Grin, olie, guldstøv osv.

af Tagryggen
Lagt på d. 00/00-00Der er efterhånden et utal af mærkelige ubeskrivelige (for nogen !) hændelser i kirken i dag. Det ser ikke ud til at stoppe, og folk står til stadighed ubedømmende og uforstående over for det. Nu har disse hændelser stået på i ca. 10 år - startende blidt ud i begyndelsen af tros bevægelsen.

De folk som tør bedømme står alligevel afventende for at se om det er Helligånden og om det vil kunne ære Gud. Jeg er ikke et sekund itvivel om at det ikke har noget med Gud at gøre. Jeg vil dog understrege at der er folk som er blevet mødt af Gud under disse hændelser. Men, Gud siger - hvor mennesker af et ærligt hjerte søger ham, vil han møde dem. Så i mine øjne, har det ikke noget med hændelserne at gøre, men menneskers søgen efter Gud.

Så er der de personer som lader sig rive med og opfører sig højest mærkværdigt, som efter opførelsen af showet påstår at Gud har helbredt dem, mødt dem, givet dem visioner og større kærlighed til Jesus. Det er desværre dem der står i stort flertal. Du får ikke disse mennesker til at indrømme at det er skuespil, for det er der i de har hele deres Guds forhold - det er deres bevis for at Gud findes og at der er en vækkelse i gang. Virkeligheden er, at det er deres egen vækkelse såvel som det er deres eget evangelium !

Jeg mener, i 10 lange år, har man kunne se disse ting sprede sig rundt i de forskellige menigheder og hvor kommer æren til Gud ind.

Disse hændelser og dette evangelium har medført splittelse efter splittelse og efterladt sande troende i en grå zone. Mennesker som kender Gud og har et sundt personligt forhold til ham, kan ikke finde hverken Gud eller meningen med disse hændelser.

Lad os kikke på det udefra.

En person (som ikke kender Gud) kommer ind i en kirke for at se hvad kristendom er. En sådan person forventer sig i langt de fleste tilfælde at komme ind og høre om Gud. Det som møder ham, er et syn af sinds forvirrede personer som vælter rundt og minder til forveksling om en sindsyge anstalt. Han har ingen chance for at få et billede af Gud som tiltrækker ham. Går han over til en new age ceremoni, vil han opleve de selv samme ting, hvor de medværende fortæller om de samme følelser og de samme visioner osv. som de kristne gør. Vi må ned på jorden, lære at være stabile velovervejede mennesker som Jesus var, for at kunne håndtere en vækkelse.Der bliver talt om guld støv, guld tænder, olie i hænderne osv. For at sige det ligeud, kan jeg se Satan i disse ting. Det er typisk djævelsen at optræde med trylle kunster og ubeskrivelige fænomener for at få menneskers opmærksomhed. Han har gjort det godt Satan. Kirken er kommet ned på et plan, hvor respekten for Guds sande ord ikke er specielt stor. Evangeliet i dag, har i stort omfang et indhold af penge og materielle ting, hvilket medfører døve ører og blinde øjne i kirken. Derfor hører folk ikke alarmerne og gennemskuer ikke trylle kunsterne, så de lige så langsomt men sikkert kommer ud på det sidespor hvor djævelen vil have dem.

Hvad skal Gud med guld støv og guld tænder osv. Gud har ikke brug for sådanne rekvisitter. Kender man Gud, ved man at hans forhold til guld og sølv og materielle ting ikke er som de prædiker det. For Gud handler det om menneskers sjæl og at møde dem med en dybde af kærlighed de kristne ikke længere kender til.

Penge og overflod, har ikke specielt meget med evangeliet at gøre. Gud har lovet os, at vi skal have til dagen og vejen, hvilket vi alle har i Danmark. At dygtige manipulatorer, kan misfortolke bibelen, så det lyder som om, vi i Jesus navn kan kræve overflod, er jo det som gør det til deres eget evangelium!

Det som fik mig til at skrive dette indlæg, er en artikkel jeg læste i ny vision, nr. 3, Marts 2000. Jeg vil gerne sige til de åndelige ledere som har fået øjnene op for det forfalskede evangelium, - i er nødt til at råbe højere !. Det nytter ikke at man blødsødent, undskyldene og smilende på peger vranglære og blasfemi, mens fjenden slagter kirken omkring os. Det er en ben hård kamp vi er i, og i er nødt til at skyde med lige så hæftigt ammonition, som fjenden. Fjenden, hvem er det - jo, det er de prædikanter som forfalsker Guds ord og vildleder Guds folk på den brede vej til helvede.

Tag jer sammen, og bær det ansvar Gud har givet jer !!

MANIFESTATIONER

Se klippet her


Læs også denne artikel: Guldstøv - hvad og hvorfor ??


Debat: Grin, olie, guldstøv osv.

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Emne: Mirakler

 

Information & kontakt

Kontakt

Skriv til Tagryggen, på mail:

Ophavsret

Alle artikler på Tagryggen.dk, stilles til rådighed for visning og læsning.
Det er tilladt at udskrive og distribuere artiklerne, også digitalt, når blot det er til eget brug. Men digital kopiering af hele artikler til visning på andre sites er ikke tilladt.
Citater må gerne kopieres og bruges digitalt, når blot der linkes til omtalte artikel på Tagryggens hjemmeside.

Læs om ophavsretsloven hos Statens Retsinformation