage sin sjæl, hvilket åbner op for helvedes dybe afgrund. Den Hornede Gud, som Gudinden lod sig piske af, tager masken af og viser sig som den han er og der besætter din sjæl og plager dig for altid, eller indtil du giver dig selv til Jesus Kristus, der længes efter at sætte dig fri og blive din Frelser og Gud. Vi formår ikke selv at eliminere vores synd. Kun Jesus Kristus, der hverken er en arketype eller myte, men Vejen, Sandheden og Livet, kan rense og gøre os fri for denne synd. Vi vil aldrig blive fri for synd, men i vor vandring med Gud, vil Hans Hellige Ånd hjælpe os til, at aflægge vore synders byrder, der tynger og plager os.

Denne ”Skygge” opfattelse, findes ikke kun i Wicca, men snarere alt ikke-kristent mystik, navngivet som eks. drager, dæmoner, den dybeste del af guddommen, ondskaben osv.

Er du en Wicca heks …


… vil du måske sige: ”Jeg har været en heks i årevis og er aldrig kommet ind i det sataniske sludder. Det er bare en kristen myte for tabere. Så længe jeg bliver hvor jeg er, er jeg ikke i fare – jeg er lykkelig!

Måske er det sådan lige nu. Men ønsker du virkelig, at være en del af en kult, som har med bedrag at gøre? Ypperstepræster inden for Wicca, der turde åbne deres øjne og efterforske Wiccas oprindelse, erkender at kejseren ikke har klæder – på mere end et område.

Ordet Wicca, hvilket mange mener betyder ”den vise”, afslører Oxford English Dictionary betyder fordrejet, bøjet eller forkvaklet. Selv Margot Adler indrømmer, at ordet har sine rødder i de indoeuropæiske rødder ”wic” eller ”weik” som betyder ”at bukke eller at dreje.” Hun prøver selvfølgelig at sætte det bedst mulige ansigt på, ved at sige at: ”ifølge dette, så er en heks en kvinde (eller mand), med evner i kunsten at skabe, bøje eller ændre virkeligheden.” (”Drawing Down the Moon”, s. 11) Andetsteds påstår hun at: ”de leksikografiske (ordbog) definitioner er temmelig forvirrende og har ikke megen relation til de definitioner heksene giver sig selv.” (”Drawing Down the Moon”, s. 10)

Men det er den samme slags ordspil de fleste okkultister bruger for at skjule sandheden. På denne måde kan enhver, selv Anton LaVey (forfatter af den sataniske bibel) sige, at de er hekse uden at lyve.

Alligevel skulle du have hørt raseriskrålene hos neohedenskabssamfundet selv da Gavin (en af de mest trænede og prøvede udøvere af jord-kraft) og Yvonne Frost (den største healer, underviser og udøver nu til dags) for første gang påstod de var hekse. De kunne ikke være hekse, de var monoteister (som tror på at der kun er en gud), uægte og imod alle minoritetsgrupper der var anderledes end sig selv. Så pludselig var der en objektiv standard for, hvad der gør en til en heks. Alligevel, som mange ting i okkultisme, så forsvinder den som duggen for solen, når man prøver at finde den.

Schnoebelen fortæller, at i hans egen og hans kollegers udvikling som hekse, fandt han ud af at efter fem til seks år, var det nødvendigt at begynde med at efterleve studierne indenfor Satans ”Højere Visdom”, for fortsat at vokse. Magi er som narkotika. Du er nød til at få mere og mere, for at forblive hvor du føler dig fuldkommen. – Det har ingen ende!

Hvis du har været Wiccaner eller ”hvid” heks i lang tid, er det kun fordi du ikke har nok prometiansk (Prometheus var søn af en græsk Titan (der findes 12 titanere - tolv urguder i græsk mytologi, som var børn af Uranus (himlen) og Gaia (Jorden), og som blev afløst af de olympiske guder), der er bedst kendt for at snige sig ind hos de græske guder, hvor han stjal ild som han gav til menneskene) kløe efter at vokse. Eller det kan være fordi du har kristne venner eller familiemedlemmer som beder for dig - har du nogensinde tænkt over det?

Wicca er en saneret version af grundlæggende Satan tilbedelse. Der undervises at det kun er en charmerende lille naturkult med urter og cirkler osv., der søger visdom. Men visdommen kommer direkte fra Satan. Schnoebelen fortæller om hvordan han fik åbenbaringer af Satan. Mens han studerede Crowleys ”Lovens Bog”, sammen med Bibelens Åbenbaringsbog kap. 13 vers 18, der fortæller om dyrets tal, fik han denne blændende sjælsbrændende åbenbaring, at Alister Crowley var en reinkarnation af Jesus Kristus. Heksekraft er som et løg, hvor der er flere lag på lag af forståelse og hemmeligheder. Det starter med interesse for uskyldige ting som f.eks. astrologi eller parapsykologi (studiet af overnaturlige psykiske fænomener som fx clairvoyance og telepati).

Wicca konceptet er for den nyomvendte, den som lige er startet med at åbne sig for den dæmoniske verden. Men for at avancere, må man lodde dybderne i gudindens nedstigning til underverdenen, som leder direkte ind i den mørkeste satanisme. Jo længere du går med gudinden i hånden, jo mere vil du opdage de sataniske symboler, navne og filosofier i denne ”hvide” heksekraft. 1. niveau i Wicca kan se tilforladeligt ud, i forhold til satanisme. Men niveau 2 vil kræve stærkere sataniske formularer og niveau 3 er rendyrket satanisme, hvor intens efterforskning af Crowley og LaVey’s sataniske bibel er påkrævet.

Det er med fuldt overlæg, Wicca underviser at Satan ikke eksisterer. Men Satan er ikke en Bibelsk myte eller en forvanskning af Lucifers sande og gode lys. Han er personen der i sit oprør mod Bibelens Gud, søger tilbedelse igennem alle former – der iblandt Wicca, for derigennem at få indgang og ødelægge et menneskes liv. Han er snedig og vil altid prøve at lokke mennesker ud i modsætningerne til Guds sandheder. Bibelens Gud tilkendegiver sig som en mand. Derfor håner Satan Gud, ved at lede folk ind i en tro på en gudinde. Dog i kristne kredse, bedrager han den sovende med bl.a. identiske kopier af Guds virke, så det kristne menneske vender sin tilbedelse til Satans trone og ikke Guds.

Sandheden er, at Wicca er tærsklen til de mørke lidenskabelige gys i Satans kongerige. Det er en sød og charmerende men farlig fantasi. Du kan ikke stole på, at du bliver beskyttet mod at gå over denne tærskel. Satan drager dig med uskyld og nysgerrighed ind i hans oplysende bedrag, der gør dig til et åndeligt vrag, der mener at kende sandheden. Men ånd, sjæl og legeme nedbrydes og ødelægges af religionernes bagmand Satan, Lucifer, Gudinden, Dragen, Horus, Herne, Buddha, Allah osv.

Kun Jesus Kristus er Vejen, Sandheden og Livet du søger. Start med Bibelen før du prøver andet! Schnoebelen fortæller om da han i sin tid som satanist, efter at have underskrevet kontrakt med Satan i sit eget blod, kommer ind i en bank for at sende en check til ”the Church of Satan”. Da udskriften kommer tilbage, var der vedhæftet en note fra en dame i banken, der havde set hvortil checken var stilet. Noten sagde ”Jeg vil bede for dig, i Jesu navn”. Schnoebelen der selv troede at Jesus var en heks med en coven af tolv under sig (Læs evt. G12, endnu en guddommelig formel?), grinte hånligt af noten. Men i løbet af få dage begyndte der at ske nogle ting. Han mistede sit job, hans kone blev syg, han blev selv syg og hans sataniske mentor, der var så magtfuld og selvsikker, blev involveret i et alvorligt biluheld og endte på hospitalet med alvorlig underlivskvæstelser. Pengene i hans kirke blev brugt op og han mistede forbindelsen til alle hans kraftfulde kontakter.

Alt smuldrede for Schnoebelen, alene af den grund at en dame henvendte sig til Bibelens Gud for at hjælpe ham. Var Gud ond, at han lod ham gennemgå disse trængsler? Nej tværtimod er det i kærlighed Gud lader os komme ud for prøvelser og trængsler. Det har det virke, at det drager os tættere til Gud. Resultatet var at Schnoebelen fandt Jesus og gav sit liv til Ham. Bønnen til vores Fader i Himmelen igennem Jesus Kristus, er det mest kraftfulde våben et menneske har i en åndelig kamp. Derfor, er du en Wicca heks og foreløbig forskånet for sandheden i Wicca/satanisme, så kan det være at der findes en der elsker dig og holder dig oppe i bøn.

Kan du se at der er noget om det jeg siger, har du stadig en evne til at forstå. Men i vandringen med Satan – i tilfældet som Wiccaner, Gudinden, vil denne evne forsvinde og du vil stå uden klarhed om sandheden, hvilket med løgnens magt bliver din undergang.

Gud elsker dig! Han gav sit liv for dig, fordi han længes efter at være sammen med dig. Uanset hvor du kikker hen, til andre religioner og overbevisninger, så står Satan bag. Han hader dig og udgiver sig som en lysets engel, for at lokke dig i hans snedige bedrag. Men Gud ønsker med Bibelen og samvær med dig, at undervise dig og lære dig, hvem din fjende er og ikke mindst hvem han selv, Gud - alle tings skaber er.

Giv dit liv til Jesus i dag. Tøv endelig ikke med at skrive til mig på mail@tagryggen.dk. Jeg vil gøre alt hvad jeg kan, for at hjælpe dig ud af Wicca, den sataniske religion. Du er dyrebar for Gud. Du er en evighedsskabning der i dette liv har muligheden for at vælge hvor du vil tilbringe din evighed. Sig i dag JA til Jesus og få et åndeligt liv i fremgang og lykke med den der elsker dig og for hvem du er meget mere dyrebar, end en sleben diamant!


Artikel FAQ


Kristendommen har skabt Satan...


Satan er ikke noget kristendommen har opdigtet, men har været en kendsgerning, lang tid før kristendommen.

Jødedommen som er ca. 2000 år ældre end Kristendommen, har Satan som Guds modstander. Satan står nævnt i Jobs bog. Job levede ca. 1800 år f.Kr. Islam har også Satan i form som en ånd (Iblis), der valgte at være ulydig mod Gud. Onde ånder generelt finder du i næsten alle kulturer.

Pan, som er identisk med Satan, er også identisk med den "hornede gud" i Wicca religionen. At han hedder noget andet, betyder ikke at han er en anden. Satan er den hornede gud, og dermed også en del af Wicca.

Går man endnu videre, finder man ud af, at også gudinden eller "moder jord", "Gaia" er identisk med Satan. I den græske mytologi er Uranos og Gaia identisk med Zeus og Hera, som igen er identisk med eks. den kinesiske Yang og Yin. Det er samme figurer som katolicismen tilbeder som Jesus og Maria, der er taget fra den babyloniske afgudsdyrkelse, hvor Nimrod reinkarnerede som Tammuz igennem sin kone Semiramis. Bag alle disse - og mange flere figurer står Satan, som Wicca tilbeder som Gaia, den kvindelige identitet af Pan.

Debat: Fakta om Wicca

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*Emne: Afgudsdyrkelse

Information & kontakt

Kontakt

Skriv til Tagryggen, på mail:

Ophavsret

Alle artikler på Tagryggen.dk, stilles til rådighed for visning og læsning.
Det er tilladt at udskrive og distribuere artiklerne, også digitalt, når blot det er til eget brug. Men digital kopiering af hele artikler til visning på andre sites er ikke tilladt.
Citater må gerne kopieres og bruges digitalt, når blot der linkes til omtalte artikel på Tagryggens hjemmeside.

Læs om ophavsretsloven hos Statens Retsinformation