Jesus kommer virkelig snart

af Kim Andersen
Lagt på d. 04/12-03I lang tid, har jeg undret mig, hvor stærke skyggerne skal være, før man kan se genstanden der kaster skyggen. Vi ved jo større genstanden er, desto længere bliver skyggen. I mange år, har vi kunnet se skyggerne af Antikrist og trængselstiden der venter forude. Eftersom skyggerne har været stærkt optegnet i mange år, må vi drage den konklusion at Bibelen må tale sandt når den siger at ”de dage skal være en trængselstid, som der ikke har været magen til fra skabelsens begyndelse, da Gud skabte verden, indtil nu og heller aldrig vil komme.” (Mark 13:19)

Der sker nogle ting netop nu, hvilket jeg tror, er bibelprofeti der forberedes til at gå i opfyldelse.

For Gud har indgivet dem at gøre hans vilje og at have samme vilje og give dyret deres kongemagt, indtil Guds ord er udført.” (Åb 17:17)

Vi ser dette ske i flere lande. Ruslands Putin, Englands Blair og USA’s Bush, er i fuld gang med at arbejde efter dyrets vilje. Jeg vil fremhæve Bush, da han – for mig i hvert fald, er den mest tydelige medarbejder Satan har.

Bush har imod enhver fornuftig tanke, startet en krig i Irak, der koster mange menneskeliv og endnu flere penge. Skal man give sit kongerige væk, er man nød til at paralysere befolkningen i landet, for at kunne gøre det uden oprør. Soldaterne i Irak, dør nærmest som fluer. Det er svært at finde beviser i medierne for dette, da det af Bush er gjort ulovligt at rapportere om hjemkomsten af døde soldater i kister (”Washington Post”, 21. okt., 2003) – af den grund, at man vil beskytte de afdødes familier.

En rapporter i Bagdad rapporterer at der dør omkring 5 soldater om dagen. Læs mere om dette her: http://www.rense.com/general40/cva.htm. De dør af insektbid fra lokale insekter der har et giftigt bid, hvilket indfødte Irakere må kæmpe imod dagligt.

De dør af giftige vaccinationer der er blevet dem påtvunget ved fremkomsten til Irak. Flere soldater fortæller om hvordan de blev syge efter denne vaccination. CBS News fortalte om Dennis Drew, en kemisk våbenspecialist, der udviklede svær lungebetændelse og hjerteproblemer umiddelbart efter hans vaccination, da han immunforsvar gik helt ned. Nu har han konstante smerter og hans dagligdag er næsten ubærlig. Det samme skete med Rachel Lacy før hun døde i foråret. Julia Dyckman hvis immunforsvar også faldt fra hinanden efter vaccinen, lider nu af hjerneskade og hendes knogler i nakken opløses. Tusindvis af soldater fortæller om seriøs sygdom efter vaccinationerne. Militæret bliver ved med at sige ”Der er intet bevis for, overhovedet, at vaccinationerne medfører nogle langvarige problemer” (”CBS News”, 15. okt. 2003)

De er udsat for udarmet uran i luften og vandet og ikke mindst støvet. Amy Worthington siger i en artikel i “The Idaho Observer” at “FN og britiske tropper, er omvandrende døde”. De arme soldater der udsættes for dette. De er intet andet end ting i hænderne på militæret. De er ejet af staten og er tvunget til at gøre hvad der bliver dem pålagt. Risikoen for lungekræft, leukæmi og andre kræftformer, er uundgåeligt, hvilket betyder, at soldaterne er dødsdømte. Deres organer risikerer at smelte i deres krop.

Ud over det, er alle tingene sammenlagt årsag til andre uforudseelige fysiske sygdomme. Nu (for flere måneder siden) dør der fem dagligt. Men hvor lang tid tager det, før det er 50 eller 100 om dagen?

Jeg ved ikke hvordan du har det. Men jeg skammer mig over at Danmark deltager i dette. Der er ingen tvivl om, at der bliver en pris at betale for det danske land. Gud ser disse ting og tiden hvor Hans vrede får frit løb, er godt begyndt.

Samtidig med, at Bush ødelægger landets militær, ødelægger han også systematisk den Amerikanske økonomi. Mens arbejdsløsheden stiger i USA, bruges der 300.000 dollars, hvert femte minut på Irak krigen. (”Iowa State Daily”, 24. okt., 2003) De sender 87 milliarder til den anden rigeste olienation i verden, men har ikke råd til at forsørge sine egne. Siden Bush blev indsat i januar 2001, har tre millioner mistet sit job. Sidste år alene, kom 1,7 millioner mennesker under fattigdoms grænsen, hvilket bringer det totale tal op på 34,6 millioner – en ottendedel af landets befolkning, hvoraf 13 millioner er børn. Omkring 31 millioner mennesker ved bogstaveligt talt ikke hvor deres næste måltid skal komme fra. (”Guardian”, London, 3. nov., 2003)

I endetiden tørner Sydens konge sammen med ham. Men Nordens konge stormer løs på ham med vogne, ryttere og mange skibe. Han trænger ind i landene som en stormflod.” (Dan 11:40)

Daniel fik vist, at Ægypten ville rejse sig imod Syrien i Antikrists tid. De sidste ti år, eller mere, har Ægypten oprustet og købt våben af USA, hvilket vækker utryghed i Israel.

”Israel er meget bekymret om en massivt ægyptisk militæropbygning udhuler Israels kvalitative militærgrænse, der har gjort dem i stand til at forsvare sig og overleve i en fjendtlig zone … I modsætning til Israel, har Ægypten ingen eksistentiel trussel og ikke engang en militærisk trussel ved sine grænser … De har omtrent det samme antal moderne fly - F-16, præcis som det israelske luftvåben; omtrent det samme antal tanks, mange flere soldater, mange flere enheder, meget mere artilleri, jord til luft luftforsvar, mange flere fartøjer, missiler, både, moderne brigader og ubåde end Israel.

Af større interesse er, at ægyptiske køb de sidste ti år, har været hos USA, så Ægypten har de same ”kampplatforme” som Israel har. Dog har Israel et forspring på det elektroniske område af disse platforme, som f.eks. F-16 flyvemaskinen. Alligevel er spørgsmålet om det nuværende israelske elektroniske forspring er nok, til at stå imod det overvejende og overvældende antal grænser Ægypten besidder.

Endeligt indser Israel, at hver eneste ægyptiske krigsøvelse, siden 1996, har været en simulering af et angreb på Israel. Samtidig er ægyptisk diplomati stigende blevet kold og skarp imod Israel.” (”CNSNews.com, Jerusalem”, 14 november 2003).

Syrien er også nået langt i oprustningen. ”Syrien har fuldført kemiske springhoveder for sit arsenal af Skot baserede missiler.

U.S. tjenestemænd fortalte at Syrien, med hjælp fra Nordkorea, er lykkes med at lave og installere KS springhoveder til Skot B, Skot C og Skot D missiler. Dette forsyner Syrien med springhoveder der kan nå afstande fra 250 til næsten 700 kilometer. Det kemiske middel anvendt i KS springhovedet er sarin (En farveløs, lugtfri gas, dødelig ved en dosis af 0,5 milligram. Det er 26 gange så dødbringende som cyankalium gas (en cyanforbindelse som er et yderst giftigt stof) og 20 gange så dødbringende som kaliumcyanid. En dråbe fra spidsen af en nål, kan dræbe et voksent menneske. Dens massefylde er tungere end luft, så det svæver tæt på jorden.), anset for at være det mest giftige materiale. Syrien har også udviklet flere giftmidler som VX … Syrien har købt, det der nu er et af de mest avancerede muligheder indenfor arabiske kemiske våben.” (”ME Newsline” 11. nov. 2003)

”Syrien har erhvervet sig en sending af avancerede skulder-affyret jord til luft missiler. Vestlige efterretningskilder fortæller at Syrien har erhvervet sig hundrede vis af SA-18 anti-luftfartøjs missiler og udskydningsapparater fra Belarus … Den første sending af SA-18 systemer, ankom på aftnen hvor U.S. indledte krigen i Irak, sent i marts. Den næste forsendelse ankom tidlig sommer og den sidste i august.

For flere uger siden, slog Israelske fly til, dybt inde i Syrien, angiveligt en reaktion på et omfattende palæstinensisk selvmordsangreb. Imidlertid blev kilder forvirrede fordi Israel angreb en efterladt militærtrænings lejr, med sine bombemaskiner, der sprængte tomme bygninger i stykker. Jeg undrer mig over, om Israel i virkeligheden prøvede at provokere Syrien til at bruge deres ny SA-18 anti-luftfartøjs missiler, så israelske militærtaktikere kunne få en ide om Syriens aktuelle luft-forsvars egenskaber.” (”ME Newsline” 12. nov. 2003)

”… New York Times afslørede at det første israelske luftangreb i Syrien i de sidste 3 årtier har ændret ’en afgørende konvention af den Arabisk-Israelske konflikt’ … Syrien møder denne konflikt med i hemmelighed at indkalde 300.000 reservister for at styrke sin stående hær med omtrent det samme antal.” (”DEBKAfile Intelligence File” 14 okt. 2003)

Hvis Syrien virkelig har indkaldt 300.000 reservesoldater, har de ganske enkelt fordoblet størrelsen på bevæbnede styrker.

Rusland er også i oprustning. ”Den russiske missiltype opstillet i Syrien og Iran, er typen P270 Moskit (Moskito), kendt i NATO kredse som SS-N-22 ’Sunburn’ … Rusland har tilpasset Sunburn til undervandsaffyring fra ubåde, luftaffyring fra Sukhoi 27’ere og grundaffyringer fra modificerede 40’ blokvogne. Nu til dags, ser vestlige forsvarseksperter entydigt alle Sunburn versionerne som de ’farligste missiler i verden’”. (”Joe Vialls”, 29. oktober, 2003)

Vi ved, at ifølge profetierne, skal Rusland drage imod Israel med sine allierede. Læs evt. <#236?mark=Rusland%20angriber%20Israel>Bibelens troværdighed

Ud over det, sker der mange andre underlige ting, som vi ikke hører så meget om i de danske medier. ”Siden lørdag, har folk i Skotlands højland bevidnet store flytninger af US krigsfly i luften. I weekenden fløj krigsfly forbi med en frekvens på en hvert 15 minut … Ved denne frekvens ville ca. 288 krigsfly have fløjet over Skotland på de tre dage … Størrelsen på flytningen antyder at USA er i gang med forberedelser til at angribe et land i mellemøsten inden for den næste uge til ti dage”. (”Pravda”, 5. nov. 2003)

Den fjerde engel hældte sin skål ud over solen,
og den fik givet at brænde menneskene med sin ild.
” (Åb 16:8)

Solen har haft nogle usædvanlige udbrud. Dette link http://nywww.dmi.dk/index/nyheder/kraftigt_soludbrud_torsdag_fra_kampestor_solplet.htm fortæller om en solplet, der er 100 gange større end jorden og dette link http://nywww.dmi.dk/index/nyheder/rumstormen_fortsaetter__nye_chancer_for_nordlys.htm fortæller om stråling der er 100-1000 gange større end normalt.

Der har været flere udbrud og det kan meget vel være, at vi ser forberedelserne til den fjerde vredesskål. Vi ved, hvilket vi har skrevet om før, at natur katastrofer – jordskælv, oversvømmelser, vulkanaktivitet osv. tiltager både i frekvens og styrke. Jesus sagde ”Alt dette er begyndelsen på veerne” (Matt 24:8) så det vi ser, er opvarmningen til en trængselstid ”som der ikke har været magen til fra skabelsens begyndelse”.

Ud over det, har der været adskillelige tegn på himmelen. Gud siger i Joel 3:3-4Jeg sætter tegn på himlen og på jorden, blod og ild og røgsøjler. Solen forvandles til mørke
og månen til blod, før Herrens store og frygtelige dag kommer.” Vi så Mars tættere på jorden end nogensinde. For nyligt, var der et mønster der med planeterne Saturn, Jupiter, Mars, solen og månen og en asteroide Chiron dannede et kæmpe heksagram, hvilket er det kraftigste symbol i heksekraft. Astrologer fortolker dette som det store tegn for fremkomsten af guddoms inkarnation, eller ”New Ages Kristus”.

Læs evt. om flere tegn i denne artikel: Herrens dag - vredens dag

Jorden forbereder sig til at modtage sin konge. Men vi som er sande kristne ved, at det er Antikrist der ventes på.

Illuminati er klar


Vi har i flere artikler talt om Illuminati, hvilket mange mener, er konspirationstankespind. Men ikke desto mindre, tilkendegiver de, at de er parate til at modtage Antikrist.

På bagsiden af en dollar sedlen, har Illuminati deres mærke, en pyramide, hvor toppen er hævet hvorpå der er et ”altseende øje”.

Denne pyramide indeholder mange symboler. Et af symbolerne er, at pyramiden hvor toppen svæver, repræsenterer det ufærdige. Horus øje – Lucifer, svæver over det ufærdige ”Store Værk” på jorden og holder opsyn med ethvert fremskridt. Det ”Store Værk” er Satans kongerige, den Ny Verdensorden, som endnu ikke er færdig.


I højesteretsbygningen i Israel, har Illuminati bygget en pyramide, hvor den øverste del nu er landet på pyramiden. Betydningen af dette er, at nu er det ”Store Værk” færdigt. Horus øje, er placeret inde i den øverste del af pyramiden, hvilket betyder at nu er Lucifer kommet ned for at leve med sit færdige arbejde. Nu skuer hans øje ud over det færdige værk.

Med andre ord, betyder det at lederskabet i dag mener, at de endelige forberedelser, der er nødvendige for at Antikrist kan stå frem, nu er færdige. Den globale regering er langt nok fremme, sammen med den globale økonomi og religion til at de tror på, at tiden for Antikrist er nu. Den verdensvide politiske, økonomiske og åndelige udvikling der er nødvendig, er nu opnået, så det globale kongerige er klart til, at Antikrist rejser sig og tager over. Satan er nu fri til at komme og leve blandt mennesket.


Læg mærke til pyramiden i hulcirklen i bygningen til venstre, hvor du kan se en mørk prik, hvilket er det ”Altseende Øje”.

Se mere om højesteretsbygningen i Israel her: https://thegoldenreport.net/the-roots-of-evil-in-jerusalem/

At det er i Israel dette symbol er placeret, er tankevækkende. Også fordi Bibelen fortæller, at Antikrist vil sætte sig i templet i Israel. Templet er endnu ikke bygget, men det er et spørgsmål om kort tid, før det går i gang.

Kære læser.


Disse ting jeg har valgt at skrive om her, er kun et lille udpluk af de begivenheder der vidner om tidens ende. Disse ting, at Ægypten går imod Syrien, at solen skal brænde menneskene, vil ske når Antikrist er stået frem. Men forberedelserne er i fuld gang. Vi ved, at Jesus vil hente de sande kristne hjem, før disse ting sker, så mere end nogensinde vil jeg tilskynde dig til at gøre dit liv op. Er der noget du skal have gjort op, noget du skal ændre på, der afholder dig fra Gud, så ryd op nu! Nådens tid er nu og der er stadig tilgivelse at finde og du kan få renselse og helliggørelse i Jesus Kristus.

Giv dit liv til Jesus nu. Disse tegn er advarsler fra Gud, at tiden er nær, hvor Jesus kommer igen. Jesus sagde, at i de sidste tider, vil mange komme i Hans navn og sige de er Kristus. De vil føre mange vild og det er hvad vi ser i dag. Den Jesus der frelser, er Guds Søn, der efter sin opstandelse for til himmelen og sidder i dag ved Faderens højre hånd. Flere mennesker har set en falsk Jesus vandre iblandt os. Han leder mennesker væk fra den sande Jesus som vi lærer om i Bibelen. De fleste kirker følger en forkert Jesus og et forkert evangelium.

Hvilken Jesus skal vi vælge? Den sande Jesus står ikke for lykke kristendom. Han gør som en gammel lovsang siger ”Gennem sorger og besvær, der leder Han os her”. Bibelens Jesus siger at ”Hvis nogen vil følge efter mig, skal han fornægte sig selv og daglig tage sit kors op og følge mig.” (Luk 9:23). Det betyder vi ikke kan forvente os materiel rigdom og verdslig fremgang. Men åndeligt har Gud lovet os at vi vil blive rige. Igennem trængsler og prøvelser bliver vi rige mennesker der har rum og hjerteplads for andre mennesker, fattige som rige.

Mange kalder sig kristne uden at være hverken troende eller disciple. Men lad os tage et standpunkt lige nu og sige som Josva: ”Jeg og mit hus vil tjene Herren” (Jos 24:15)


Debat: Jesus kommer virkelig snart

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Emne: Endetiden

Information & kontakt

Kontakt

Skriv til Tagryggen, på mail:

Ophavsret

Alle artikler på Tagryggen.dk, stilles til rådighed for visning og læsning.
Det er tilladt at udskrive og distribuere artiklerne, også digitalt, når blot det er til eget brug. Men digital kopiering af hele artikler til visning på andre sites er ikke tilladt.
Citater må gerne kopieres og bruges digitalt, når blot der linkes til omtalte artikel på Tagryggens hjemmeside.

Læs om ophavsretsloven hos Statens Retsinformation